Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Φερτε μου ένα συννεφο να πεσω

1999-2000, Σ.Κόκκαλης, Ν.Μπάγεβιτς
Αυτή είναι η ΑΕΚ φετος και οποιος διαβαζει 2 χρονια τωρα τα γραφουμε. Χασαμε 2 σαιζον να χτισουμε ένα βασικο κορμο ομαδας και αν η πρωτη είναι ας πουμε χρονια προσαρμογης η περσυνη ηταν και η μεγαλη ευκαιρια να εχουμε τα 6/11 ετοιμα, που απλα θα πλαισιώνονταν από 3-4 ποιοτικους παικτες ξενους.

Αντ αυτου εμεις ξεκινησαμε με τον Μπεεεεσεβιτς!!! και μολις (ξανα)σακατευτηκε ο σακατης, πηραμε το Πιου. Πιο πριν πηραμε το Μπαρμποσα τον πιο ανευρο χτικιαρη χαφ που μπορουσαμε να βρουμε. Εγω στα 47 μου να τον παιξω μπακ τον εχω για πλακα το βλακα. 2 τζαρτζα και μιση κλωτσια είναι το απολειφαδι. 
Από την άλλη εχουμε το Πλατελα του 1,60 που τον εδιωξε η Ξανθη και τον μαζεψαμε ΤΣΑΜΠΑ ΠΑΝΤΑ εμεις. Βαλε και Βαργκας (ΤΣΑΜΠΑ), Αραβιδη (επισης ΤΣΑΜΠΑ)  ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΖΙ εχουν μεσο ορο 1,65 και αμα. Τους ειδαμε τοτε με τις καρτες: κατι αναιμικα- μιση σφαλιαρα παιδακια.

Ε με αυτους ονειρευεται ομαδα ο εγγυητης. Ο Μπατιστα είναι ο Αραβιδης, ο Σαββιδης ο Πλατελλας, ο Αλεξανδρης ο Μπαρμοσα, ο Τονι είναι ο Βαργκας. Και μετα ξυπνησες και σου πηρε ΕΥΚΟΛΑ Ο ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟ Χ. Και εισαι ΗΔΗ μια νικη πισω από τη κορυφη. Αυγουστο μηνα.

Γνωμη μου, στη παρελαση θα εισαι 5 ποντακια πισω και τα Χριστουγεννα γυρω στα 10. Γιατι πολύ απλα ΔΕΝ ΣΚΟΡΑΡΕΙΣ.


Δε ξερω ποσοι και ποιοι λοιδωρησαν τον Ζηκο αλλα εγω με τη τωρινη εικονα ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ 1000000%. Η ΑΕΚ είναι για πενταδα και μαλιστα στα χαμηλα της. Δηλαδη από 3ος και κατω.

Ο λογος είναι απλος: αμα θες να κανεις ΔΟΥΛΕΙΑ δε βαζεις ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Ουτε με παικτες ουτε με ‘προπονητη’ μαριονέτα. Αμα εισαι ΤΣΙΠΗΣ ΚΑΙ ΤΣΙΓΓΟΥΙΝΟΣ το ριχνεις στο τζογο και ότι κατσει.

Τσιμπα λοιπον -2 από τη Ξανθη, ΤΣΙΜΠΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 10,000 καρτες (με τα ΒΙΑΣ 8,000) και κατσε να δεις τι φταιει.
Κατσε να ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ (ΣΥ ΕΙΠΑΣ) το γηπεδο του ΤΣΑΜΠΑ.

ΗΡΘΑΜΕ. ΘΑ ΠΕΙΣ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ Η ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΛΑΣΕΙΣ ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ? Γιατι ΤΡΙΤΗ χρονια φετος και ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΕΙΣΑΙ.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Ολοι ειδαν ότι με το Πλατανια ειχαμε χονδρικα 25,000 κοσμο. Μπορει και 27 μπορει και 23. Ας πουμε λοιπον 25 να ειμαστε μεσα. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΕ 15.868?

ΜΟΝΟ 2 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ:
1) ΚΛΕΒΕΤΕ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ-ΟΑΚΑ κλπ

2) ΒΑΖΕΤΕ ΜΕΣΑ ΤΣΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ, αρα ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΛΕΒΕΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ
Χαθηκε λεει ο Ιμπισεβιτς. ΣΩΩΩΩΩΠΑ. Παικτης 2εκκ και τον εχασε ο μεγιστανας της μουφας? Ενα συννεφο να πεσω γρηγορα….Παμε λεει για καποιον Λαφερτυ Βορειο Ιρλανδο. Καλο παιδι, χαβαλες, εξω καρδια και κυριως πινει Guinness για να εχουμε ζεστο παλτο τις κρυες νυχτες του χειμωνα
ΥΓ1 Το 1,57 το βαλαμε στο 89’ για ποιο λογο ακριβως περαν του ενσημου? Για να παρει παραστασεις? Για να περασει 5 να σκοραρει και να παρουμε το ματς? Για να τροφοδοτησει την επιθεση- ετσι μας ειπε Ο ΑΒΟΥΛΟΣ ΒΛΑΚΑΣ- που δεν επαιρνε πασες? Και το διαπιστωσες στο…89??? Οπως τοτε που ηθελες να παιξεις αμυνα και εβαζες μεσα το Ντακολ?? Είναι δυνατον να εισαι ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΟ-ΔΕΛΛΑΣ?

ΥΓ2 ΠΑΛΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ? ΠΑΛΙ ΦΑΣΑΡΙΕΣ? ΠΑΛΙ ΒΑΓΙΑ??

ΥΓ3 Μεχρι και ο κουμπαρος !!! του μικρου γελαστου παιδιου παραιτηθηκε. Σε βλεπω με τη περιστερα και το Φραπεδιαρη να κανεις αντιπολιτευση και να χτυπιεσαι ως συνηθως. Αλιεξη γερα το 4% είναι κοντα..
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα