Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Η διαδικασία της αποκάλυψης επιταχύνεται...Η νίκη του Φωτός είναι κοντά!



Τελευταία πλανητική ενημέρωση από τον Cobra

Ο COBRA ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ COREY GOODE ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΣΤΙΣ ΠΛΕΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΔΙΑΣΤΑΤΙΚΗ ΠΥΛΗ

Η εκκαθάριση της ομάδας "Χίμαιρα" συνεχίζεται. Η πλειοψηφία των στόχων της Υποσελήνιας Επιχείρησης των Φωτεινών Δυνάμεων έχουν ολοκληρωθεί. Οι ΦΔ εστιάζονται τώρα στην πλήρη εξόντωση της "Χίμαιρας" και στην εξουδετέρωση του ενεργειακού πλάσματος με τις εξωτικές τεχνολογίες που αγκαλιάζει σαν χταπόδι την επιφάνεια του πλανήτη.

Μία από αυτές τις τεχνολογίες, είναι μικροσκοπικά τμήματα πλάσματος που έχουν τεθεί στα περισσότερα κινητά τηλέφωνα, στους προσωπικούς υπολογιστές και στα Wi-Fi routers πριν από μερικά χρόνια. Η λειτουργία αυτής της μικροτεχνολογίας σκοπόν είχε την ενίσχυση του "πέπλου" που έχει δημιουργηθεί για να κρατούν την ανθρωπότητα σε απομόνωση, και που θα αφαιρεθεί πολύ σύντομα.

Λίγο πιο ανησυχητική είναι η παρουσία των βομβών Strangelet και toplet που τέθηκαν σε μερικά εξελιγμένα και ισχυρά εμφυτεύματα, ως μηχανισμός ελέγχου και ομηρίας των Εργατών του Φωτός και των Lightwarriors, για να εξασφαλιστεί ότι δεν μπορούν να διαφύγουν από την καραντίνα. Αυτά τα θέματα θα εξεταστούν πολύ σύντομα.

Η Cabal προσπαθεί να γονατίσει την Ανατολική Συμμαχία (BRICS) με την επίθεση στην Κίνα και την έκρηξη στην Tianjin, η οποία έγινε με εντολή των Ιησουιτών και διενεργήθηκε από την φατρία των Bush. Περιττό να αναφερθεί ότι τα σχέδιά τους θα αποτύχουν. Οι οικογένειες των Blue Dragons πέτυχαν να ηρεμήσουν μερικές από τις οικογένειες των Red και Yelloy Dragons οι οποίες ήθελαν να εκδικηθούν, πράγμα που θα μπορούσε να οδηγήσει σε ένα παγκόσμιο πόλεμο. Εδώ η επιρροή της DouMu είναι έντονα αισθητή. Η Θεά θέλει ειρήνη και η ειρήνη θα επιτευχθεί.



Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τους Red Dragons και τον ρόλο τους κατά τις προσεχείς εξελίξεις, δείτε εδώ:

http://prepareforchange.net/2015/07/07/understanding-the-role-of-the-red-dragon-society-regarding-the-event-the-re-distribution-of-wealth-to-humanity/

Οι Ιησουίτες προσπαθούν πολύ σκληρά να διεισδύσουν στη συμμαχία των χωρών BRICS και να ματαιώσουν τη διαδικασία της οικονομικής Επαναφοράς:

http://www.zengardner.com/china-rothschild-fix-new-world-currency/

Οι τρέχουσες παρεμβάσεις στην χρηματιστηριακή αγορά, είναι σημάδια του επερχόμενου Reset, αν και ακόμα απέχουμε από αυτό. Είναι ενδιαφέρον να δούμε ότι οι οδηγίες για ετοιμότητα στην αντιμετώπιση του χρηματιστηριακού κραχ έχουν φτάσει στα mainstream ΜΜΕ:

http://www.express.co.uk/finance/city/600394/Gordon-Brown-Damian-McBride-buy-bottled-water-tinned-goods-over-China-black-monday-crisis

Θα αποκαλυφθεί η αλήθεια για την ύπαρξη της Cabal στην ανθρωπότητα και πως δημιουργεί τεχνητά την φτώχεια:

http://www.washingtonsblog.com/2015/08/crimes-against-humanity-01-poverty-murder-over-400-million-people-since-1995-more-than-all-wars-in-recorded-history.html

ή πως ελέγχει την επιστήμη:

http://yournewswire.com/nearly-all-scientific-papers-controlled-by-same-six-corporations/

Η διαδικασία της αποκάλυψης επιταχύνεται. Μία από τις σημαντικότερες οικογένειες των Μαύρων Αρχόντων, η οικογένεια Thyssen, έχει εκτεθεί:

http://www.whatdoesitmean.com/index1892.htm

http://www.ascensionwithearth.com/2015/07/prince-harry-royal-blood-royal-nazi.html

Ήδη έχει αποκαλυφθεί στα ΜΜΕ η δυνατότητα διαστημικών ταξιδιών με ταχύτητες πολύ μεγαλύτερες εκείνης του φωτός:

http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-3203772/Warp-speed-reality-100-years-Star-Trek-like-travel-galaxies-possible-claims-astrophysicist.html

http://sputniknews.com/science/20150821/1026016332.html

Ο πληροφοριοδότης Corey Goode έχει δημοσιεύσει μια ενδιαφέρουσα και πολύ ακριβή περιγραφή της επίσκεψής του στις Πλειάδες:

http://sitsshow.blogspot.com/2015/08/summary-and-analysis-of-cosmic_19.html

Και σωστά περιγράφει τον Ήλιο ως μια Hyperdimensional Πύλη, που συνδέεται με το Γαλαξιακό Κέντρο:

http://exopolitics.org/sun-is-a-portal-for-hyperdimensional-space-travel-based-on-sacred-geometry/

Θα ολοκληρώσουμε αυτήν την ενημέρωση με κάτι όμορφο:

http://www.wisdompills.com/2015/08/11/china-to-build-worlds-first-amethyst-crystal-hotel/

Η νίκη του Φωτός είναι κοντά!





ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα