Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

Υπάλληλε Σκάσε και Δούλευε

Υπάλληλε Σκάσε και Δούλευε

Υπάλληλε κι Εργάτη Δούλε: Σκάσε και Δούλευε
Το έχουμε γράψει επανειλημμένως: ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, πέρα από το επίπεδο του να κρατούν τον Δούλο, στην Δουλειά του και να μην του μένει μυαλό ή χρόνος να ασχοληθεί με κάτι παραπάνω ή «Αzathoth φυλάξει» σκεφτεί να ασχοληθεί με την ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ του από την ύλη, τον πολιτισμό, την θρησκεία, το χρήμα ή τον καταναλωτισμό. Άλλωστε του ‘χουν φορτώσει παιδιά να μεγαλώσει, να σπουδάσει και να τα κάνει υπάκουους ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑΔΕΣ στην θέση του μαγκανοπήγαδου της πολυπολιτισμικής τουρλού – τουρλού μανιφατούρας, που του παρουσιάζουν για “πολιτισμό” (πολλά LOL). Απαγορεύεται να σκέφτεται πέρα από όσο του επιτρέπουν τα αφεντικά του να σκέφτεται. Άλλωστε αυτή είναι η μόνη ΔΟΥΛΕΙΑ του ΔΟΥΛΟΥ, να ΔΟΥΛΕΥΕΙ και να «Αυξάνεται και πληθύνεται» για να ανατροφοδοτεί την πολιτική – κοινωνική κιμαδομηχανή … και μόνον αυτό.
Τα πολλά λεφτά και το οικονομικό επίπεδο των πλουσίων ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ για να ζει καλά η μεσαία τάξη, δηλ. ο ΔΟΥΛΟΣ-ΣΚΛΑΒΟΣ-ΠΙΣΤΟΣ-ΥΠΗΚΟΟΣ, ποτέ δεν ήταν, δεν θα αλλάξει τώρα!!! Γι αυτό ΔΟΥΛΕ σκάσε και πλήρωνε.
… ή  μπορείς να γίνεις πλούσιος!!! Αν μπορείς !
Τα Πρωτόκολλα της Νέας Τάξης Πραγμάτων:

«Αλλά ο κόσμος σήμερα είναι πιο σύνθετος και προετοιμασμένος να δεχθεί μια παγκόσμια κυβέρνηση. Η υπερεθνική κυριαρχία μιας πνευματικής ελίτ και των παγκόσμιων τραπεζιτών είναι σίγουρα προτιμητέα σε σχέση με τον εθνικό αυτοπροσδιορισμό που υφίστατο μέχρι τώρα». (David Rockefeller, πρόεδρος ιδρυτής της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ και της Τριμερούς Επιτροπής, πρόεδρος του CFR, του Συμβουλίου Διεθνών Σχέσεων. Εισήγηση που έκανε κατά τη συνάντηση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ στο Μπάντεν Μπάντεν το 1991).
«Θα έχουμε μια παγκόσμια κυβέρνηση, είτε σας αρέσει είτε όχι. Το μόνο ζήτημα θα είναι να ξέρουμε αν θα προκύψει απο κατάκτηση ή απο συγκατάθεση». (Paul Warburg, Χρηματιστής, μέλος του CFR, του Συμβουλίου Διεθνών Σχέσεων). Ο ιστορικός του μέλλοντος είναι πολύ πιθανόν ότι θα γράφει για την εποχή μας: «Στο ξεκίνημα του 21ου μ.κ.ε. αιώνα, ένα πανίσχυρο παγκόσμιο καθεστώς άρχισε να αιχμαλωτίζει με τα ορατά και αόρατα πλοκάμια του ολόκληρο τον πλανήτη. Η Γη μεταμορφώθηκε σταδιακά σε μία πλανητικών διαστάσεων αόρατη φυλακή με τις πιο εξελιγμένες και εκλεπτυσμένες μεθόδους καταστολής».
Πράγματι, η αλήθεια είναι ταυτόχρονα απλούστερη αλλά και πιο απίστευτη απ’ ό,τι μπορούμε να διανοηθούμε: Οι Επικυρίαρχοι μία απάνθρωπη υπερεθνική ελίτ, έχουν καταστήσει δέσμια την ανθρωπότητα και επιβάλλουν το σχέδιο της Νέας Τάξης μιλώντας για «ανοχή» «πολυπολιτισμικότητα» «ανθρώπινα δικαιώματα» και «παγκοσμιοποίηση». Αυτά τα Παγκόσμια Αφεντικά προσπαθούν με δόλιες μεθοδεύσεις να ορίσουν ξανά την πραγματικότητα και να εξουσιάσουν τον πλανήτη. Κατέχοντας μία τεράστια μερίδα του παγκόσμιου πλούτου, διαφθείρουν σταδιακά και προετοιμάζουν τις ανύποπτες μάζες να δεχθούν το παγκόσμιο αστυνομικό κράτος (Novus Ordo)
Ο «Αθόρυβος Πόλεμος» εναντίον των Εθνών
Σήμερα έχει ξεκινήσει ένας νέος παγκόσμιος πόλεμος. Πρόκειται για-έναν κοινωνικό και εσωτερικό πόλεμο, έναν πόλεμο εξόντωσης που διεξάγεται από τις υπερεθνικές [οικονομικές] ελίτ εναντίον όλων των εθνών. Αυτός ο πόλεμος που χαρακτηρίζεται από την παλινόρθωση μιας Νέας Δουλείας, ονομάζεται «νεοφιλελεύθερη, παγκοσμιοποίηση» και διεξάγεται με μία σειρά εξελιγμένων τεχνικών και τεχνολογιών υποταγής και παραπλάνησης του μέσου δούλου-πολίτη ώστε τελικά αυτός να υποταχθεί. Σιωπηλά όπλα και ψυχοκυβερνητική διαχείριση του φόβου, τηλενάρκωση, mind control, μη φονικά όπλα, υποτάσσουν για πρώτη φορά στην [γνωστή, γιατί υπάρχει και η άγνωστη] ανθρώπινη ιστορία το λογικό και το φαντασιακό ολόκληρης της ανθρωπότητας.
Ένα ντοκουμέντο με τίτλο «Σιωπηλά Όπλα για Αθόρυβους Πολέμους» («Silent Weapons for Quiet Wars») επιβεβαιώνει ότι όλα αυτά είναι μέρος ενός προσχεδιασμένου πολέμου κατά της ανθρωπότητας. Μιλά για «Έλεγχο του κοινού, με το να το διατηρούν, διαλυμένο, αδαές, συγχυσμένο, αποδιοργανωμένο και διασπασμένο. Το κοινό δεν μπορεί να αντιληφθεί αυτά τα όπλα και συνεπώς δεν μπορεί να πιστέψει ότι δέχεται επίθεση και χαλιναγωγείται από ένα όπλο. Όταν το σιωπηλό όπλο εφαρμόζεται σταδιακά, ο δούλος μαζάνθρωπος προσαρμόζεται, όπως ο βάτραχος στο βραστό νερό. Αλλωστε είναι γνωστό πως τρως έναν ελάφαντα … μπουκιά μπουκιά» Δείτε το βίντεο στο terrapapers.com στο ανάλογο άρθρο στην κατηγορία terrapapers.
Επομένως καθόλου δεν ξαφνιάζει το παρακάτω, είναι λογικό, αναμενόμενο κι εξηγήσιμο. Τους ενδιαφέρει φυσικά η φοροδιαφυγή, αλλά καθόλου η φοροαποφυγή κι αυστηρά ΜΟΝΟ η φοροδιαφυγή του περιπτερά, του ηλεκτρολόγου, του γιατρού, του μικρομεσαίου δούλου δηλ. και στον πάγκο του πανηγυριού. Έτσι για να δικαιολογείται και το ρηθέν ότι τα οικονομικά είναι «Η Τέχνη για τους πανηγυρτζήδες»
***
businesslife.gr_skase kai douleue
Κίνδυνος να παραγραφούν εκατοντάδες χιλιάδες υποθέσεις φοροδιαφυγής, καταγγέλλει το ΣΔΟΕ
[Κώστας Εφήμερος / thepressproject.gr]
Στην μακροσκελή και πολυσέλιδη επιστολή που απευθύνεται στους κυρίους Τσακαλώτο και Αλεξιάδη και κοινοποιείται στον Πρωθυπουργό, τον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και τον Υπουργό Επικρατείας για την καταπολέμηση της διαφθοράς ο κύριος Δάνης σκιαγραφεί πλήρως τα προβλήματα της υπηρεσίας του και παρουσιάζει μια σειρά πολύ ενδιαφερόντων στοιχείων που δημιουργούν εύλογα ερωτηματικά.
Και όλα αυτά την ώρα που όπως διαβάζουμε τα προαπαιτούμενα μέτρα που θα φέρει η κυβέρνηση εντός των επόμενων ημερών περιλαμβάνουν την οριστική διάλυση του Σώματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και την υπαγωγή του στην Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, ξέρετε … στο γραφείο της ακλόνητης κυρίας Κατερίνας Σαββαΐδου. Στο ενημερωτικό σημείωμα μαθαίνουμε ότι το ΣΔΟΕ έχει προχωρήσει στην ταυτοποίηση μερικών εκατομμυρίων ΑΦΜ από μια σειρά υπό έλεγχο λιστών που περιλαμβάνουν:
>Δεδομένα από 65 CD (1.364.069 ΑΦΜ) με αναλυτικές κινήσεις τραπεζικών λογαριασμών από το 2000 μέχρι το 2012 με συναλλαγές ή εμβάσματα στο εξωτερικό άνω των 300.000€ και 100.000€ αντίστοιχα.
>Τη λίστα Λαγκάρντ με ταυτοποιημένα 1.727 ΑΦΜ
>Τη λίστα εμβασμάτων με 54.246 ΑΦΜ
>Τη λίστα Αρχής ν.3691/2008 με 5.157 ΑΦΜ
>Τη λίστα Λονδίνου των 306 προσώπων που απέκτησαν ακίνητη περιουσία στο Λονδίνο
>Τη λίστα Λουξεμβούργου με τα επιπλέον 38 ονόματα που λείπουν από τη λίστα Λαγκάρντ και
>Εισαγγελικές παραγγελίες που αφορά πλήθος φυσικών και νομικών προσώπων για τα οποία γίνονται έλεγχοι βάσει του Πόθεν Έσχες.
Διαβάζουμε επίσης ότι από το 2013, οπότε και το ίδιο το ΣΔΟΕ αποδυναμώθηκε με την μεταφορά πολλών αρμοδιοτήτων του, έχει μείνει να επεξεργάζεται χιλιάδες υποθέσεις χωρίς καμία ουσιαστική δυνατότητα να το πράξει. Πιο συγκεκριμένα μαθαίνουμε ότι εκκρεμούν 37.507 υποθέσεις μείζονος σημασίας και 2.539 εισαγγελικές παραγγελίες τις οποίες έχουν αναλάβει 421 ελεγκτές οι οποίοι δεν μπορούν να ολοκληρώσουν πάνω από 10 υποθέσεις το χρόνο. Όλα αυτά δημιουργούν έντονο κίνδυνο να παραγραφεί μεγάλο μέρος των υποθέσεων αυτών στο τέλος του 2015. [μα αυτός ακριβώς είναι ο σκοπός]
Στην επιστολή γίνεται επίσης αναφορά για την προσπάθεια που έχει κάνει το ΣΔΟΕ να δημιουργηθεί ηλεκτρονική εφαρμογή ταυτοποίησης και αλγοριθμικής επεξεργασίας των δεδομένων που θα περιλαμβάνουν τις τραπεζικές κινήσεις των υπό έλεγχο προσώπων, τα φορολογικά στοιχεία και τις φορολογικές δηλώσεις. Η εφαρμογή αυτή θα μπορούσε αυτοματοποιημένα να παρουσιάζει την κρυμμένη περιουσία και να καλεί τους παραβάτες να την δηλώσουν με κίνητρα προκειμένου να υποστούν όλους τους φόρους και τις νομικές κυρώσεις. Η εφαρμογή αυτή που έχει ξεκινήσει να υλοποιείται ήδη από τον Φεβρουάριο αντιμετωπίζει από την πρώτη στιγμή εμπόδια εκ μέρους της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων και υπάρχουν φόβοι ότι θα ακυρωθεί λίγο πριν φέρει τα πρώτα αποτελέσματα.
Ο κύριος Δανής παρουσιάζει έναν αναλυτικό πίνακα με τις δράσεις που έχει κάνει η υπηρεσία του μέχρι και τα μέσα Ιουλίου προκειμένου να έρθουν έσοδα από την φορολόγηση της αδήλωτης περιουσίας και χαρακτηριστικά αναφέρει ότι έχει ήδη στείλει στην Γ.Γ.Δ.Ε. 597 υποθέσεις που αφορούν περιπτώσεις προσαύξησης περιουσίας από αδήλωτα εισοδήματα προκειμένου οι υπηρεσίες της κυρίας Σαββαΐδου να εκδώσουν τις οικίες καταλογιστικές πράξεις σε όσες περιπτώσεις εκπληρώνονται τα οριζόμενα στις διατάξεις του νόμου ή να εκδώσουν άμεσα εντολή ελέγχου για τις πληροφοριακές εκθέσεις ελέγχου. Ο ίδιος ο Γραμματέας του ΣΔΟΕ υπολογίζει τα αναμενόμενα έσοδα από τις βεβαιώσεις θα υπερβούν το μισό εκατομμύριο ευρώ. Τι έχει συμβεί άραγε στην ΓΓΔΕ;
Κατακερματισμός και αναρμοδιότητα
Η πολυσέλιδη επιστολή του Γραμματέα του ΣΔΟΕ ρίχνει φως σε μια αδικαιολόγητη και ύποπτη κατάσταση με τις απαιτήσεις της Τρόικας να αφαιρεθούν οι αρμοδιότητες του ΣΔΟΕ και να μεταφερθούν στην Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων και την Υπηρεσία Ερευνών και Διασφάλισης Δημοσίων Εσόδων (ΥΕΔΔΕ). Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του κυρίου Δανή από την 31η Οκτωβρίου του 2013, οπότε και έγινε η μεταβίβαση των αρμοδιοτήτων η αγορά είναι ανέλεγκτη και η νέα υπηρεσία δεν μπορεί να καλύψει τόσο επιχειρησιακά όσο και χωροταξικά τους μέχρι τότε συστηματικούς ελέγχους του ΣΔΟΕ.
Ο ίδιος υποστηρίζει ότι το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος συνεχίζει στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του να προσπαθεί για την συλλογή εσόδων αλλά αντιμετωπίζει συνέχεια προβλήματα που θα μπορούσαμε να μεταφράσουμε και ως «τρικλοποδιές». Ζητάει την επιστροφή των αρμοδιοτήτων της ΥΕΔΔΕ στον ΣΔΟΕ και παραθέτει μια σειρά από επιχειρήματα αλλά την ίδια ώρα το Κουαρτέτο φαίνεται ότι κινείται στην ακριβώς αντίθετη κατεύθυνση. Μάλιστα πληροφορίες από έγκυρες πηγές καταλογίζουν στην κυρία Σαββαΐδου την επιχείρηση πίεσης προς το Κουαρτέτο ώστε στα προαπαιτούμενα να συμπεριληφθεί και η πλήρης κατάργηση του ΣΔΟΕ.
Ο μεγάλος πλούτος πληροφοριών που δεν μετατρέπεται σε έσοδα
Στην επιστολή του Γραμματέα του ΣΔΟΕ γίνεται αναφορά στις λίστες που έχει στη διάθεσή του το κράτος προκειμένου να χτυπήσει την φοροδιαφυγή (δες παραπάνω). Οι λίστες αυτές περιλαμβάνουν πάνω από ενάμιση εκατομμύριο ελεγχόμενα ΑΦΜ. Μάλιστα ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί ο αριθμός των ΑΦΜ που φαίνεται να έχουν κάνει συναλλαγές με το εξωτερικό μεγαλύτερες των 300.000€ την τελευταία δεκαετία. Προφανώς ανάμεσα στα σχεδόν 1,4 εκατομμύρια ΑΦΜ περιλαμβάνονται και επιχειρήσεις και τα ποσά είναι απόλυτα δικαιολογημένα, ωστόσο πρέπει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τις αιτιάσεις της Τρόικας οι χαμηλόμισθοι και οι χαμηλοσυνταξιούχοι σηκώνουν το βάρος της «διάσωσης» της ελληνικής οικονομίας γιατί δεν υπάρχουν αρκετοί πλούσιοι να το αναλάβουν. Θα πρέπει λοιπόν να αναρωτηθούμε γιατί οι «Θεσμοί» ζήτησαν και πέτυχαν να αφαιρεθεί από την Συμφωνία η πρόβλεψη για φορολόγηση των εισοδημάτων άνω των 500.000€ με φόρο 8%.
Τι ζητάει το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος
Σύμφωνα με το εμπιστευτικό έγγραφο το ΣΔΟΕ ζητάει συγκεκριμένες πράξεις προκειμένου να μην χαθούν δισεκατομμύρια ευρώ από φόρους που θα έπρεπε να έχουν καταλογιστεί σε φυσικά και νομικά πρόσωπα. Μεταξύ αυτών διαβάζουμε ότι τα επόμενα βήματα θα έπρεπε να είναι:
>Η ενοποίηση των δεδομένων (λίστες, έλεγχοι, εισαγγελικές παραγγελίες)
>Απεικόνιση ανά έτος της συνολικής δηλωθείσας περιουσίας των φορολογούμενων
>Θέσπιση υποχρέωσης των τραπεζών για άμεση ηλεκτρονική παροχή στοιχείων και δεδομένων
>Δημιουργία ηλεκτρονικής εφαρμογής αξιολόγησης και αξιοποίησης των στοιχείων
>Νομοθετικές ρυθμίσεις για την μη παραγραφή των υπό έλεγχο υποθέσεων και
>Προσδιορισμός και θέσπιση διοικητικής και δικαστικής διαδικασίας
Σημειώστε ότι οι παραπάνω δράσεις αφορούν τον έλεγχο των γνωστών λιστών (Λαγκάρντ, Λουξεμβούργου, Λονδίνου κ.λπ.) κι όχι τον έλεγχο των επιχειρήσεων για τις οποίες το ΣΔΟΕ έχει αμφισβητούμενο παρελθόν. Μιλάμε δηλαδή για τον έλεγχο των πλούσιων φοροφυγάδων που σύμφωνα με το έγγραφο ίσως να καταφέρουν και να τη γλιτώσουν στο τέλος του έτους εξαιτίας της ολιγωρίας (στην καλύτερη περίπτωση) υπηρεσιών του Δημοσίου και των απαιτήσεων των δανειστών.
Φαίνεται δηλαδή ότι οι πιστωτές της χώρας θέλουν όντως τα χρήματά τους, αλλά όχι να τα πάρουν από τους ολιγάρχες.
Προτιμούν εσάς και … περί ορέξεως!!!
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα