Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

Γιγαντιαίο σφαιρικό αντικείμενο περνά από τον Ήλιο...Η εξουσία απλά φοβάται να παραδεχθεί το γεγονός!

11 Αυγούστου 2015

Ένα γιγαντιαίο σφαιρικό αντικείμενο περνά από τον Ήλιο πριν εξαφανιστεί τελικά σαν μια σχεδόν αόρατη σκοτεινή κηλίδα στο διάστημα.

Αυτό που βλέπουμε εδώ είναι ένα στερεό αντικείμενο, όπως είναι ένας πλανήτης, όπως ο Ερμής ή η Αφροδίτη, που διέρχεται από τον Ήλιο ή είναι ένα «καμουφλαρισμένο» ΑΤΙΑ.


 Κάποτε, ένας επιστήμονας της NASA, ο κος Joseph Guman εξήγησε ότι αυτές οι σφαίρες είναι «αντικείμενα συμπίεσης, ιδιαίτερα μεγεθυμένα». 

Αλλά αν αυτές οι σφαίρες είναι αντικείμενα συμπίεσης, τότε θα ήταν εκεί από την πρώτη μέρα των δορυφόρων της NASA, όταν το SOHO, άρχισε να στέλνει  φωτογραφίες πίσω στη Γη!

 Ο Αμερικανός μετεωρολόγος Scott Stevens έχει διαφορετική γνώμη για αυτές τις σφαίρες και τις άλλες ανωμαλίες κοντά στον Ήλιο. 


Σε ένα άρθρο του 2006, που δημοσιεύθηκε στην pravda.ru , ο κ. Stevens είπε ότι ανέλυσε όλες τις φωτογραφίες που υπήρχαν διαθέσιμες στα αρχεία του SOHO. 

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι βρήκε πολλά απολύτως πανομοιότυπα αντικείμενα στις φωτογραφίες που ελήφθησαν κατά τη διάρκεια πολλών ετών. Ως εκ τούτου, ο ερευνητής λέει, θα ήταν λογικό να επισημάνω ότι τα UFO ποτέ δεν θα ήταν αντικείμενα του ίδιου μεγέθους και σχήματος, εάν κοσμική σκόνη ή κατάλοιπο  ηλιακού πλάσματος είχαν πραγματικά προκαλέσει αυτές τις "παρατυπίες".

 "Είμαι βέβαιος ότι UFO πετούν στην περιοχή του άστρου μας," λέει ο Stevens. "Μιλώ για ένα στόλο ΑΤΙΑ που επιχειρεί κοντά στον Ήλιο 

Πιστεύω ότι τόσο η NASA όσο και η κυβέρνηση των ΗΠΑ είναι ενήμερες για την ύπαρξη ενός συγκεκριμένου πολιτισμού, τα διαστημόπλοια του οποίου είναι σε θέση να αντέχουν σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες. 

Η εξουσία απλά φοβάται να παραδεχθεί το γεγονός. 

Δεν έχει ακόμη αποφασίσει σχετικά με την τακτική που θα ακολουθήσει », λέει ο Stevens.

  


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

[Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της ανάρτησης αυτής χωρίς αναφορά στην πηγή και χωρίς την πλήρη αναγραφή όλων των συντακτών όπως ακριβώς αναφέρονται σε αυτήν. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα