Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

Πώς να με αγαπήσει – 5 Αποτελεσματικοί τρόποι



πώς να με αγαπήσει

Λένε πως η αγάπη θέλει τον χρόνο της για να πάρει την θέση της μετά τον ενθουσιασμό και το πάθος! Άραγε μπορούμε να κάνουμε έναν άνθρωπο να μας αγαπήσει; Άλλοι πιστεύουν πως ναι και άλλοι πως αυτά γίνονται από μόνα τους. Αυτό όμως που είναι σίγουρο, είναι πως κάποιες συμπεριφορές ανοίγουν τον δρόμο στον άλλον να μας αγαπήσει χωρίς να το καταλάβει. Η συμπεριφορά μας είναι αυτή που θα τον κάνει να μας δει με άλλα μάτια. Ενθουσιάστηκε μαζί μας, παθιάστηκε μαζί μας αλλά κάπου εκεί το χάσαμε. Αναρωτιόμαστε τι φταίει αλλά καμία εξήγηση δεν μας φαίνεται λογική. Λοιπόν και οι γυναίκες όταν ενθουσιαστούμε με κάποιον βλέπουμε αυτά που θέλουμε να δούμε, όταν όμως αυτό αρχίζει να περνάει τότε αρχίζουμε να βλέπουμε αυτά που πρέπει να δούμε. Έτσι συμβαίνει και με τους άντρες αφού όταν περάσει ο ενθουσιασμός και πρέπει να πάρει την θέση μαζί με τον έρωτα και η αγάπη τα πράγματα δυσκολεύουν. Αυτό συμβαίνει γιατί ουσιαστικά περνάμε από το όνειρο στην πραγματικότητα!
Οι πραγματικοί χαρακτήρες αρχίζουν να εμφανίζονται δια μαγείας σε όλο τους το μεγαλείο. Άραγε πώς σε είχε φανταστεί και πώς σε βλέπει; Υπάρχουν μερικές λεπτομέρειες που αν τις προσέξουμε δεν θα αναρωτηθούμε ξανά “πώς να με αγαπήσει”! Η συμπεριφορά μας είναι αυτή που μπορεί να μας χαράξει στο μυαλό του και στην ψυχή του. Πόσες φορές δεν έχετε ακούσει από τους άντρες να τονίζουν πως όλες ίδιες είμαστε. Ας αποδείξουμε πως κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει και πως η καθεμία έχει την δική της προσωπικότητα και της αξίζει να αγαπηθεί! Πέρα όμως από αυτό υπάρχουν κάποια πράγματα τα οποία αν τα προσέξετε θα σας αγαπήσει ανευ όρων! Υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που μερικά πράγματα τα κάνουμε για καλό αλλά τελικά φέρνουν αντίθετα αποτελέσματα. Προσέξτε, αυτό που αναρωτιέστε είναι πώς να σας αγαπήσει και όχι πώς να σας λυπηθεί! Μπορεί η αγάπη να θέλει χρόνο αλλά δεν γίνεται τίποτα αν δεν έχετε βάλει τις σωστές βάσεις.

Πώς να με αγαπήσει – Να είσαι ο εαυτός σου
Η έκφραση « να είσαι ο εαυτός σου» φαίνεται να έχει παρεξηγηθεί λίγο οπότε βάλτε τις σκέψεις σας σε μία τάξη! Αρχικά το να είστε ο εαυτός σας σημαίνει να μην υποκρίνεστε κάτι άλλο γιατί πιστεύετε πως αυτό θα του αρέσει περισσότερο. Αργά ή γρήγορα θα βαρεθείτε κι εσείς οι ίδιες και τότε θα ρίξετε το βάρος επάνω του. Μην φοβηθείτε να δείξετε από την αρχή τι σας αρέσει και τι όχι, τι θέλετε να κάνετε στην ζωή σας και τι όχι, άσχετα αν έχει τις ίδιες απόψεις. Θα εκτιμήσει ιδιαίτερα την ειλικρίνειά σας και θα σας ξεχωρίσει στο μυαλό του από την αρχή. Εκεί που μπερδεύουμε λίγο τα πράγματα είναι στον τρόπο συμπεριφοράς. Να θυμάστε πως οι δικοί σας άνθρωποι και η οικογένειά σας, σας δέχονται ακόμα και με κάποια, κατά κάποιον τρόπο, ακραία ελαττώματα ενώ ο καινούριος άνθρωπος που έρχεται στην ζωή σας δεν είναι υποχρεωμένος να το κάνει! Έτσι καλό είναι να αρπάξουμε την ευκαιρία και να αντικαταστήσουμε με καλά κάποια αρνητικά του εαυτού μας. Αυτά βέβαια είναι αμοιβαία! Υποστηρίξτε την μοναδική σας προσωπικότητα και δείτε την εκτίμηση να γίνεται αγάπη στα μάτια του!
Πώς να με αγαπήσει – Φροντίδα και τρυφερότητα
Μπορεί πολλοί άντρες να μην το παραδέχονται αλλά η φροντίδα και η τρυφερότητα σε κάποιες στιγμές της μέρας είναι αυτά που μπορούν να σας κάνουν το λιμάνι του! Δείχνουν ανεξάρτητοι αλλά μέσα τους λατρεύουν την φροντίδα σας και την τρυφερότητά σας την οποία μέχρι τώρα πίστευαν πως ανήκει στην παιδική τους ηλικία. Είναι παιδιά σε αντρικό περίβλημα και ζητούν την γυναίκα που θα νιώσουν κι αυτοί ασφάλεια! Χαλαρώνουν από τον κόσμο που τους θέλει σκληρούς, αγέρωχους και με υποχρεώσεις, με μία αγκαλιά στην οποία θα κουρνιάσουν σε έναν κόσμο για δυο! Μπροστά στην φροντίδα και την τρυφερότητα οι άντρες υποκλίνονται! Μη το ξεχνάτε, αφού όλα τα άλλα μπορούν να τα βρουν οπουδήποτε.
Πώς να με αγαπήσει – Και στα εύκολα και στα δύσκολα
Όπως συμβαίνει και σε εμάς τις γυναίκες έτσι και στους άντρες πριν δεχτούμε πως αυτήν την φορά έχουμε αγαπήσει πραγματικά περιμένουμε να δούμε μερικά πράγματα. Αυτός που θα σας αγαπήσει θα έχει δει την συμπεριφορά σας σε διάφορες καταστάσεις. Θα έχει δει μια γυναίκα δίπλα του και στα εύκολα και στα δύσκολα και στις καλές στιγμές και στις κακές! Άλλωστε κι εσείς αν είστε σίγουρες πως από την πλευρά σας νιώθετε αγάπη φροντίστε να καταλάβει πως είστε εκεί και δεν είστε διατεθειμένες να τα παρατήσετε μπροστά σε κάποιες δυσκολίες. Δώστε του να καταλάβει πως είστε δεμένοι με κάποιον τρόπο και είστε κομμάτι της ζωής του! Κάντε τον να αγαπήσει την επιμονή σας να είστε δίπλα του σε όλες τις φάσεις της ζωής του!
Πώς να με αγαπήσει – Προσοχή στους συμβιβασμούς
Κάποιες φορές στην προσπάθειά μας να βρούμε την χρυσή τομή το παρακάνουμε με τους συμβιβασμούς. Μήπως έτσι θα σας αγαπήσει περισσότερο; Όλα πρέπει να γίνονται με μέτρο! Έτσι και οι συμβιβασμοί έχουν τα όριά τους αφού δεν είναι καθόλου δύσκολο να χάσετε την προσωπικότητά σας! Συμβιβαστείτε μόνο όταν πρέπει και συζητήσετε όταν χρειάζεται. Κάντε τον να σας αγαπήσει για το θάρρος της γνώμης σας. Άλλωστε ποιος άντρας θα αγαπούσε ένα άβουλο πλάσμα χωρίς άποψη και προσωπικότητα!
Πώς να με αγαπήσει – Γυναικείος δυναμισμός
Είσαι Δυναμική Γυναίκα και αυτό είναι από μόνο του ερωτεύσιμο! Μπορεί να σε αγαπήσει πριν ακόμα το καταλάβεις αρκεί να έχεις ξεχωρίσει τον όρο δυναμισμός! Φρόντισε να μην μπερδέψεις τους ρόλους μπροστά στο δυναμικό σου στυλ. Δείξε του πως μία δυναμική γυναίκα είναι η γυναίκα των ονείρων του αφού είσαι αυτή που μπορεί να αγαπήσει, να εμπιστευτεί, να θαυμάσει αλλά και να στηριχτεί όταν νιώσει την ανάγκη! Ο θαυμασμός ενός άντρα στο πρόσωπο μιας γυναίκας μπορεί να κρατήσει ζωντανή την αγάπη! Κάντε τον να σας θαυμάζει και να νιώθει περήφανος για την γυναίκα που έχει δίπλα του ώστε να σας αγαπάει και να σας διεκδικεί κάθε μέρα όλο και περισσότερο!
Η αλήθεια είναι πως οι άντρες δεν θέλουν και πολύ για να ερωτευτούν ή να παθιαστούν με μια γυναίκα αλλά για να αγαπήσουν θέλουν σίγουρα κάτι διαφορετικό. Μπορεί στο μυαλό τους όλα να τα απλοποιούν αλλά εμείς στοχεύουμε στην καρδιά τους και αυτή θέλει τον τρόπο της για να λυγίσει!
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα