Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

DIY θεραπείες για να απαλλαγείτε από τις φακίδες

DIY θεραπείες για να απαλλαγείτε από τις φακίδεςΚαφέ κηλίδες στο δέρμα, κάποιες μικρές σε μέγεθος και μερικές μεγάλες είναι οι λεγόμενες φακίδες που δεν παραλείπουν να πλαισιώνουν το δέρμα σας και να αυξάνονται κάθε καλοκαίρι. Δεν είναι ιατρικώς απειλητικές, αλλά για πολλές γυναίκες είναι εφιάλτης καθώς έρχονται σε αντίθεση με την άψογη εμφάνιση και ομορφιά. Λοιπόν, μην ανησυχείτε. Εφαρμόστε τις ακόλουθες φυσικές DIY θεραπείες για να μειώσετε την εμφάνισή τους εύκολα και ανέξοδα.
Σάκε (Το κρασί του ρυζιού)
Το οξύ κότζικ είναι ένα σημαντικό συστατικό το οποίο και βρίσκεται σε πολλά προϊόντα λεύκανσης. Αυτό είναι ένα υποπροϊόν που λαμβάνεται κατά τη διαδικασία της ζύμωσης του κρασιού ρυζιού. Το οξύ μπορεί να μειώσει αποτελεσματικά την εμφάνιση των φακίδων στο δέρμα σας, καθώς ελαχιστοποιεί την παραγωγή της μελανίνης στο δέρμα σας. Ως εκ τούτου, μπορείτε να το προσθέσετε σε μάσκες προσώπου για τη λεύκανση του προσώπου σας αφήνοντάς το καλά ενυδατωμένο.

Βουτυρόγαλα
Το βουτυρόγαλα ή αλλιώς buttermilk περιέχει ποσότητες γαλακτικού οξέος, το οποίο όπως γνωρίζετε είναι ένας φυσικός παράγοντας λεύκανσης του δέρματος. Εφαρμόστε τακτικά το βουτυρόγαλα μέχρις ότου οι φακίδες σας μειωθούν. Μία ωραία ημέρα  απλώς δεν θα υπάρχουν.
Λεμόνι
Το λεμόνι απομακρύνει τις φακίδες αποτελεσματικά χάρη στο κιτρικό οξύ, καθώς λειτουργεί ως λευκαντικό για το δέρμα μας. Μπορείτε να επιλέξετε όχι μόνο λεμόνι, αλλά οποιαδήποτε άλλα φρούτα, όπως σταφύλι, πορτοκάλι, ντομάτα, φράουλα για να μειώσετε τις φακίδες στο δέρμα σας. Αν έχετε ευαίσθητο δέρμα, τότε μην ξεχάσετε να αραιώσετε τον χυμό λεμονιού προσθέτοντας λίγο νερό ή γιαούρτι. Διαφορετικά, θα μπορούσε να προκαλέσει τσούξιμο στο δέρμα σας.
Μπανάνα
Η μπανάνα και η μέντα μαζί είναι ο απόλυτος συνδυασμός για την αντιμετώπιση πολλών προβλημάτων του δέρματος, όπως είναι οι φακίδες. Το σαλικυλικό οξύ που βρίσκεται στα μπανάνα ρίχνει το επιδερμικό στρώμα του δέρματός μας, απολεπίζει το δέρμα και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος. Από την άλλη πλευρά, η μέντα περιέχει αντιοξειδωτικά και βιταμίνη Α, C, τα οποία διώχνουν τις φακίδες.
Κρεμμύδι
DIY θεραπείες για να απαλλαγείτε από τις φακίδεςΤα κρεμμύδια, ειδικά το κόκκινο κρεμμύδι, έχει περιεκτικότητα σε θείο που απολεπίζει με φυσικό τρόπο το δέρμα. Μπορείτε να τρίψετε ένα κόκκινο κρεμμύδι, να εξάγετε τον χυμό του και να το εφαρμόσετε στις φακίδες σας κάθε μέρα. Μπορείτε επίσης να κόψετε φέτες κρεμμυδιού τρίβοντάς τες πάνω στις φακίδες σας δύο φορές την ημέρα. Συνεχίστε επαναλαμβάνοντας αυτό το φάρμακο μέχρι να δείτε τις φακίδες σας σιγά σιγά να εξαφανίζονται.
Μαϊντανός
Μπορεί να σου φανεί παράξενο, αλλά ο μαϊντανός είναι ένα βότανο που χρησιμοποιήθηκε χιλιάδες χρόνια πριν για διάφορες παθήσεις καθώς είναι πλούσιος σε βιταμίνη C και αιθέρια έλαια. Ψιλόκοψε μερικά φύλλα μαϊντανού και πρόσθεσε λίγο χυμό λεμονιού. Περιέχει στοιχεία που το δέρμα σου χρειάζεται καθημερινά και θα γίνει το αγαπημένο σου μυστικό υγείας και ομορφιάς.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα