Πριν λίγες μέρες βγήκε στο φως της δημοσιότητας το κρυφό σχέδιο για την κυκλοφορία ενός παράλληλου νομίσματος στην Ελλάδα με την ονομασία «Ευρωδραχμή»

Το σχέδιο υπέβαλε πολυεθνική εταιρεία σε εξωτερικούς συμβούλους του τέως υπουργού Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη, ο οποίος, φυσικά, αρνήθηκε κάθε ανάμιξη, όπως και κάθε άλλος στου Μαξίμου. Όμως το σχέδιο έχει τόσο “άρωμα” Βαρουφάκη, εξ άλλου δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι μια εταιρεία ξεκινά μελέτες και κάνει προτάσεις χωρίς πρώτα να έρθει σε επαφή.
Το θέμα βγήκε στη δημοσιότητα από την Αγορά της περασμένης Κυριακής το οποίο δημοσιεύσαμε κι εμείς, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει τι είδους θα ήταν ακριβώς αυτό το παράλληλο νόμισμα, η ευρωδραχμή, που σιγά σιγά θα αντικαθιστούσε το ευρώ σε περίπτωση Grexit.
Τελικά το νέο νόμισμα θα ήταν ηλεκτρονικό: Κάρτα! Πλαστικό χρήμα! Και τώρα που το καλοσκεφτόμαστε, μήπως είναι τυχαίο ότι ΜΌΛΙΣ κυκλοφόρησαν οι κάρτες των απόρων με τις οποίες θα μπορούν να αγοράζουν τρόφιμα σε περιορισμένο αριθμό; Πριν λίγες μέρες τα ΚΕΠ κατακλύστηκαν από κόσμο που πήγαινε να τις παραλάβει.

Η συγκεκριμένη εταιρεία ισχυρίζεται ότι παρέχει ένα πλήρες λειτουργικό σύστημα για την πραγματοποίηση, καταγραφή και εκκαθάριση ηλεκτρονικών συναλλαγών σε πραγματικό χρόνο και σε πολλά διεθνή νομίσματα.
Ουσιαστικά προσφέρει ένα λογισμικό που τροποποιείται και ενσωματώνεται στα τραπεζικά γκισέ, στις ταμειακές μηχανές και στις εφορίες ή οργανισμούς που επιθυμούν να το χρησιμοποιήσουν για την ταυτόχρονη καταγραφή των συναλλαγών σε περισσότερα από ένα νομίσματα.
Για την μετατροπή αυτή το μόνο που χρειάζεται είναι μια ομάδα από 5 άτομα με καλές γνώσεις υπολογιστών και η πρόσβαση στους οργανισμούς και τράπεζες που θα υποστούν την τροποποίηση-μετάβαση σε άλλο νόμισμα.
Στη λίστα με τα «συμπληρωματικά νομίσματα» στην ιστοσελίδα της εταιρείας περιλαμβάνεται και ένα νόμισμα που λέγεται «ευρωδραχμή»«χωρίς να υπάρχει η σχετική περιγραφή που υπάρχει για όλα τα άλλα νομίσματα όπως ακόμα και για το Bitcoin.
Ακόμα πιο περίεργο είναι το γεγονός πως για τις 4 διευθύνσεις της εταιρείας στις ΗΠΑ, στο Ισραήλ, στο Βέλγιο και στο Ηνωμένο Βασίλειο, δεν υπάρχει κάποια καταγραφή ή καταχώρηση δραστηριότητας, φορολογικής σήμανσης ή προσώπων επικοινωνίας ούτε και καμία αναφορά στους ιδιοκτήτες και διευθυντές. (Αν δεν υπάρχει και γεύση από Ισραήλ, δουλειά δεν γίνεται!)
Ο μόνος άνθρωπος που φαίνεται να έχει κάποια σχέση με την εταιρεία είναι ο Willy Danenberg, φερόμενος ως αντιπρόεδρος της. Στο προφίλ του στο LinkedIn φέρεται να έχει διατελέσει στέλεχος διαφόρων εταιρειών-φαντασμάτων που δήθεν ασχολούνται με φαρμακευτικά, με παιδικά παιχνίδια και με τησυμβουλευτική επιχειρήσεων, με όλες τις ιστοσελίδες τους να είναι εμφανώς στημένες πρόχειρα. Επίσης τα τηλέφωνα επικοινωνίας του Danenberg σε ΗΠΑ, Βέλγιο, Ισραήλ και Αγγλία είναι τα ίδια με τα τηλέφωνα που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα της PayServices ως τηλέφωνα της εταιρείας. [με πληροφορίες από elogiki.gr/το-μεγαλο-κολπο]
Στο facebook ήδη ανοίξει σελίδα, αλλά και στο twitter, όπου προβάλλουν το νέο νόμισμα και ενθαρρύνουν τον εναγκαλισμό τους:
Willy Danenberg, VP Business Development, was mentioned with PayServices on Greek TV regarding PayServices proposal for Greece EuroDrachma complementary currency to help the Greek economy and people without a Grexit
Και ο Έλληνας που ασχολείται με αυτό



Αυτό ήταν το περίφημο Plan B που κάποιοι ετοίμαζαν με επικεφαλής τον πράκτορα του Σόρος Γιάννη Βαρουφάκη. Ένα παράλληλο νόμισμα ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΌ για τους φτωχούς μισθωτούς και συνταξιούχους, που θα χάνει την αξία του κάθε τόσο, οι κόποι μιας ζωής σε μια ηλεκτρονική κάρτα που θα σε συνοδεύει σε όλες σου τις αγορές, μπορεί να κάνει και αυτόματες πληρωμές σε οφειλές προς το δημόσιο, να παρακρατεί αυτόματα το ΦΠΑ που θα πηγαίνει στο μεταξύ στα ύψη προκειμένου να πληρωθούν οι δανειστές, να ελέγχει τι ψώνισες, το πότε και το γιατί και ενδεχομένως να συμπεριλάβει και τα υπόλοιπα προσωπικά δεδομένα -ΑΜΚΑ, ΦΠΑ κλπ
Αυτή ήταν η λύση του ΌΧΙ που ΑΚΌΜΑ δεν τολμούν να εφαρμόσουν και βάζουν τον Τσίπρα να μνημονεύεται και τον κόσμο να κουρδίζεται από τη Χρυσή Αυγή, την αριστερή πλατφόρμα και το κίνημα του Καζανάκη, που έστειλε τους οπαδούς του να φωνάξουν ΌΧΙ χωρίς καμία εξασφάλιση του τι θα σημαίνει αυτό. 
Και η ελίτ με τα ευρώπουλα της θα συνεχίσει να γαμάει και να δέρνει το απόλυτα ευκολόπιστο και αιώνιο θύμα που λέγεται κυρ Μέντιος.
Δεν με οργίζει μόνο η Χρυσαυγή που έχει πλάτες φίλους επιχειρηματίες και κάνει χρήση του θυμού των πολιτών, με εξοργίζει και η αριστερά με τα Καζανάκια της, που μιλούν για εξεγέρσεις για ένα ηλεκτρονικό νόμισμα που είναι ένα μόλις βήμα πριν το τσιπάρισμα!
Ή μήπως κύριε Καζανάκη έχετε εσείς Plan C; Θα βρείτε ως δια μαγείας χρήμα για να τυπώσετε εθνικό νόμισμα από το μηδέν, όπως βαυκαλίζεστε;
Η μπαλάντα του Κυρ Μέντιου λέει κάποια στιγμή – Δες εκεί, έχει κοκκινίσει… εννοώντας τότε που γράφτηκε την ΕΣΣΔ, τον υπαρκτό σοσιαλισμό που σήμερα είναι ανύπαρκτος, γιατί τα Ρώσικα Καζανάκια που τον έστησαν, αφού πρώτα πλούτισαν αρκετά χρόνια παίζοντας καλά το παιγνίδι του ψυχρού πολέμου, μετά άφησαν τον λαό να πεινάσει για μερικά χρόνια, βγαίνοντας οι ίδιοι από την Περεστρόικα με τον τίτλο «Ρώσος Κροίσος».
Τελικά δεν υπάρχει αριστερά του κώλου, υπάρχουν μόνο κωλοαριστεροί και δεν διαφέρουν σε τίποτα από τους κωλοδεξιούς. Ίδια τα αφεντικά…

 allnewz

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ