Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

ΕΝ ΑΡΧΗ ΗΝ Ο ΛΟΓΟΣ - ΕΡΩΣ ΚΑΙ ΔΥΑΔΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ


                    Ερως ακαταμάχητε έρωτα της ψυχής
                                και δυαδικός κόσμος


\


Ο έρωτας είναι η πηγή ζωής σε αυτόν τον κόσμο, η έλξη του είναι γεμάτη πάθος, πόθο, και επιθυμία, αλλά μέσα από τις αρνητικές και θετικές ενέργειες, δείγμα της δυαδικότητας αυτού του κόσμου των αρνητικών και θετικών συναισθημάτων και αισθήσεων.
.........
..................
ΕΝ ΑΡΧΗ ΗΝ Ο ΛΟΓΟΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ
Στην αρχή πριν ακόμη γεννηθεί ο Άνθρωπος, και πριν εισχωρήσει σε αυτό το θνητό ενεργειακό σύμπαν, κάπου έξω και μακριά από τα Φωτεινά Πεδία, εμφανίστηκε μισογεννημένο από το σκότος, ένα άκρατο κοχλάζων σκοτάδι, τα οποία συστατικά του γεννήθηκαν από το δοχείο της γένεσης του σκότους, και τα τέσσερα αυτά στοιχεία του είναι, η γη, τα νερά, το πυρ, και το πνεύμα.

Αυτή η σκοτεινή φύση του δοχείου της γένεσης, που ενώ ακόμη βρισκόταν μισογεννημένη από το σκότος, και ενώ κόχλαζε μέσα σε μια σπειροειδή μορφή από πάνω προς τα κάτω, τότε από τα Φωτεινά Πεδία ανυψώθηκε Άγιος Λόγος του Πατέρα Νου Θεού που είναι από Φως και Ζωή , και κατέπεσε πάνω στην σκοτεινή φύση, ενώ ταυτόχρονα  από την σκοτεινή φύση, ανυψώθηκε ως ελαφρό στοιχείο από την  γη με τα νερά το πνεύμα, και ενώθηκε με το πυρ σε μία δύναμη, και συγκρούστηκε με τον Άγιο Λόγο.

Υπήρξε δηλαδή μία σύγκρουση-ένωση, μεταξύ του Φωτός και του σκότους, με αποτέλεσμα να επικρατήσει μεν ο Άγιος Λόγος που είναι Φως και Ζωή, πάνω στα σκοτεινά στοιχεία πυρ και πνεύμα γέννημα από το δοχείο της γένεσης του σκότους.

Αμέσως ο Πατέρας Νους Θεός Φως και Ζωή, γέννησε από Πυρ και πνεύμα έναν Νου δημιουργό, με τον Λόγο του, άρα Ομοούσιο, και ενώθηκε με την σκοτεινή φύση, και έτσι δημιουργήθηκε μία καινούρια φύση, όπου από την μια πλευρά βρισκόταν το πυρ και το πνεύμα προερχόμενο και Ομοούσιο από τον Λόγο  Φως και Ζωή, και από την άλλη το σκοτεινό πνεύμα και πυρ.

Το Πυρ και Πνεύμα γεννημένο από τον Λόγο του Πατέρα Νου Θεού Φως και Ζωή, Ομοούσιο, είναι οι τέλειες ενέργειες της σύστασης του δυαδικού ενεργειακού σύμπαντος, μαζί με  το πνεύμα το οποίο γεννήθηκε από το Φως.

Ενώ το Πυρ και Πνεύμα από το σκότος είναι όλες οι αρνητικές ενέργειες που αποτελούνται από το σκότος, μαζί με το πνεύμα του σκότους.

Έτσι δημιουργήθηκε η σύσταση της δυαδικής δημιουργίας από Πυρ και Πνεύμα.
Αμέσως μετά, επειδή ο Πατέρας Νους Θεός είναι η Ζωή, δημιούργησε μέσα από τον Δεύτερο Νου Δημιουργό, το θνητό δυαδικό σύμπαν, και περιέστρεψε όλα τα στοιχεία γύρω από έναν άξονα δίχως αρχή και τέλος, όπου με την περιστροφή, κατακάθησαν τα βαρύτερα στοιχεία στα κατωφερή μέρη του νέου σύμπαντος, ενώ τα ελαφρύτερα στοιχεία ανέβηκαν ψηλά ως πιο αιθερικά που ήταν.

Μετά ο Πατέρας Νους Θεός Φως και Ζωή μαζί με τον Δεύτερο Νου Δημιουργό από Πυρ και Πνεύμα, με τον Λόγο πέρασαν μαζί και καθάρισαν τα ελαφρά στοιχεία της φύσης, το πυρ και το πνεύμα, αφήνοντας μόνα τους δίχως τον Λόγο τα βαρύτερα στοιχεία της ύλης που είχαν κατακαθήσει στα πιο χαμηλά στρώματα της δημιουργίας.
 Και αυτά που δεν έχουν τον Λόγο είναι η γη, τα νερά, η φωτιά, και ο αέρας.

Αμέσως μετά ο Δεύτερος Νους θεός από πυρ και πνεύμα δημιούργησε την ζωή στα κατωφερή στοιχεία της φύσης δίχως τον Λόγο, από ζώα πτηνά αμφίβια.. δηλ  όλο το ζωϊκό βασίλειο που γνωρίζουμε κτλ.

Ο Δεύτερος Νους δημιουργός κάλυψε μετά όλη την δημιουργία και τους επτά κύκλους της μαζί και τις δίνες που τους ενώνουν, που δημιουργήθηκαν από την ανάλογη αιθερική μορφή τους για να προστατεύονται από το πυρ και πνεύμα του, εκτός βέβαια όπως είπαμε από τα βαρύτερα στοιχεία που έμειναν δίχως τον Λόγο...γη νερό αέρας φωτιά, και τα δημιουργήματα τους.
..................
......................................

Μετά από όλα αυτά, ο Πατέρας Νους Θεός Φως και Ζωή, γέννησε τον Άνθρωπο από Φως και Ζωή κατ'εικόνα και καθ'ομοίωσιν.
Ο Άνθρωπος λοιπόν η αληθινή του υπόσταση βρίσκεται έξω από την θνητή δυαδική δημιουργία.
Και αφού ο Άνθρωπος έζησε και κατανόησε τα Φωτεινά Πεδία, άρχισε να δημιουργεί κι αυτός..
.....
Θέλησε όμως μετά να ανοίξει τους κύκλους της θνητής δημιουργίας, για να ζήσει μέσα σε αυτήν και να την κατανοήσει..και το θέλημα του έγινε αμέσως πράξη!

Αμέσως διασπάστηκε από Φως και Ζωή που ήταν, σε πνεύμα και πυρ, από Φως έγινε πνεύμα, και από Ζωή έγινε πυρ δηλαδή ψυχή.
Έγινε Νους πνεύμα με τέλειες ενέργειες, και ενεργειακό σώμα την ψυχή, για να κινείται μέσα στο ενεργειακό σύμπαν.


Αλλά τότε συνέβη το εξής μυστήριο..η θνητή φύση γέννησε επτά ανθρώπινα σώματα όσοι και οι κύκλοι της δημιουργίας, σε κάθε κύκλο και από ένα σώμα, με σώμα και πνεύμα δικό της.

Και ο Δεύτερος Νους δημιουργός με την σειρά του δημιούργησε επτά ανθρώπινα σώματα δικά του, ένα σε κάθε κύκλο μαζί με το πνεύμα του.

Και όταν ο άνθρωπος από πυρ και πνεύμα με τέλειες ενέργειες, ενσαρκώνεται μέσα στην ύλη, τότε μαζί με το πνεύμα του και την ψυχή του, παίρνει και το σώμα της φύσης μαζί και το πνεύμα της..και γίνεται ο άνθρωπος της Γης, με ψυχή και πνεύμα προερχόμενο από το φως, , αλλά και με σώμα σάρκινο γεννημένο από την φύση, μαζί με την λογική της, διότι η φύση γέννησε το ανθρώπινο σάρκινο σώμα από γη και νερό, άρα του έδωσε ένα βαρύ δυσκίνητο σώμα, και από αέρα και φωτιά του έδωσε την δική της λογική.

Και από τότε ο άνθρωπος της Γης έγινε θνητός και υπομένει την μοίρα του..



Χρειάστηκε λοιπόν να γίνουν κάποιες αλλαγές, ώστε να μπορέσει να υπάρξει η ζωή, ειδάλλως θα υπάρχει μόνον ο θάνατος, και έτσι διαχωρίστηκαν οι ψυχές σε αρσενικό και θηλυκό από αρσενοθήλυκα που ήταν, και ο Πατέρας Νους Θεός Φως και Ζωή είπε με τον Άγιο Λόγο του, αυξάνεσθε καιν πληθύνεσθε, και όποιος αναγνωρίσει την ουσία του, τον εαυτό του, θα ξαναγυρίσει πίσω στα Φωτεινά Πεδία.

Και από τότε άρχισε η Ζωή στην Γη, και όποιος αναγνώρισε τον εαυτό του ότι η ουσία του  είναι  Φως και Ζωή, γίνεται μακάριος, ενώ όποιος άνθρωπος γίνει ένα με την ύλη θα μείνει δέσμιος των παθών και επιθυμιών της σάρκας και της λογικής της.

morfeas sky


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα