Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Lightweight Portable Security : Περιηγηθήτε στο internet χωρίς να αφήνετε ίχνη



To Υπουργείο Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών και ο τομέας έρευνας της πολεμικής αεροπορίας των Ηνωμένων Πολιτειών συνεργάσθηκαν και δημιούργησαν μία διανομή Linux που παρέχει ιδιαίτερη ασφάλεια στον χρήστη δίνοντας έμφαση κυρίως στην ασφάλεια των επικοινωνιών. Δεν απαιτεί εγκατάσταση και μπορεί να το τρέξει κάποιος σαν Live CD η μέσω κάποιου USB drive. To LPS-Public επιτρέπει την περιήγηση στο web και σύνδεση με απομακρυσμένα δίκτυα. Χρησιμοποιεί ως browser τον Firefox και υποστηρίζει CAC και PIV κάρτες, διαθέτει ένα πρόγραμμα προβολής PDF και κειμένου, Java, και ένα απλό οδηγό κρυπτογράφησης μετατρέποντας ένα ανασφαλές σύστημα (όπως ένας υπολογιστής στο σπίτι ή στο γραφείο) σε ένα αξιόπιστο Network Client. Με τη χρήση αυτής της εφαρμογής δεν πρόκειται να αφήσετε κανένα ίχνος της εργασίας σας στον τοπικό υπολογιστή που χρησιμοποιείται γιατί πολύ απλά έχει σχεδιαστεί για να τρέχει μόνο από μέσα ανάγνωσης CD-DVD και χωρίς να αφήνει logfiles. Πέραν από την ασφάλεια που μας παρέχει ως λογισμικό, επιπρόσθετα, λόγω αυτής της ιδιομορφίας είναι απρόσβλητο από οποιοδήποτε τύπο ιού καθιστώντας κατά αυτό τον τρόπο την περιήγηση σας στο internet απόλυτα ασφαλή. Για ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια αρκεί μία απλή επανεκκίνηση της εφαρμογής ιδιαίτερα όταν πρόκειται να προβείτε σε ευαίσθητες και απόρρητες συναλλαγές-εργασίες.

ΒΗΜΑΤΑ

1.Αν θέλετε να τρέξτε το Lightweight Portable Security σε USB drive ανοίξτε το αρχείο LPS-1.5.7_public.ISO με κάποιο πρόγραμμα εικονικών οπτικών μέσων, δείτε εδώ και ανοίξτε το φάκελο InstallToUsb :

2.Τρέξτε το εικονίδιο USBInstall με δικαιώματα διαχειριστή.

3.Στην επόμενη οθόνη πατήστε ENTER. 
4.Γράψτε το γράμμα του δίσκου που έχετε φορτώσει το CD και πατήστε ENTER.
5.Γράψτε το γράμμα που βρίσκεται το USB Drive σας και πατήστε ENTER. Σε πολύ λίγα λεπτά η εγγραφή στο στικάκι σας θα έχει ολοκληρωθεί.

Τέλος θα πρέπει σημειώσω να έχετε υπόψη σας ότι ανάλογα με τον υπολογιστή και για την πλήρη εκκίνηση του Lightweight Portable Security μπορεί να χρειαστούν μερικά λεπτά.Η έκδοση LPS-Public Deluxe είναι ακριβώς ίδια με την LPS-Public, με την διαφορά ότι είναι εμπλουτισμένη με περισσότερες εφαρμογές
Μία τελευταία αλλά απαραίτητη διευκρίνηση για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις: Το Lightweight Portable Security δεν κρύβει την ip σας στο internet, απλά δεν αφήνει ίχνη της δραστηριότητάς σας στον υπολογιστή και λόγω της έλλειψης καταγραφής στοιχείων δεν μπορεί να γνωρίζει κανείς με λίγα λόγια το τι κάνατε στον υπολογιστή που το χρησιμοποιήσατε.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Linux

  
Lightweight Portable LPS-Public ISO image Security 1.5.7
  
Lightweight Portable LPS-Public Deluxe ISO image 1.5.7

 lovefortechnology

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα