Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

Auslogics Browser Care : Κρατήστε τον Browser καθαρό από Toolbars και ανεπιθύμητο λογισμικό

Όλοι μας γωρίζουμε το πόσο πολύ ενοχλητικό είναι να εγκαθίσταται ανεπιθύμητο λογισμικό στον υπολογιστή μας παρ΄ότι εμείς δεν το επιλέξαμε. Δυστυχώς αυτή η απαράδεκτη μέθοδος επιθετικής διαφήμησης είναι αρκετά διαδεδομένη με θύματα κυρίως τους άπειρους χρήστες που δεν γνωρίζουν το πώς να αποφεύγουν τέτοιου είδους προγράμματα αλλά και το πώς να απομακρύνουν απο τον υπολογιστή τους όλη αυτή τη σαβούρα. Φυσικά όλοι μας είμαστε εν δυνάμει θύματα αφού ιδιαίτερα όσοι ασχολούνται με τον έλεγχο και την παρουσίαση προγραμμάτων και γενικώς όσοι εγκαθιστούν προγράμματα στους υπολογιστές τους έχουν βρεθεί πολλές φορές σε αυτή τη θέση. 
Παρ΄όλα αυτά δεν θα πρέπει να ανησυχείτε αφού οι λύσεις που προσφέρονται γι αυτού του είδους τις περιπτώσεις δεν είναι και λίγες και τουλάχιστον από την ιστοσελίδα μας έχουμε δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στο φαινόμενο αυτό και έχουμε παρουσιάσει και θα παρουσιάζουμε αποτελεσματικούς τρόπους αντιμετώπισης. 

 Τα Add- ons και οι διάφορες γραμμές εργαλείων μπορεί συχνά να εγκατασταθούν σε έναν υπολογιστή, χωρίς ο χρήστης να το αντιληφθεί και μπορούν τελικά να προκαλέσουν δυσλειτουργίες, κολλήματα και αργό σερφάρισμα, ενώ κάποια από αυτά τα add - ons μπορεί να είναι και εντελώς κακόβουλα. Το Auslogics Care Browser σας επιτρέπει να ταξινομήσετε όλα τα add- ons και τις γραμμές εργαλείων που έχουν εγκατασταθεί στα προγράμματα περιήγησης στο Web σας, ώστε να αφαιρέστε με ασφάλεια αυτά που δεν χρειάζεστε ή αυτά που έχουν εγκατασταθεί χωρίς την θέλησή σας.

Το Auslogics Browser Care το μοναδικό εργαλείο που σας επιτρέπει να πάρετε πίσω τον πλήρη έλεγχο όλων των browsers που έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας ώστε να τον επιταχύνετε κρατώντας τα προγράμματα περιήγησης στην καλύτερή τους κατάσταση και αφαιρώντας ανεπιθύμητες γραμμές εργαλείων ή plugins ή τις κακόβουλες εφαρμογές που αλλάζουν τη αρχική μας σελίδας που έχουμε ορίσει για τον browser που χρησιμοποιούμε. 

Auslogics Browser Care 3.0.1.0

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows



lovefortechnology


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα