Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

ΕΛΛΗΝΑΣ Ο ΓΟΛΙΑΘ, ΟΧΙ Ο ΔΑΒΙΔ...


Γράφει Ο ΗΛΙΑΣ ΜΠΑΖΙΝΑΣ
(Ένα ακόμα κείμενο, ένα από τα χιλιάδες που έγραψε ο αθάνατος, συγκεκριμένα δημοσιεύθηκε στις 20 Αυγούστου το 2007, στον «ΦΙΛΑΘΛΟ»)

Έγραφα για τους Αμερικάνους και για τις πολλές φορές που επιθυμουν να μας ρίξουν πυρηνικά. Και οι συνειρμοί συνεχίζονται: Πίστεψέ με, ΞΕΡΩ! Έμαθα να σκέφτομαι σαν αυτούς. Το πιο ισχυρό τους αντανακλαστικό είναι ο φόβος. Μετά, η αηδία.
Ανθρωπάκια είναι οι δυτικοι, μη νομιζεις. Ταυτίζουν τον πολιτισμό με έναν κααθαρό, καλογυαλισμένο καμπινέ. Και με μια σειρά από απαγορέυσεις, από ΜΗ. Μην καπνίζεται. Μη φτύνετε. Μην ξύνεστε. Μη ρεύεστε. Μη ρουφάτε τη σούπα σας. Μη βάζετε πολύ αλάτι και πολύ πιπέρι. Μη φωνάζετε, μην τραγουδάτε, μη θορυβήτε σε δημόσιους χώρους. Μη χορεύετε παράξενους χορούς πάνω σε παράξενες μουσικές, πράγματα σατανιστικά, που εκφράζουν πάθη ακατανόμαστα, έρωτα, μίσος, ζήλεια, θάνατο, τη σύγκρουση των αρσενικών σε κάποια «μαρμαρένια αλώνια».
«ΠΩΣ; Τι είναι τα αλώνια; Δεν ξέρεις, χρυθό μου, ότι αυτά τα ζώα βάζουν τις φοράδες και πατάνε το στάρι και το ΧΕΖΟΥΝ κιόλας; Και μετά το τρώνε;...». Πόσο ΚΤΗΝΟΣ πρέπει, αλήθεια, να είναι κάποιος, για να μπορή, αντί να τρώη σατωμπριαν ακούγοντας Πήτερ Νήρο, να τρώη ΚΕΦΑΛΑΚΙΑ αρνίσια, και τα ΜΑΤΙΑ, χρυθό μου, ακούγοντας φλαμένκο και πίνοντας κρασί από τσότρες, ή ακούγοντας «ΧΑΣΑΠΙΚΑ» (ακου «χασάπικα»!...) και πίνοντας ΟΥΖΟ. Πρέπει να πεθάνουν!»

Συνειρμών συνέχεια: «Άκου και το άλλο! Αυτοί οι Παλαιστίνιοι, δεν είναι Έλληνες; Κρήτες; Αφού είναι Φιλισταίοι, που πήγαμε να τους βγάλουμε εξαφανισμενους, για να μην υπάρχουν τίτλοι ιδιοκτησίας της Χαναάν άλλοι από τους εβραϊκούς, αλλά το μπουρδέλο το ΟΝΟΜΑ μας το χαλάει, το «Παλαιστίνη» βγαίνει από το «Φιλιστίν».
Καλά, οι ίδιοι οι νεοέλληνες είναι πιτουρες και δεν ξέρουν ότι ο δικός τους ηταν ο Γολιαθ, όχι ο Δαβίδ, τους τον φορέσαμε εμείς! Και τούτοι δω οι Παλαιστίνιοι, που ζωνονται τις μπόμπες, είναι κάτι γομάρια διόμιση μέτρα, φοβίσιμιοι! Και τι σημαίνει «φιλισταίος» στη δυτική σημειολογία; Δεν σημαίνει ότι κάποιος είναι στενομυαλος, μικρόψυχος, μικρόνους, απροσάρμοστος, σίγουρος, ότι μόνο το δικό του είναι σωστό; Να πεθάνουν!»
Για όποιον καταλαβαίνει, όλα τα λέει η γνωστή ρεκλάμα του CNN, για την τηλεφωνία, όπου ο καλός Αμερικανάκιας βρίσκεται σε ένα ελληνικό νησι, δηλαδή κάποιο είδος «κόλασης» όπου όλα είναι ξένα, βάρβαρα, ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΑ! Και ξάφνου, χάρη στο θαύμα της τηλεφωνίας, μιλάει με το σπίτι του! Και δεν νοιώθει πια μόνος και ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΣ.
Είναι απίστευτη η ποσότητα του ΦΟΒΟΥ, που έχει εισχωρήσει στον κάποτε γενναίο αμερικάνικο ψυχισμό. Πες σε μια Αμερικάνα, που βλέπεις ότι είσαι από το διπλανό χωριό από το δικό της και θα πηδήσης. Πες της ότι είσαι «φύλαρχος» από την Τρανσυλβανία και θα δης να γίνεται μπροστά σου νέο ρεκόρ γυναικών στα 1.500 μετρα... ΣΠΡΙΝΤ! Ενώ μια Ρωσίδα ή και μια Γερμανίδα ακόμα, αν σε θέλει στο κρεββάτι της, θα γελάση το ίδιο και τις δύο φορές.
Εδω και χρόνια, η Αμερική απομυθοποιεί την ανδρεία όλων των άλλων, ξεκινώντας από την απίστευτη γελοιοποίηση του Γερμανού στρατιώτη από τον αμερικάνικο κινηματογράφο. Εδώ και χρόνια, η Αμερική κατάργησε την αναγνώριση και το σεβασμό στον γενναίο αντίπαλο. Και δεν θα ξαναδώση ποτέ σε κανέναν την ευκαιρία να φανη γενναίος. Θα τον βαράη από μακριά.
Θείω δικαιώματι, διότι οι ΑΓΓΛΟΣΑΞΩΝΕΣ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ γεννηθηκαν να έχουν δίκιο. Η ηρωική πλευρά της ελληνικης ιστορίας, ήδη ανύπαρκτη για τον κόσμο του POPULAR ENTERTAINMENT, δεν μας αποφέρει πια συμπάθειες. Επιστημονικά «ρεύματα» θέλουν την Ευρώπη να τελειώνει εκεί που αρχίζουν τα Βαλκάνια.
Και οι Έλληνες είναι κάποιος επηρμένος μικρολαός, δήθεν «περιούσιος», υβριστής της Δύσης, διαφωνήσας στο θέμα των βομβαρδισμών της Σερβίας από το ΝΑΤΟ, ορθόδοξος, άρα φονταμεταλιστης, σλαβότροπος και με ανεξίτηλα και ισχυρώτατα υπολείμματα τούρκικης σκέψης και κουλτούρας αλλά προφανώς και ΑΙΜΑΤΟΣ!
Διότι μόλις χτύπησαν την Τουρκία οι σεισμοί, οι Έλληνες τσακίστηκαν να στείλουν αίμα που πολλοί Τούρκοι το απέρριψαν! Τετρακόσια χρόνια ήταν Οθωμανοί υπήκοοι οι άνθρωποι, τι ψάχνουμε να βρούμε; Μιλάει το αίμα...
Παραπέμπω στα λήμματα «Ελλάδα» και «Τουρκία» του αλμανακ 2002 του περιοδικού ΤΙΜΕ, που είναι Η Αμερική. Προσέξτε τις φράσεις, με τις οποίες κλείνουν σχετικά με τα θέματα της Σερβίας και των σεισμών της Τουρκίας!
Θέλουμε να είμαστε ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ με τους Τούρκους; Έτσι φαίνεται! Σε πολλά θέματα κάνουμε ότι μπορούμε για να το καταφέρουμε.
Κι όμως, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ!
Και πάντως, ας μη μας διαφεύγει ότι όλες οι συνδιοργανώσεις έγιναν μεταξύ ΣΥΓΓΕΝΩΝ. Ιάπωνες-Κορεάτες. Βέλγοι- Ολλανδοι. Όταν γίνεται μια συνδιοργάνωση, η συγγένεια των συνδιοργανωτών είναι αυτονόητη... (ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο Μπαζίνας αναφέρεται στην συνυποψηφιότητα Ελλάδος και Τουρκίας για την ανάληψη του ποδοσφαιρικού Ευρώ 2008).
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα