Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΖΩΕΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΖΩΕΣ

Οι προτιμήσεις σας στο φαγητό και την προετοιμασία των γευμάτων κατά την παιδική ηλικία μπορεί μερικές φορές να είναι ενδεικτικές των προηγούμενων ζωών και μπορούν ακόμα να έχουν αποτελέσματα που διαρκούν στην ενήλικη ζωή σας αν δεν αναγνωριστοκύν και δουλευτούν.

 Για παράδειγμα, αν ένα παιδί αρνείται να φάει κάποιες τροφές, και η αποστροφή αυτή είναι πιό έντονη από τις συνηθισμένες προτιμήσεις στο φαγητό που έχουν τα παιδιά, αυτό θα μπορούσε να είναι αποτέλεσμα μιας προηγούμενης ζωής. 

Όταν ήταν παιδί, η Σάρα αρνούνταν να φάει οτιδήποτε περιείχε φασόλια. Όσο και αν η μητέρα της τα έκρυβε, η Σάρα μπορούσε να ξετρυπώσει το μισητό συστατικό και αρνιόταν το γεύμα. 

Η μητέρα της το θεώρησε παραξενιά της παιδικής ηλικίας, και σύντομα έγινε το οικογενειακό ανέκδοτο. Στην ενήλικη ζωή, η Σάρα έζησε μιαν αναδρομή σε προηγούμενη ζωή κατά την οποία είχε γεννηθεί σαν άντρας σκλάβος στα μέσα των 1500 σε ένα μεγάλο κτήμα στο Μεξικό. 

Η μόνη τροφή που δίνονταν στις οικογένειες των σκλάβων ήταν μια φτωχική μερίδα από φασόλια, που με δυσκολία τους κρατούσε ζωντανούς.

 Η αποστροφή της για τα φασόλια είχε προκληθεί από τις τρομακτικές εμπειρίες εκείνης της προηγούμενης ζωής εξουθενωτικής σωματικής εργασίας και λιμοκτονίας.


 Όταν η Σάρα πήγε πίσω σε εκείνη την γεμάτη πόνο ενσάρκωση και την θεράπευσε, όχι μόνον αυτό άλλαξε τις περιοριστικές συνήθειες στην παρούσα ζωή της, αλλά επίσης, σχεδόν μαγικά ανακάλυψε ότι στην πραγματικότητα της άρεσαν τα φασόλια.

Μερικές φορές τα είδη των τροφών που σας τραβούν σαν ενήλικα μπορούν επισης να δώσουν ενδείξεις για προηγούμενες ζωές. 


Για παράδειγμα, μήπως πάντα σας άρεσε η γεύση και η μυρωδιά των Γιαπωνέζικων φαγητών; 

Μάθατε πολύ φυσικά και εύκολα να τρώτε με chopsticks; 

Φυσικά, υπάρχουν πολλοί λόγοι για τα είδη κουζίνας που απολαμβάνετε, αλλά μπορεί επίσης να είναι και ένδειξη μιας ή περισσότερων προηγούμενων ζωών σε μια συγκεκριμένη περιοχή ή χρονική στιγμή της ιστορίας.

Ο τρόπος που τρώτε το φαγητό σας μπορεί επίσης να δώσει σημαντικές ενδείξεις. Σας αρέσει να τρώτε περισσότερο με τα χέρια από το να χρησιμοποιείτε μαχαιροπίρουνο; 


Τρώτε σαν χωρικός; Σαν βασιλιάς; Σαν μοναχός; Σαν Σαμουράϊ; 

Για παράδειγμα, ο Τζαίημς προτιμούσε να τρώει το γεύμα του μαζί με άλλους. "Όσο πέρισσότεροι, τόσο πιό ευχάριστα" ήταν το μότο του.

 Κατά την διάρκεια αυτών των γευμάτων έδινε ζωή στους συνευρισκόμενους με διασκεδαστικά ανέκδοτα, ιστορίες, και ιστορίες από τις περιπέτειες του.

 Σε μια αναδρομή σε προηγούμενη ζωή, ανακάλυψε ότι είχε ζήσει σαν αριστοκράτης στην Σκωτία, ο οποίος λάτρευε να μοιράζεται τον πλούτο των απέραντων κτημάτων του.

 Ήταν μια ζωή κατά την οποία απολάμβανε υπερβολικά τον ρόλο του σαν γενναιόδωρος οικοδεσπότης. 

Ήταν βαθιά ριζωμένο και το μετέφερε μαζί του στην παρούσα ζωή του.

 Αντίθετα, η Κλωντίν ήθελε πάντα να τρώει μόνη και αισθανόταν παράξενα ένοχη όταν έτρωγε με άλλους.

 Ανακάλυψε μια προηγούμενη ενσάρκωση στην Ινδία κατά την οποία ένοιωθε αμήχανα αν είχε φαγητό και ολι άλλοι δεν είχαν, έτσι έτρωγε πάντα μόνη.

 Μόλις η Κλωντίν διερεύνησε αυτήν την προηγούμενη ζωή και την θεράπευσε, βρήκε μεγάλη χαρά στο να μοιράζεται τα γεύματα της με άλλους.


Kate Minogianni

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα