Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Αυτά είναι τα 20 πιο παράξενα ερωτικά φετίχ που υπάρχουν!


 Το «περί ορέξεως κολοκυθόπιτα» είναι μια βασική αρχή που πρέπει να σεβόμαστε όλοι όταν ερχόμαστε αντιμέτωποι με τα διάφορα γούστα των ατόμων γύρω μας. Δεν γίνεται να αρέσουν σε όλους μας τα ίδια πράγματα, ούτε, από την άλλη, είναι όλα για όλους.

 Τώρα που το ξεκαθαρίσαμε αυτό, ας δούμε μερικά από τα πιο περίεργα, ακραία, ελαφρώς διεστραμμένα και σίγουρα κάπως αποκρουστικά σεξουαλικά φετίχ που έχουν κάποιοι ανάμεσά μας, τα οποία όχι μόνο αποδεικνύουν πως ο άνθρωπος μπορεί να διεγερθεί σχεδόν από το οτιδήποτε, αλλά και το ότι είμαστε πολύ, πολύ, πολύ περίεργα πλάσματα.

Σημ.: Αυτά είναι μόνο μερικά παραδείγματα, η λίστα είναι ατελείωτη και όρεξη να 'χεις.... 


Αγαλματοφιλία (Agalmatophilia)

Η ερωτική έλξη προς άψυχα αντικείμενα, όπως αγάλματα, μανεκέν και κούκλες.

Μακροφιλία (Makrofilia)

Η ερωτική διέγερση από οτιδήποτε έχει τεράστιο μέγεθος -ανθρώπινο και μη. Από τις περιπτώσεις που μόνο το μέγεθος μετράει.

Φετίχ με φαντάσματα (Spectrophilia)

Οι άνθρωποι αυτοί διεγείρονται από την ιδέα των φαντασμάτων, τη σκέψη της ερωτικής επαφής ανθρώπου και φαντάσματος καθώς και από τις αντανακλάσεις σε καθρέφτες.



Αυτοζωοφιλία (Autozoophilia)

Η ηδονή μέσω τις προσποίησης των συμμετεχόντων πως είναι ζώα. Μην το μπερδέψετε με την κτηνοβασία, αυτά τα άτομα δεν πειράζουν ζώα (μάλλον), απλά προσποιούνται πως είναι οι ίδιοι για να φτάσουν σε σεξουαλική κλιμάκωση.

Εφαψιμανία (Frotteurism)

Η ανάγκη για σωματική επαφή/τριβή με ένα άτομο, παρά τη θέλησή του. Σίγουρα το έχετε βιώσει έστω και μία φορά στο λεωφορείο.

Κοπροφιλία (Coprophilia)

Οι περισσότεροι κοπρόφιλοι διεγείρονται με το να βλέπουν τον παρτενέρ τους να κάνει «το νούμερο 2» μπροστά στα μάτια τους. Υπάρχουν, ωστόσο και οι κοπροφάγοι, οι οποίοι απολαμβάνουν να τρώνε «το νούμερο 2». Ένα νεράκι να κεράσουμε;

Αποτεμνοφιλία / Αβασιοφιλία (Apotemnophilia / Aptemnophilia)

Η Αβασιοφιλία είναι η σεξουαλική διέγερση με ανάπηρα άτομα. Ωστόσο, η Αποτεμνοφιλία είναι το σεξουαλικό φετίχ όπου η διέγερση προκύπτει από τη φαντασίωση πως το ίδιο το άτομο είναι ανάπηρο. Ναι, αυτό που διαβάσατε.

Γεροντοφιλία (Gerontophilia)

Οι γεροντόφιλοι επιλέγουν αποκλειστικά ηλικιωμένους παρτενέρ καθώς μόνο έτσι φτάνουν σε σεξουαλική κλιμάκωση. Προσοχή: όχι απλά μεγαλύτερους από αυτούς. Ηλικιωμένους.

Φετίχ με το ξερίζωμα των γεννητικών οργάνων (Ederacinism)

Το συγκεκριμένο φετίχ προκαλεί σεξουαλική διέγερση μέσω της φαντασίωσης πως το άτομο ξεριζώνει τα γεννητικά του όργανα από τη ρίζα. Ένα φετίχ που, αν το σκεφτείς, θα ταίριαζε γάντι στους παιδόφιλους.

Μυρμηγκοφιλία (Formicohpilia)

Η ερωτική διέγερση εδώ, προκαλείται από μικρά έντομα που περπατούν πάνω στο σώμα του ατόμου -και ιδιαίτερα στα γεννητικά όργανα- δαγκώνοντάς το. Μάλιστα.

Φετίχ με άστεγους (Hobophilia)

Οι σεξουαλικές φαντασιώσεις με άστεγους ανθρώπους. Επειδή οι άστεγοι δεν είχαν ήδη αρκετά προβλήματα.

Φετίχ με το λούσιμο (Tripsolagnia)

Τα συγκεκριμένα άτομα διεγείρονται σεξουαλικά όταν κάποιος τους λούζει τα μαλλιά. Φανταστείτε πόσο συχνά πηγαίνουν στο κομμωτήριο.

Παραφιλικός παλιμπαιδισμός (Paraphilic infantilism)

Το φετίχ του να φοράς πάνα και να προσποιείσαι πως είσαι μωρό. Εκείνο το νεράκι, μήπως το θέλετε τώρα;

Φετίχ με χελώνες (Chelonaphilia)

Οι άνθρωποι που διεγείρονται σεξουαλικά με τις χελώνες -σε οποιοδήποτε συνδυασμό. Όχι με τα Χελωνονιτζάκια (που ίσως, ίσως και να το καταλαβαίναμε). Με τις απλές, καθημερινές χελώνες.

Φετίχ με λούτρινα αρκουδάκια (Ursusagalmatophilia)

Η σεξουαλική διέγερση που προκύπτει από την ερωτικής φύσης επαφή με ένα λούτρινο αρκουδάκι. Κοινώς, οι συγκεκριμένοι άνθρωποι πήγαν να δουν το Ted όχι για την Mila Kunis ή τον Mark Wahlberg, αλλά για τον ίδιο τον Ted.

Μηχανοφιλία (Mechanophilia)

Η σεξουαλική διέγερση που προκύπτει από την ερωτική επαφή με αυτοκίνητα και άλλες μηχανές. Ίσως να καταλαβαίνουμε την περίπτωση της καφετιέρας.

Τερατοφιλία (Teratophilia)

To σεξουαλικό φετίχ στο οποίο η σεξουαλική διέγερση προκαλείται από την επαφή ή τη φαντασίωση της επαφής με τερατόμορφα πλάσματα.

Φετίχ με την κόλαση (Stygiophilia)

Η σεξουαλική διέγερση εδώ προκαλείται από τη φαντασίωση των καζανιών της κολάσεως και την ιδέα της αιώνιας καταδίκης στη μετά θάνατον ζωή. Highway to hell δεν λες τίποτα.

Φετίχ με το ψωμί (Yeasteality)

Το εν λόγω σεξουαλικό φετίχ περιλαμβάνει σεξ με ζύμη, φρατζόλες ψωμιού και άλλες παρόμοιες λιχουδιές που μπορεί να βρει κανείς στο φούρνο της γειτονιάς του.

Gut Flopping

Ένα φετίχ που δεν μπορεί να περιγραφεί μονολεκτικά στα ελληνικά, οπότε θα σας το αναλύσουμε: η σεξουαλική διέγερση σε αυτή τη περίπτωση επιτυγχάνεται όταν, κατά τη διάρκεια του σεξ, ο ένας εκ των δύο παρτενέρ σηκώνει την κοιλιά του και με τα δύο του χέρια και την ρίχνει πάνω στον άλλο, αρκετά δυνατά ώστε να ακουστεί. Σημαντική λεπτομέρεια, βέβαια, είναι ο πρώτος να είναι υπέρβαρος.


nyxtobaths

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα