Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;

τα δικά σου μέτραΦίλε Πιτσιρίκο,
Σήμερα ο Αντώνης Τσίπρας πρότεινε κάτι το εκπληκτικό στα μέλη της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ. Να γίνει δημοψήφισμα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ μέσα στις επόμενες 2 ή 3 βδομάδες.
Δήλωσε μάλιστα ότι θα σεβαστεί το αποτέλεσμα του εσωτερικού δημοψηφίσματος.
Χα, χα, χα, μπούχου! Όπως σεβάστηκε και το αποτέλεσμα που προέκυψε από το δημοψήφισμα του λαού. Χα, χα, χα, LOL …

Το άλλο με το ΔΝΤ που χάρισε το χρέος στις φτωχές χώρες της Αφρικής όπου πεινάνε τα παιδιά -όχι σαν την αριστερο-μνημονιακή Ελλάδα όπου το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης για την αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης έχει σώσει τα βλαστάρια μας- το έχεις ακούσει Αλεξαντώνη; Φοβερό!
Φιλιά από την Εσπερία, Ηλίας.
ΥΓ-1: Τελικά, στον ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει σύνθεση των απόψεων. Θα υπάρξει ένα «έκτακτο διαρκές συνέδριο» μούρλια! Το κόμμα θα αντιδρά στα μέτρα που προωθεί και εφαρμόζει η κυβέρνηση. Στην γνωστή ΠΑΣΟΚικη τακτική με στόχο την διατήρηση των ψήφων. Όλοι οι «σύντροφοι» ποντάρουν στο άλογο κούρσας που έχουν για αρχηγό τους. Όταν έχεις «επενδύσεις» βέβαια τα χρήματα σου στο κουτσό το άτι, περιμένεις να τελειώσει η κούρσα και μετά φωνάζεις «μουλάρι ο Αστραχάν»! Στο ενδιάμεσο, που δαγκώνεις με λύσσα το καπέλο, καλά θα κάνεις «σύντροφε» να το βουλώνεις γιατί διαφορετικά μπορεί και να πνιγείς. Από τα σάλια σου!
ΥΓ-2: Τελικά όταν βρίσκεσαι σε έναν χώρο όπου σε χλευάζουν, σε βρίζουν, και σε συκοφαντούν η μόνη αξιοπρεπής – ουσιαστική και αποδοτική συνάμα – κίνηση είναι να σηκωθείς να φύγεις.
(Αγαπητέ Ηλία, το σόου των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στην Κεντρική Επιτροπή -με τις διαφωνίες, τις καταγγελίες και τα ρέστα- δεν με πείθει. Νομίζω πως δεν πείθει κανέναν. Η 18η Αυγούστου πλησιάζει. Όποιος δεν διαχωρίσει πραγματικά την θέση του από τον απατεώνα Τσίπρα, είναι κι αυτός απατεώνας. Το τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τη συμφωνία για το Μνημόνιο δεν με ενδιαφέρει. Ούτως ή άλλως, θα είναι εντελώς άχρηστος, αν υπογράψει νέο Μνημόνιο. Να είσαι καλά.)
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα