Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

ΟΤΑΝ Η ΒΟΥΛΗ ΕΠΕΣΕ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ!


Στα τέσσερα εμείς, στα τέσσερα κι εσείς. Το είπε ο Αδωνις Γεωργιάδης. Σιγά μην άφηνε να πέσει κάτω το «ναι» του σφόδρα αντιμνημονιακού εδώ και χρόνια, Πάνου Καμμένου, ο κατά τους εχθρούς του «τζουτζούκος».
Το φύλαγε ο Αδωνις εδώ και καιρό και το πέταξε: «Στα τέσσερα τώρα». Ο Καμμένος χαμογέλασε, όμως πάντα υπάρχει ένας θιγμένος σε αυτές τις περιπτώσεις. Αφού δεν έκανε τσαμπουκάδες ο αρχηγός, σηκώθηκε με λυμένο το ζωνάρι κάποιος Χάρης Κάτανας, βουλευτής των ΑΝΕΛ. Εκανε τη λεζάντα του κι αυτός μέχρι να τον σταματήσει η Ντόρα που βρέθηκε να κάθεται στο κέντρο της διαμάχης.

Τη λεζάντα της έκανε ξανά και η Αννούλα Καραμανλή, όταν η έτσι κι αλλοιώς αποκλειστική πρωταγωνιστής του Βουλή TV, Ζωή Κωνσταντοπούλου, ζήτησε δια ανατάσεως της χειρός να πουν ποιοι θέλουν να συνεχιστεί η διαδικασία φαστ τρακ. «Αϊντε» αναφώνησε η ωραιοτάτη βουλευτής, όχι για να πεταχθούν τα λουλούδια στην πίστα του μπουζουκομάγαζου, αλλά για να επιταχύνουν οι συνάδελφοι της την ανάταση των χειρών τους.
Δικαιολογία για την έλλειψη αντανακλαστικών είχε ο κύριος Βούτσης, ο οποίος έβγαλε από τα αποθεματικά του τσιζ κέικ για τις ώρες ανάγκης. Πουτάνα υπογλυκαιμία. Ακόμα και τη φιγούρα της Μονόπολης (μη μου πείτε ότι δεν είναι ίδιος ο Βούτσης) μπορείς να τσαλακώσεις...
Την πλάκα τους κάνουν οι περισσότεροι. Στα παπάρια τους αν βρίσκονται στο καθιστικό του σπιτιού τους ή στα έδρανα της Βουλής. Στα τέσσερα η Ελλάδα, στα τέσσερα και η Βουλή.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα