Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

ΤΟ ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΤΡΕΝΟ ΧΩΡΙΣ ΦΤΕΡΑ


Πεινάς. Το στομάχι σου ζητάει να του σπρώξεις τροφή. Κατουριέσαι. Η φύση σου πάλι σε στέλνει στην τουαλέτα. Αν αγνοήσεις τη φύση, αυτό έχει κόστος, κύριε μαλάκα. Δεν θα φας περισσότερο απ'όσο σου ζητάει. Δεν θα κατουρήσεις όταν αδειάσεις, τέλος, δεν έχει άλλο, όση ώρα τον περιμένεις να στάξει.

Λέμε για δύο από τις φυσικές λειτουργίες. Την τροφή και την ούρηση. Το ίδιο στον ύπνο, στο σεξ κ.λ.π., θες μέτρο. Εδώ, τελειώνει ο πρόλογος για το “ιπτάμενο τρένο”, λέει, της Ιαπωνίας. Δηλαδή;

Βαράει η καρδιά σου, τακ, τικ, τακ..., 72 φορές το λεπτό. Τι σημαίνει αυτό, κύριε μαλάκα; Πως κτίζεις ζωή, πως δεν πέφτεις σε μία καθημερινότητα όπου βιάζεις τη φύση σου, δηλαδή τον εαυτό σου, σε ρυθμούς πιο ταχείς και πιο έντονους.

Αυτές τις στροφές σου έδωσε για να κυκλοφορείς. Άνθρωπος είσαι, σ'έφτιαξε από χώμα, δεν είσαι αυτοκίνητο, να τρέχεις με όποια ταχύτητα γουστάρεις. Όχι, κύριε. 


ΒΙΑΖΕΣΑΙ, όμως. Γι'αυτό γίνεσαι ΒΙΑΙΟΣ. Γι'αυτό είσαι σε μόνιμο εκτροχιασμό. Είσαι μηχάνημα για να περπατάς σε 10 λεπτά το χιλιόμετρο κι εσύ τρέχεις σαν τρελλός το μαραθώνιο σε δύο ώρες.

Με 500 χιλιόμετρα τρέχει το τραίνο που έφτιαξαν οι γιαπωνέζοι. Ένα “ιπτάμενο” τραίνο χωρίς φτερά. Να τρέξει όσο γίνεται πιο γρήγορα ο κόσμος να βγάλει το μεροκάματο.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα