Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

Η συσκευή... που μετατρέπει την τηλεόραση σε tablet!

Η συσκευή... που μετατρέπει την τηλεόραση σε tablet!

Η οθόνη αφής σε tablets και smartphones, απλοποίησε κατά πολύ τον τρόπο χειρισμού τους. Αν κάποιος θα μπορούσε να βρεί ένα μειονέκτημα σε αυτές τις συσκευές, είναι το μέγεθος της οθόνης τους. Πώς θα σας φαινόταν όμως να είχατε ένα tablet με οθόνη 60 ιντσών; Αδύνατο θα πείτε. Και όμως, υπάρχει μια συσκευή η οποία θα μετατρέψει την οθόνη της τηλεόρασής σας σε οθόνη αφής και θα την μετατρέψει σε ένα τεράστιο tablet.
1atouchjet1
Το Touchjet Wave μας έρχεται από τις ΗΠΑ. Είναι ένα gadget που οι λάτρεις του είδους μάλλον θα λατρέψουν. Πρόκειται για ένα προτζέκτορα υπέρυθρων ακτίνων, ο οποίος τοποθετείται στο πάνω μέρος της τηλεόρασης και μετατρέπει την οθόνη αυτής σε οθόνη αφής. Απλώς τοποθετείς το HDMI και είσαι έτοιμος. Το Touchjet Wave, είναι εφοδιασμένο με wireless για ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο και έτσι ο χρήστης μπορεί να κατεβάσει στην τηλεόρασή του οποιαδήποτε εφαρμογή επιθυμεί, να κατεβάσει ταινίες μέσω streaming, παιχνίδια κτλ. Είναι επίσης εφοδιασμένη με Bluetooth, ενώ διαθέτει και 2 θύρες USB.

1atouchjet2
Η λειτουργία της οθόνης γίνεται με την αφή ή το ειδικό πενάκι το οποίο δίνεται μαζί με τη συσκευή. Επίσης, ο χειρισμός μπορεί να γίνει και από απόσταση μέσω κινητού smartphone ή tablet καθώς είναι συμβατό με οποιαδήποτε συσκευή λειτουργεί με λογισμικό Android και IOS. Η τιμή του Touchjet Wave είναι 99 δολάρια (88 ευρώ) και η διάθεσή του θα αρχίσει τον Μάρτιο του 2016. Μπορείται όμως να δώσετε την παραγγελία σας από τώρα στη σελίδα www.indiegogo.com
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα