Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

Επιστήμη: ένας δεύτερος "μεγάλος κατακλυσμός" θα γίνει στη Γη σύντομα

Η επιστήμη προειδοποιεί ότι μια δεύτερη Βιβλική «Πλημμύρα» θα χτυπήσει τον πλανήτη μας νωρίτερα από το αναμενόμενο.

 

Προτίθεται η «βιβλική πλημμύρα» να επαναληφθεί στο εγγύς μέλλον; Σύμφωνα με τους ειδικούς, το ερώτημα δεν είναι αν αυτό θα συμβεί, αλλά πότε.

Σύντομα πάνω από 100 εκατομμύρια άνθρωποι θα πρέπει να αναζητήσουν καταφύγιο σε πολύ δικό τους εκδόσεις του «Κιβωτός του Νώε».


Θυμηθείτε  Γένεση 7:11  "Στην εξακοσιοστόν έτος της ζωής του Νώε, σχετικά με τη δέκατη έβδομη ημέρα του δεύτερου μήνα - εκείνη την ημέρα όλα τα ελατήρια της μεγάλης αβύσσου εμπρός έκρηξη, και τις πύλες του άνοιξαν οι ουρανοί».


Σύμφωνα με τους ειδικούς, η νέα πλημμύρα θα μπορούσε να αλλάξει το μέλλον του πλανήτη μας και θα μπορούσε να επηρεάσει τα εδάφη της Λατινικής Αμερικής, της Ευρώπης, των Ηνωμένων Πολιτειών και του Καναδά, οι οποίες είναι περιοχές όπου το μεγαλύτερο μέρος του παγκόσμιου πληθυσμού, περίπου 150 εκατομμύρια άνθρωποι ζουν.

Κάποια στιγμή μέσα στα επόμενα 35 χρόνια, πιο πυκνοκατοικημένη περιοχές του κόσμου θα μπορούσε να καταλήξει πλημμύρισαν από την άνοδο της στάθμης της θάλασσας, σύμφωνα με τα ρωσικά επιστήμονες.

Ο αναπληρωτής διευθυντής του Ινστιτούτου της Αρκτικής και της Ανταρκτικής Επιστημονικής Έρευνας, Αλέξανδρος Danilov είπε ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα που καθορίζεται από τη δραστική αλλαγή της θερμοκρασίας του πλανήτη.



Σύμφωνα με Ντανίλοφ: «Οι εκτιμήσεις δείχνουν ότι η θερμοκρασία θα σταθεροποιηθεί γρήγορα, αλλά το επίπεδο του παγκόσμιου ωκεανού θα συνεχίσει να αυξάνεται για αρκετούς αιώνες", πρόσθεσε.

Σύμφωνα με μελέτες, το 2050, η στάθμη των ωκεανών θα μπορούσε να αυξηθεί σε ύψος περίπου πέντε μέτρων, η οποία θα φέρει καταστροφικές συνέπειες σε δεκάδες χώρες.


kavalarissa
ewao

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα