Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

Αδιανόητο! Στέλνουν από την Πάτρα σκυλιά στη Γερμανία για κτηνοβασία!



Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει και δείχνει το μέγεθος πλέον της αρρώστιας της κοινωνίας μας, αλλά και τα όρια ανοχής που έχουμε αφήσει να ξεπεραστούν

Το ενδεχόμενο να στέλνονται από την Πάτρα στη Γερμανία σκυλιά για να χρησιμοποιηθούν σε οίκους ανοχής ή ως πειραματόζωα, έναντι περίπου 500 ευρώ για το κάθε ζωάκι, ερευνούν οι αρμόδιες αρχές.
Σύμφωνα με το  www.patrastimes.gr κάποιοι μαζεύουν αδέσποτα από τους δρόμους για να μεταφερθούν στη Γερμανία, έναντι φυσικά υψηλής αμοιβής.
Μία πολύ σοβαρή υπόθεση κυκλώματος εμπορίας αδέσποτων σκύλων – μετά από σαφείς καταγγελίες – διερευνούν οι τοπικές αρχές, μεταξύ αυτών και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος που εμπλέκεται στην έκδοση σχετικών αδειών για χώρους φιλοξενίας και φροντίδας τετράποδων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει επώνυμη καταγγελία για 51 αδέσποτα που φαίνεται να χάθηκαν στην Πάτρα, ενώ είχαν έρθει στην περιοχή για φροντίδα από την γειτονική περιοχή της Ναυπακτίας.

Επιπροσθέτως, εντοπίστηκε προσπάθεια κάποιων να μεταφέρουν περίπου 20 αδέσποτα στη Γερμανία μέσω του Αεροδρομίου “Ελ.Βενιζέλος” αλλά μετά από καταγγελίες κάτι τέτοιο απετράπη.
Ενήμερος είναι και ο Εισαγγελέας Πατρών.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το κάθε τετράποδο κοστίζει περίπου στα 500 ευρώ, οπότε καταλαβαίνει κάποιος εύκολα πως η υπόθεση έχει «ψωμί».
Η υπόθεση όμως θεωρείται πολύ «λεπτή» διότι οι φερόμενοι ως δράστες προβάλλουν της δικαιολογία της καλύτερης φροντίδας από μέρους τους για τα αδέσποτα στο εξωτερικό.
Τις επόμενες μέρες είναι σίγουρο πως θα υπάρξουν επιπλέον στοιχεία. Υπενθυμίζεται ότι στη Γερμανία λειτουργούν οίκοι ανοχής για κτηνοβάτες με μοναδικό περιορισμό να μην τραυματίζεται το ζώο…
Μήπως να μαζέψουμε υπογραφές ως μέλος της Ε.Ε. και να καταγγείλουμε αυτή την πρακτική στη Γερμανία; Άντε γιατί πολύ ψηλά έχει πάρει τον αμανέ η «Deutschland über alles»!
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα