Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Πώς το CERN θα επηρεάσει την ψυχή σας



Ενώ οι κυβερνήσεις και οι επιστήμονες συνεχίζουν να μας λένε ότι είναι απλά υπέροχο, υπάρχει μια τεράστια ποσότητα φόβου για το CERN, όπως υπήρξε για κάποιο χρονικό διάστημα.

Το CERN Large Hadron Collider μόλις ενεργοποιηθεί και πάλι φέτος - το "διεθνές έτος του φωτός"  γιορτάζει ο ΟΗΕ όσο και το CERN   "διεθνές έτος του φωτός"  - για το μεγαλύτερο γύρο της συνεχούς χρήσης του ακόμα και σε ένα  υψηλότερο ενεργειακό επίπεδο από ποτέ. Το χαρακτηρίζουν "μια νέα εποχή της εξερεύνησης των μυστικών της φύσης."

Ψάχνοντας για το «σωματίδιο του Θεού» και τις καταστάσεις των σωματιδίων που πιστεύεται ότι συμβαίνουν κατά τη στιγμή του Big Bang, οι επιστήμονες στην Ελβετία, και σε άλλες εγκαταστάσεις σε όλο τον κόσμο, θα πρέπει να πειραματίζονται με την ίδια κόλλα της ζωής.

Αυτό το βίντεο παρουσιάζει μια εναλλακτική άποψη της σκοτεινής πλευράς της επιστήμης, και τις επικίνδυνες προθέσεις που θα μπορούσε να έχει, ως δεδομένο ότι η αντι-ύλη ή "σκοτεινή ύλη" κατέχει το είδος της ουσίας ότι τα δαιμονικά πνεύματα και άλλες δυνητικές αρνητικές δυνάμεις από άλλες διαστάσεις ενεργοποιούνται, ανοίγοντας την πόρτα σε αστάθεια και «ψυχολογικές επιπτώσεις στους ανθρώπους," καθώς και άλλες παρενέργειες που μπορούν να είναι ή να μην είναι αναστρέψιμες. Με άλλα λόγια, πρόκειται για διάτρηση (και ενδεχομένως το σπάσιμο) του πέπλου.

Υπάρχει κάποιος λόγος που η επιστημονική δικτατορία που τόσα χρόνια  προσπάθησε να διαχωρίσει την επιστήμη και την πνευματικότητα εκεί; Ένας από τα πρώτους φυσικούς του CERN παραδέχθηκε  τον περασμένο Φεβρουάριο ότι δεν έχουν ιδέα περί  ING ****  για το τι κάνουν.

Είναι ο κίνδυνος του CERN τόσο πολύ μεγάλος για ένα επερχόμενο χάος;
 

(Truthstream Media)
How will CERN affect your soul


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα