Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, (ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ)… ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ

φοτο1Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Η χαρακτηριστική αυτή φωτογραφία κυκλοφορεί σε ευρωπαϊκά μπλογκς και δείχνει μια οικογένεια προσφύγων, (λαθρομεταναστών), που προσπαθεί να περάσει τα σύνορα κάποιας ευρωπαϊκής χώρας για να προωθηθεί προς την βόρειο Ευρώπη.
Μια «δυστυχισμένη» οικογένεια προσφύγων, το κοριτσάκι με καλοχτενισμένα μαλλιά, ο πατέρας που μειδιά με χαρακτηριστικό τρόπο, με ακριβό δερμάτινο μπουφάν, πουκάμισο φρεσκοσιδερωμένο, οι άλλοι με καινούργια ακριβά ρούχα και ακριβά πουκαμισά με ακριβά μανικετόκουμπα και δίπλα στην «δυστυχισμένη» αυτή οικογένεια, άλλοι «δυστυχισμένοι» καταδιωκόμενοι πρόσφυγες αποθανατίζουν την σκηνή με ακριβές κάμερες που δείχνουν και την… μεγάλη τους δυστυχία!

φοτο2Η άλλη φωτογραφία δείχνει το πόσο… «δραματική» είναι η κατάσταση τους ώστε όταν τους έδωσαν ρούχα και τρόφιμα δεν τα δεχτήκαν και τα πέταξαν στα σκουπίδια γιατί ήθελαν… «αστακό με μαγιονέζα»!
wpid-fb_img_1440528345191Αυτό είναι το μεγάλο «δράμα» των προσφύγων που σήμερα έχει πάρει, (γιατί άραγε αυτή την χρονική συγκυρία αφού ο εμφύλιος στην Συρία άρχισε πριν από πέντε χρόνια ενώ ο πόλεμος στο Αφγανιστάν και Πακιστάν είναι εδώ και δέκα χρόνια ;), τεράστιες εκρηκτικές διαστάσεις!
Όσον αφορά την Ελλάδα, όλοι αυτοί οι «δυστυχισμένοι» καταδιωκόμενοι προσφυγές, (λαθρομετανάστες με… γεμάτες τσέπες, λάτποπ κλπ), που ένιαι πιθανοί Τζιχαντιστές σε στρατεύσιμες ηλικίες, είναι σαν την πυριτιδαποθήκη στα θεμέλια της χώρα μας.
Άραγε υπάρχει κάποιος να μας αφυπνίσει από αυτά τα «θανατηφ’ορα»  παιχνίδια της Νέας Τάξης πριν είναι πολύ αργά ;;;
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα