Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Η Ζωή έφτιαξε Φανουρόπιτα για να φανερωθεί ο Στουρνάρας στην Επιτροπή

Η Πρόεδρος της Βουλής, αφού εξάντλησε όλα τα νομικά μέσα, έδωσε μια τελευταία ευκαιρία στον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, να εμφανιστεί ενώπιον της Επιτροπής της. Για χάρη του Αγίου Φανουρίου, αυτή τη φορά

Η Πρόεδρος της Βουλής επιδεικνύει για τα πρακτικά την Φανουρόπιτα που μόλις έβγαλε από τον φούρνο
Η Πρόεδρος της Βουλής επιδεικνύει για τα πρακτικά την Φανουρόπιτα που μόλις έβγαλε από τον φούρνο

Με νέα επιχειρήματα, από τον χώρο της θρησκευτικής παράδοσης αυτή τη φορά, η Πρόεδρος της Βουλής, ζητάει από τον Γιάννη Στουρνάρα να σεβαστεί τον Άγιο Φανούριο και να εμφανιστεί ενώπιον της Επιτροπής της, έστω και την τελευταία στιγμή, προκειμένου να καταδικαστεί.
Σύμφωνα με έγκυρους πολιτικο-θρησκευτικούς αναλυτές, η Πρόεδρος της Βουλής ανατρέχει στην λαϊκή θρησκευτική παράδοση, προκειμένου να αυξήσει την επιρροή του νέου κόμματός της, στους πιστούς ψηφοφόρους.

Πάντως, η κλήτευση ενός προσώπου μέσω Φανουρόπιτας, σύμφωνα με την κα Κωνσταντοπούλου, προβλέπεται και από τον κανονισμό της Βουλής, εφόσον συμφωνήσουν σε αυτήν τα 2/3 των μελών της επιτροπής, που στην προκειμένη περίπτωση, δεδομένου ότι η επιτροπή είναι τριμελής – πρόκειται για την κυρία Ραχήλ και την κυρία Μακρή.
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα