Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

Απλές τεχνικές αποσυμπίεσης

 Απλές τεχνικές αποσυμπίεσης

Υπάρχουν απλοί καθημερινοί τρόποι, που μαζί με τη διάθεση να επιλέξετε τη θετική στάση απέναντι στη ζωή, μπορούν να κάνουν θαύματα. 

Μπορεί να σας φανεί περίεργο, όμως αν βάλετε ένα έντονο μουσικό κομμάτι και για τριάντα με σαράντα λεπτά χορέψετε πολύ έντονα, θα βοηθήσετε να απελευθερωθείτε από αρνητικά συναισθήματα. Είναι σημαντικό όμως να είσαστε εστιασμένοι σε τι θέλετε να απελευθερώσετε και να μην σταματήσετε ώσπου να νιώσετε ότι πραγματικά έχετε ξαλαφρώσει από την ένταση.
 
Μια ακόμα απελευθερωτική άσκηση, είναι να πάρετε εισπνοή από τη μύτη και να αφήσετε τον αέρα με δύναμη να φύγει από το στόμα σας σαν να θέλετε πραγματικά να πετάξετε κάτι από μέσα σας. Αν σας βγαίνει να αφήσετε ταυτόχρονα ήχους και αναστεναγμούς, κάντε το. Μπορεί να λειτουργήσει λυτρωτικά.
 
Μια ακόμα καλή στιγμή για να απεγκλωβίσετε από μέσα σας ποσοστά αρνητικής ενέργειας, είναι το ντους. Σταθείτε όρθιοι με το νερό να πέφτει στην πλάτη σας οραματιζόμενοι ότι το νερό παρασέρνει μέσα από την σπονδυλική σας στήλη όλη την αρνητική ενέργεια σαν ακάθαρτο υγρό. Μείνετε σε αυτόν τον οραματισμό ώσπου αυτό το υγρό να είναι διαυγές και καθαρό. Εναλλακτικά, αφήστε το νερό να τρέχει στο κεφάλι σας και νιώστε, ότι παρασέρνει μέχρι και από τα κύτταρα σας ότι σας μπλοκάρει. Ακόμα,  καθώς το νερό πέφτει στην πλάτη σας τοποθετείστε τα χέρια σας στην κοιλιά σας, εισπνεύσατε δυνατά από τη μύτη νιώθοντας την κοιλιά να σπρώχνει τις παλάμες σας προς τα έξω. Όταν εκπνεύσετε από το στόμα νιώστε τις παλάμες να σπρώχνουν την κοιλιά προς τα μέσα. Μπορείτε στην εκπνοή να λέτε και μια λέξη που σας ενδυναμώνει όπως ελευθέρια/ απελευθέρωση/ ίαση/ μπορώ/ κτλ.
 
Επίσης μην ξεχνάτε ο ύπνος είναι από τα μεγαλύτερα φάρμακα. Προσπαθήστε να κοιμάστε νωρίς. Είναι σημαντικό, για να κατορθώνει το νευρικό σύστημα να χαλαρώσει αλλά και το σώμα να αναζωογονηθεί κατά τη διάρκεια του ύπνου.
Μην καταναλώνετε διεγερτικά ροφήματα μετά τις επτά το απόγευμα, αλλά βάλτε στη ζωή σας και τις συνήθειες σας χαλαρωτικά ροφήματα όπως τη λεβάντα, την Λουΐζα, την πασιφλόρα, το τίλιο.
 
Η hot stone είναι ένα υπέροχο ακόμα χαλαρωτικό μέσο. Μπορείτε να τις ζεστάνετε και να τις ακουμπήσετε επάνω σας όπου εσείς νιώθετε ότι χρειάζεται. Φροντίστε ώστε η θερμοκρασία να είναι η κατάλληλη για εσάς. Η hot stone επειδή είναι οψιδιανός δρα με τον ίδιο τρόπο σε φυσικό επίπεδο. Χαλαρώνει το σώμα, ξεκουράζει τους μύες ενώ σε ενεργειακό επίπεδο απορροφά την αρνητική ενέργεια, που μπορεί να έχετε μαζέψει μέσα στην ημέρα. Όποιον τρόπο και να διαλέξετε μην ξεχνάτε ότι η δική σας στάση μπορεί να αλλάξει τις καταστάσεις και τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε και ενεργείτε στη ζωή σας.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα