Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

Η νίκη του Φωτός είναι κοντά!



Η ΥΠΟΣΕΛΗΝΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ ΦΩΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΟΜΑΛΑ. ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟΝ Η ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΓΕΝΝΗΤΡΙΩΝ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΟΜΒΩΝ "STRANGELET" ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΟΣΦΑΙΡΑ
COBRA: Η Υποσελήνια Επιχείρηση των Φωτεινών Δυνάμεων είναι σε πλήρη εξέλιξη. Οι περισσότερες από τις γεννήτριες βαθμωτού πλάσματος και οι βόμβες Strangelet που έχουν τοποθετηθεί σε τεχνητούς δορυφόρους, έχουν απενεργοποιηθεί, συμπεριλαμβανομένων και δεκατριών βομβών που βρίσκονταν σε τροχιά με τους δορυφόρους NROL-39 (με το χταπόδι ζωγραφισμένο πάνω τους).
- Ότι ήταν αδύνατο και απρόσιτο για σας, τώρα γίνεται πραγματικότητα!
Αυτές οι επιτυχίες έχουν χαλαρώσει αποτελεσματικά τον έλεγχο του Matrix πάνω στον πληθυσμό της επιφάνειας του πλανήτη, μέχρι του σημείου να απελευθερώνονται πληροφορίες για τα σχέδια προηγμένων συστημάτων πρόωσης διαστημικών σκαφών και οι οποίες έχουν κυκλοφορήσει στα συνήθη και στα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης:

Αυτή η διαρροή πληροφοριών έχει εξασφαλίσει ένα θετικό χρονοδιάγραμμα για την ανθρωπότητα και μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στα αστέρια. Το μέλλον διαγράφεται λαμπρό:
Η Υποσελήνια Επιχείρηση θα επεκταθεί τώρα πιο κοντά στην επιφάνεια του πλανήτη, στην ιονόσφαιρα και στην στρατόσφαιρα.
Κατ 'αρχήν, θα αρχίσουν να προσβάλλονται τα προγράμματα τροποποίησης του καιρού και τα προγράμματα ελέγχου του νου, τα οποία ενεργοποιούνται με ιονοσφαιρικές γεννήτριες:
Στη συνέχεια η επιχείρηση θα επεκταθεί στη στρατόσφαιρα, για να απενεργοποιηθούν οι γεννήτριες πλάσματος και οι βόμβες Strangelet.
Η νίκη του Φωτός είναι κοντά!


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα