Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

ΓΙΑΤΙ «ΦΤΑΙΕΙ» Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ


Κάθε μέρα μαθαίνουμε κάτι εντυπωσιακό και απρόβλεπτο για τον Γιάννη Βαρουφάκη. Ο ίδιος, δηλαδή, τα ξερνάει, επειδή είναι αυτός που είναι. Επειδή του γουστάρει να δίνει συνεντεύξεις. Επειδή δεν έχει κανένα πρόβλημα να αποκαλύπτει προσωπικά δεδομένα, πιθανόν να τα παρουσιάζει μυθιστορηματικά όπως τον βολεύουν.
Σημασία έχει ότι ο πρώην υπουργός οικονομικών στην κυβέρνηση του σύριζα τους τελευταίους έξι μήνες είναι μακράν η Νο1 ντίβα της πολιτικής και δημόσιας ζωής. Υπέρλαμπρο αστέρι με το γυαλιστερό ξυρισμένο κρανίο του.
Σε συνέντευξή του στο σοβαρό γερμανικό περιοδικό Stern ο Γιάννης Βαρουφάκης ανάμεσα σε πολλά άλλα είπε ότι η μητέρα του ήταν μέλος ακροδεξιάς τρομοκρατικής οργάνησης! Ιδού, λοιπόν, η εξήγηση που αναζητούσαμε... Γιατί και ο ίδιος ο Γιάννης ενεργεί τρομοκρατικά.

Πραγματικά τρομάζει ο Βαρουφάκης μ' αυτά που λέει, μ' αυτά που σκέπτεται, μ' αυτά που σχεδίαζε σαν υπουργός οικονομικών. Και, κυρίως, με τον τρόπο συμπεριφοράς του τόσο με τους συντρόφους του στον σύριζα, όσο και με τους ξένους αξιωματούχους της Κομισιόν.
Η Ελένη Βαρουφάκη, που πέθανε το 2008, ήταν καραδεξιά και παντρεύτηκε τον κομουνιστή και με εξορίες σύζυγό της. Η μητέρα του, βιοχημικός, γραμματέας του Συνδέσμου Ελληνίδων Επιστημόνων και αντιδήμαρχος Παλαιού Φαλήρου. Αυτή, λοιπόν, η γυναίκα κατά δήλωσιν του γιου της ήταν οργανωμένη σε ακροδεξιά κίνηση και είχε δράση τρομοκρατική.
Ο τρομοκράτης είτε ακροδεξιός, είτε ακροαριστερός, οπλισμένος κι όχι, συνωμότης κι όχι, είναι τρομοκράτης. Δεν αποκλείεται ο Βαρουφάκης να κόλλησε από την μάνα του το μικρόβιο της ακραίας συμπεριφοράς.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα