Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

ΓΙΑΤΙ Ο ΦΤΩΧΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΑΠΑΤΑ ΤΗΝ ΠΛΟΥΣΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ!


Παντρεύεται η πλούσια γυναίκα έναν άνδρα με άδειο, με μισοάδειο πορτοφόλι. Η πλούσια είτε επειδή η ίδια βγάζει πολλά λεφτά, είτε διότι τα βρήκε από τον πατέρα της, άσχετο. Και ο γάμος ήταν η κατάληξη του έρωτά τους, όχι από συμφέρον. Όχι, δηλαδή, επειδή το κορίτσι είναι λεφτού, ούτε διότι το παλληκάρι της κάνει αλησμόνητο σεξ.
Ο γάμος, λοιπόν, έγινε διότι παίζουν αληθινά αισθήματα στο ζευγάρι. Η οικονομική, όμως, κατάσταση των δύο συζύγων, των δύο ερωτευμένων, παραμένει σε ανισορροπία. Η 
γυναίκα έχει πολλά, βγάζει πολλά, ο άνδρας σε αξιοπρεπή επίπεδα, όμως πολύ κάτω σε σύγκριση με την συμβία του. Εδώ είμαστε. Πάθανε την πλάκα τους στο πανεπιστήμιο του 
Κονέκτικατ με το... εύρημα έρευνας που πραγματοποίησαν.
-Αν ο άνδρας είναι πλούσιος και φτωχή η γυναίκα, τότε γι' αυτό το λόγο εκείνη θα πέσει στον πειρασμό, μόνον κατά 5%, να ξενοπηδηχθεί.
-Αν η γυναίκα είναι πλουσιώτερη, τότε επειδή ακριβώς είναι κονομημένη απειλείται να απατηθεί κατά 15% από τον άνδρα της.

Γιατί αυτό, η απάντηση στην έρευνα. Επειδή ο άνδρας, όταν οικονομικά υστερεί της γυναίκας του, αισθάνεται μειονεκτικά. Και για να επιβεβαιώσει τον ανδρισμό του το ρίχνει στο εξωσυζυγικό σεξ.
Από την άλλη, πάντα σύμφωνα με τη σχετική έρευνα, έχει ελάχιστες, σχεδόν μηδαμινές πιθανότητες να ξενοπηδηχθεί η γυναίκα που συνεισφέρει περισσότερα χρήματα στην 
οκογένεια. Παρατηρείται, μάλιστα, το εξής άξιο να αναφερθεί.
«Ένοχη» νοιώθει η γυναίκα που κερδίζει περισσότερα χρήματα και για να ενισχύσει τον ανδρικό εγωισμό του άνδρα της, παρ' ό, τι εργαζόμενη με πλήρες ωράριο, τα δίνει όλα στο...νοικοκυριό του σπιτιού. Ότι είναι «γυναίκα», όπως άλλες, ότι δεν είναι ο «άντρας» του σπιτιού.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα