Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

Το χαλιφάτο γύρισε πίσω την ώρα 15 αιώνες και 30΄

etat islamiqueΧαλίφη χαλίφη τι ώρα είναι ;;;;Ο Abou Bakr al-Baghdadi, ο αυτοαποκαλούμενος χαλίφης του Ισλαμικού Κράτους αποφάσισε να δημιουργήσει την δική του ώρα Ώρα Χαλιφάτου που θ΄ακολουθείται στις περιοχές που έχει κατακτήσει. Oύτε λίγοούτε πολύ γύρισε τα ρολόγια 15 αιώνες και 30΄πίσω μεταφέρει το περιοδικό ηλεκτρονικού τύπου Dabiq που εκδίδει η Daech.
«Οι άπιστοι μας επέβαλαν ως και την ώρα μας είναι καιρός να επανακτήσουμε την ημερολογιακή και χρονική κυριαρχία μας  εγκαθιστώντας την ώρα και την ημερομηνία που αναλογούν στην οπτική μας για τον κόσμο: την ισλαμική εποχή» διατείνεται ο αρχιτρομοκράτης.

Σύμφωνα με το Dabiq, η απόφαση του Abou Bakr είναι εμπνευσμένη από την hadith που ενθαρρύνει τους μουσουλμάνους να μην ομοιάζουν με τους εβραίους και τους χριστιανούς. « Khalifou el yahud wa nassara » είναι η θρησκευτική αυτή αναφορά στην οποία στηρίζει και δικαιολογεί την απόφαση του ο χαλίφης αναφέρει το όργανο της προπαγάνδας.
«Σήμερα  Δευτέρα 24 Choual 1436 (10 Αυγούστου 2015,) και 30΄ θα είναι μεσάνυχτα 24 Choual της 78ης χρονιάς πριν την Εγείρα» συμπεραίνει το τζιχαντιστικό περιοδικό.(el-manchar 10/8/15)
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα