Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Τι κρύβεται πίσω από τον Σεπτέμβρη; - Τα top 7 Events και το έτος Shemitah



Για όσα λέγονται για τον Σεπτέμβριο που έρχεται, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, αλλά κυρίως υπάρχει λόγος να αυξήσουμε την προσοχή μας, στο να αποκτάμε διαρκώς μια πιο ενδυναμωμένη συνειδητότητα της κατάστασης. Ηδη έχουμε αναφερθεί σε άλλα άρθρα για τον Σεπτέμβριο των συνομωσιών, αλλά εδώ προχωράμε σε μια ανάλυση των επερχόμενων γεγονότων, προκειμένου να έχουμε μια βαθύτερη, αλλά σαφώς συνοπτική εικόνα. Ας τα δούμε ένα ένα:
Event # 1: Jade Helm 15 (Τερματισμός 15 Σεπτέμβρη)
 

Χάρη στην εκπληκτική έρευνα του DJ, γνωρίζουμε ότι η επιχείρηση Jade Helm 15 σχετίζεται με την εξέλιξη της τεχνητής νοημοσύνης. Πρόκειται, τελικά, για την τοποθέτηση ενός μηχανήματος προς χρήση της διοίκησης - ένα μηχάνημα με αυτο-επίγνωση, που γρήγορα αλλάζει και ανταποκρίνεται σε εισερχόμενα δεδομένα  τα οποία μπορούν να προβλέψουν την ανθρώπινη συμπεριφορά μέσω της στενής παρακολούθησης όλης της ανθρώπινης δράσης  ή όπως μπορεί να υπερηφανεύεται στο λογότυπό της,  να κυριαρχήσει στην κυριολεξία στην καθημερινότητα των ανθρώπων. .


Φυσικά, υπάρχουν και πολλές άλλες πτυχές και ανησυχητικές επιπτώσεις για το Jade Helm, συμπεριλαμβανομένης της παραβίασης της αρχής της Posse Comitatus αφού τοποθετώντας τα αμερικανικά στρατεύματα άμεσα στο έδαφος των ΗΠΑ αναπτύσσεται μεταξύ των πολιτών των ΗΠΑ εχθρότητα με την κήρυξη ορισμένων πολιτειών των ΗΠΑ ως εχθρικές, ενώ η στρατιωτική εκπαίδευση των ΗΠΑ για τον στρατιωτικό νόμο, ξεσηκώνει την εγχώρια εξέγερση, διεγείρει την κατασκοπεία των Αμερικανών και την εξάσκηση για να λειτουργήσει απαρατήρητα μεταξύ τους. Το ερώτημα είναι: γιατί  το Jade Helm προγραμματίζεται να ολοκληρωθεί το Σεπτέμβριο 2015;



Event # 2: Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών (από τις 15 του Σεπτεμβρίου)

Τα Ηνωμένα Έθνη (ΟΗΕ) θα συνεδριάσουν στις 15 Σεπτέμβρη 2015, για την 70η Γενική Συνέλευση τους. Ο κύριος στόχος αυτής της συνέλευσης θα στοχεύσει για περισσότερη συγκέντρωση εξουσίας υπό το πρόσχημα της βιώσιμης ανάπτυξης. Είναι η Γαλλία που θα  προτείνει να αναγνωρίσει επίσημα το παλαιστινιακό κράτος, ο ΟΗΕ; Είναι ο ΟΗΕ που θα περάσει αυστηροποιημένη νομοθεσία και κανονισμούς που θα βασίζονται στην ανθρωπογενή κλιματική αλλαγή του πλανήτη, την απάτη δηλαδή του κλίματος; Θα υπάρξει «μετά το 2015 η αναπτυξιακή ατζέντα" για να συνεχίσει την αρπαγή εθνικών γαιών υπό το πρόσχημα της διάσωσης του περιβάλλοντος, αναγκάζοντας τους ανθρώπους να φύγουν από τη γη τους και να κατοικήσουν σε μικροσκοπικά διαμερίσματα σε έξυπνες πόλεις; Θα προσπαθήσει ο ΟΗΕ να επιβάλει το ICC (Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο) σε όλες τις χώρες, ακόμη και στις χώρες που δεν έχουν υπογράψει για να ενταχθούν;



Event # 3: Σχόλιο Fabius "500 Μέρες για το Κλιματικό Χάος» (24 Σεπτέμβρη)


Αυτό είναι ένα σχόλιο όχι ένα γεγονός - τουλάχιστον σε αυτό το στάδιο. Στις 13 Μάη του 2014, ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών και μέλος της Λέσχης Bilderberg , Laurent Fabius, έκανε μια ενδιαφέρουσα παρατήρηση κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Ινστιτούτο Brookings (μια ελίτ «think tank»). Έκανε ακριβώς το ίδιο σχόλιο αργότερα σε συνέντευξη Τύπου με την Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι. Fabius δήλωσε ξεκάθαρα: «έχουμε 500 ημέρες για να αποφύγουμε το κλιματικό χάος".

Πεντακόσιες ημέρες από 13 Μαΐου του 2014 σας φέρνει στο τέλος Σεπτεμβρίου 2015 - 24η Σεπτεμβρίου για να είμαστε ακριβείς.

Σε τι αναφέρεται ο Fabius ; Τι ξέρει; Είναι σίγουρα παράξενη η συγκεκριμένη πρόβλεψη. Είναι αυτός που υποδηλώνει ότι κάποια πολιτική λύση θα πρέπει να έλθει σε ισχύ, όσον αφορά την κλιματική αλλαγή μέχρι την 24η Σεπτέμβριου; Ή είναι η πρόβλεψη κάποιου είδους περιβαλλοντικής καταστροφής;


Event # 4: Ο Πάπας ενώπιον του Κογκρέσου των ΗΠΑ (24ης Σεπτεμβρίου)
 

Σε μια απολύτως πρωτοφανή κίνηση, ο Πάπας Francis θα παραβρεθεί στο Κογκρέσο των ΗΠΑ στις 24 Σεπτεμβρίου 2015. Γιατί; Στην προηγούμενη εγκύκλιό του, εισήλθε στην πολιτική αρένα για μεγάλο χρονικό διάστημα στο να πάρει πίσω την ατζέντα του ΟΗΕ για την κλιματική αλλαγή, δηλαδή την ψευδή ιδέα της ανθρωπογενούς παγκόσμιας υπερθέρμανσης του πλανήτη / του κλίματος, η οποία αγνοεί πλήρως την πραγματικότητα των «Κλιματική αποκατάστασης», μια νέα Orwellian φράση που υιοθετήθηκε από τις κυβερνήσεις για την άμεση και μακροπρόθεσμη υλοποίηση των προγραμμάτων της γεωμηχανικής τους.

Υποψιάζομαι ότι αυτό είναι το πρώτο από τα πολλά βήματα που θα κάνει μελλοντικά ο Πάπας τως επικεφαλής της ΝέαςΤάξης Πραγμάτων. Ο Πάπας θα αναγνώσει απλώς το ίδιο μήνυμα της Εγκυκλίου ή θα επικεντρωθεί στην Εξωτερική Πολιτική που αφοαρά διεθνείς πρόσφυγες, ιδίως στη Μέση Ανατολ); Μήπως το ρόλο των υπερδυνάμεων στο μέλλον της ανθρωπότητας, με την αφαίμαξη των πόρων του πλανήτη, από τις ΗΠΑ;

Event # 5: Ματωμένο φεγγάρι (28 Σεπτεμβρίου)


Για όσους δεν δίνουν μεγάλη πίστη στην αστρολογία, το γεγονός αυτό μπορεί να έχει λίγη σημασία, αλλά είναι άξιο λόγου. Μια σεληνιακή τετράδα των 4 συνεχόμενων σεληνιακών εκλείψεων ή φεγγάρια του αίματος πρόκειται να ολοκληρωθεί στις 28 Σεπτεμβρίου με την 4η συνεχόμενη έκλειψη. Σύμφωνα με ορισμένους, το φεγγάρι αίματος είναι σημαντικό:

«Τις τελευταίες τρεις φορές που συνέβη αυτό το φαινόμενο, συνέπεσε με σπερματικές στιγμές της ιστορίας των Εβραίων. Για παράδειγμα, όταν συνέβη το 1493 και το 1494 οι Εβραίοι εκδιώχθηκαν από την Ισπανία. Τα φεγγάρια του αίματος το 1949 και το 1950 συνέπεσαν αμέσως μετά που το έθνος του Ισραήλ συγκεντρώθηκε, δίνοντας στους Εβραίους μια πατρίδα για πρώτη φορά εδώ και χιλιάδες χρόνια. Και το 1967 και το 1968 συνδέθηκαν με τον Πόλεμο των Έξι Ημερών ".

 
Event # 6: Επαναδραστηριοποίηση Μεγάλου Επιταχυντή Αδρονίων του CERN (23, Σεπτεμβρίου;)

Το CERN, ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Πυρηνικών Ερευνών, με τον τεράστιο επιταχυντή σωματιδίων στο υπόγειο του, είναι ο γνωστός Μεγάλος Επιταχυντής Αδρονίων (LHC). Υπάρχουν ισχυρισμοί σε όλο το διαδίκτυο ότι η ημερομηνία ενεργοποίησης του είναι στις 23 Σεπτεμβρίου, αλλά δεν αναφέρεται τίποτα στο επίσημο site του CERN για αυτή την ημερομηνία ή γενικά στο τέλος του Σεπτεμβρίου 2015 . Ωστόσο, έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό ότι πίσω από το CERN κρύβεται ακόμα μια άλλη οργάνωση με αποκρυφιστικό εταιρικό λογότυπο (που περιέχει το 666), καθώς και  ένα άγαλματου χορού Shiva (ο Ινδός θεός της καταστροφής) στην έδρα τους. Τώρα εργαζόμενοι στο CERN  έχουν επιδοθεί σε ένα χορό της καταστροφής, κάνοντας ένα παράξενο "Shiva Dance", μέσα στο ίδιο το LHC. Γιατί;

Πολύ πολύ λίγοι άνθρωποι είναι μυημένοι σε ό, τι CERN κάνει πραγματικά με όλο τον εξοπλισμό του. Ορισμένοι, όπως ο Bret Bernhofthave θεωρεί ότι ο LHC μπορεί να σχίσει πραγματικά τον ιστό του χωροχρόνου, και να ανοίξει πύλες σε άλλες διαστάσεις. Ο Bernhoft αναφέρει ότι τηρείται η τηρείται η ένωση του Alex Collier που πρότεινε την τεχνολογία του CERN να προορίζεται (τουλάχιστον εν μέρει) για να ενωθούν μαζί, δύο πραγματικότητες ή χρονοδιαγράμματα . Αν αυτό είναι αλήθεια, θα μπορούσε κάλλιστα να είναι σε απάντηση στην αύξηση της συνείδησης της ανθρωπότητας.


 Event # 7: αστεροειδής (24 Σεπτεμβρίου)

Υπάρχουν προβλέψεις για την σύγκρουση ενός αστεροειδή Γη στις 24 Σεπτεμβρίου 2015, αλλά δεν φαίνεται να υποστηρίζεται από αδιάσειστα στοιχεία.

Στο πλαίσιο αυτό, ωστόσο, είναι χρήσιμο να θυμηθούμε τα λόγια του Dr. Carol Rosin, πρώην επιστήμονα της NASA ο οποίος έχει μιλήσει πολλές φορές για την ένωσής της με πρώην Ναζί,  με επίκεντρο τον Βέρνερ φον Μπράουν . Διηγείται πώς ο φον Μπράουν του είπε ότι η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χρησιμοποιήσει μια σειρά από απειλές που θα επινοήσει ή ψευδή γεγονότα για να ξεγελάσει τους ανθρώπους να δεχτούν ένα αυταρχικό καθεστώς Παγκόσμιας Κυβέρνησης. Το 2000, πολύ πριν από το 9/11 ψεύτικη σημαία εκδήλωση, ο Dr. Carol Rosin αναφέρθηκε ρητά στο ότι ο φον Μπράουν του είπε το 1974 ότι η ελίτ δομή της εξουσίας θα χρησιμοποιήσει 5 βασικές απειλές για να ξεγελάσει και να καθυποτάξει τους ανθρώπους - με αυτή τη σειρά:
  • η υπερβολική απειλή της Ρωσίας / κομμουνισμού
  • το εύργμα της απειλής από την τρομοκρατία
  • η επινόηση απειλών από κράτη-παρίες (τριτοκοσμικοί ως εχθροί του έθνους)
  • μια σταδιακή περίπτωση με την σύγκρουση ενός αστεροειδή Γη
  • ένα σκηνοθετημένο γεγονός εισβολής εξωγήινων
Ο φον Μπράουν είπε ότι η κάρτα αστεροειδής θα μπορούσε να παίξει για να δικαιολογήσει τα διαστημικά όπλα. Τα πρώτα 3 έχουν ήδη συμβεί, όπως αναμενόταν. Είμαστε για να παρακολουθήσουμε την περαιτέρω εξέλιξη του εν λόγω σχεδίου, το Σεπτέμβριο 2015;

2015 - έτος Shemitah

Οι παραπάνω ανεπιθύμητες ενέργειες δεν είναι οι μόνοι παράγοντες στη σύγκλιση των γεγονότων του Σεπτέμβριο 2015. Έχετε ακούσει για το Shemitah, τον Εβραϊκό κύκλο των 7 ετών; Σημαντικά γεγονόταπροκαλούνται στον κόσμο, ειδικά τα οικονομικά γεγονότα και φαίνεται να συμβαίνουν περίπου κάθε 7 χρόνια (όπως εξηγείται από τον Jeff Berwick στο παρακάτω βίντεο) ... αναφορές μάλιστα έκανε προσφατα και η γραμμάτεας του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ! Το 2015, λοιπόν είναι ένα έτος Shemitah.


SHEMITAH EXPOSED: Financial Crisis Planned For September 2015



Είναι επίσης περίεργο το γεγονός ότι η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ έχει μεταφέρει την έδρα της (περιέργως) από τη Νέα Υόρκη στο Σικάγο, επικαλούμενη επίσημα ανησυχίες ότι η Νέα Υόρκη είναι ευάλωτη σε περιβαλλοντική καταστροφήκαι ότι η NORAD (North American Aerospace Defense Command), η στρατιωτική υπηρεσία των ΗΠΑ, υπεύθυνη για την υπεράσπιση του εναέριου χώρου των ΗΠΑ, έχει ανοίξει εκ νέου το απόρθητο καταφύγιο / οχυρό Cheyenne Mountain .


Τελικά, η συλλογική κατάσταση της συνείδησης της Ανθρωπότητας Δημιουργεί το μέλλον

Αυτά τα γεγονότα και οι προβλέψεις μπορεί να αποδειχθούν θέματα ρουτίνας, τακτικής ή ανύπαρκτα. Ίσως δεν υπάρχει καμία σχέση μεταξύ τους, εκτός από το γεγονός ότι έχουν προγραμματιστεί για το τέλος του Σεπτεμβρίου 2015. Να είμαστε προσεκτικοί και να μην φοβόμαστε,  να γνωρίζουμε, χωρίς φόβο, δίνοντας προσοχή σε όλα τα γεγονότα που εκτυλίσσονται.

Πάνω απ 'όλα, να θυμάστε ότι θα εξελιχθεί μόνο μέσα από την έκθεση στο στρες. Το πολύ άγχος μπορεί να ακρωτηριάσει έναν οργανισμό, και δεν παράγει ανάπτυξη. Η ενδυνάμωση είναι τρόπος για να αντιμετωπίσουμε το άγχος αντιλαμβανόμεοι, ότι λειτουργεί ως κίνητρο καταλύτης για την αλλαγή. Η ενδυνάμωση είναι τρόπος για μετατρέψει τον φόβο, σε ευαισθητοποίηση και δράση.

Τελικά, η συλλογική κατάσταση της συνείδησης της ανθρωπότητας θα δημιουργήσει το μέλλον. Ας εξασφαλίσουμε ότι οι δημιουργικές μας τις δυνάμεις να παραμείνουν εστιασμένες σε αυτό που μπορούμε να κάνουμε, και σε τι είδους κόσμο θέλουμε να δημιουργήσουμε, όταν ερχόμαστε αντιμέτωποι με το άγχος, τις προκλήσεις και το φόβο.


πηγή στοιχείων  
Wake Up World


kavalarissa

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα