Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

Ο άνθρωπος που βρήκε τη "θεραπεία για όλες τις ασθένειες", οδηγήθηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο και κέρδισε!

Πριν αποφασίσετε αυθόρμητα να απορρίψετε τις πληροφορίες αυτές που βασίζονται αποκλειστικά στην προσωπική προδιάθεση, η ιστορία αυτού του ανθρώπου αξίζει μια πιο προσεκτική ματιά. 





Γεννήθηκε στις 26 Nοεμβρίου 1933, στο χωριό Ilanga, στις ισπανικές Ονδούρες, ο Δρ Sebi ή Alfredo Bowman έχει θεραπεύσει μερικές από τις πιο γνωστές, θανατηφόρες ασθένειες στον άνθρωπο συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου και του ιού HIV / AIDS. 

Έχει θεραπεύσει διάσημους ασθενείς, όπως την καλλιτέχνη Lisa 'Left Eye' Lopes και τον ποπ θρύλο Michael Jackson, που υπεραμύνθηκαν για την αποτελεσματικότητα της πρακτικής του. 

Επίσης, παρείχε την βοήθειά του στον Steven Seagal και στην μητέρα του Έντι Μέρφι, μεταξύ άλλων. 


Το 1988 αναγκάστηκε να πάει στο δικαστήριο, έπειτα από μήνυση που δέχθηκε από τον γενικό εισαγγελέα της Νέας Υόρκης μετά την τοποθέτηση διαφημίσεων σε τοπικές εφημερίδες με τις οποίες ισχυριζόταν ότι μπορούσε να θεραπεύει οποιαδήποτε ασθένεια.

Για τη δίκη, ο Δρ Sebi έπρεπε να φέρει έναν ασθενή για κάθε σημαντική ασθένεια που ο ίδιος ισχυριζόταν ότι μπορούσε να θεραπεύσει. 

Ο αριθμός των μαρτύρων που χρειαζόταν ήταν λιγότερος από 10, αλλά, προς μεγάλη έκπληξη, στο δικαστήριο προσήλθαν 70 ασθενείς που είχαν θεραπευθεί, αναγκάζοντας το δικαστήριο να κλείσει την υπόθεση κατά του κράτους και υπέρ του Sebi.  

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μια έκθεση ειδήσεων από το CBS για την πρακτική του Δρ Sebi και επίσης, μια συνέντευξη με την Lisa "Left Eye" Lopes.






   
Λοιπόν, τι πιστεύετε εσείς; 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

[Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της ανάρτησης αυτής χωρίς αναφορά στην πηγή και χωρίς την πλήρη αναγραφή όλων των συντακτών όπως ακριβώς αναφέρονται σε αυτήν. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα