Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

Πείτε αντίο στην Λεύκη με 3 φυσικές θεραπείες

Η λεύκη είναι μια δερματική διαταραχή, όπου  λευκές κηλίδες  εμφανίζονται μεγαλώνοντας σε μέγεθος και οι οποίες επηρεάζουν τη χρώση του δέρματος που αναπτύσσει λίγα ή καθόλου μελανοκύτταρα (κύτταρα υπεύθυνα για τη χρώση του δέρματος ή μελανίνης, σε ορισμένες περιοχές του δέρματος). 

Επαγγελματίες ιατροί δεν έχουν καθορίσει τα ακριβή αιτία αυτής της κατάστασης, αλλά είναι γνωστό ότι αποτελεί μια αυτοάνοση διαταραχή, μια ανισορροπία άγχους η οποία είναι γενετική και μπορεί να προκαλέσει βλάβες στο δέρμα, ιδίως όταν οι περιοχές αυτές εκτίθενται στον ήλιο ή τρίβονται.
Untitled-1
Μόλις παρατηρήσετε λευκές κηλίδες, θα πρέπει να δείτε έναν δερματολόγο για μια λεπτομερή εξέταση, έτσι ώστε να γίνει μια σωστή διάγνωση  με βάση τα συμπτώματά σας. 

Μπορεί να προταθούν επιλογές θεραπείας που αποτελούνται από φάρμακα και τοπικά στεροειδή. 

Ωστόσο, αν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε φάρμακα, υπάρχουν φυσικά φάρμακα που δεν θα εξαλείψουν το πρόβλημα και απλώς θα καταπολεμήσουν την περαιτέρω ανάπτυξη και θα βοηθήσουν να κρυφτεί ο αποχρωματισμός του δέρματος. 

Αυτές είναι οι επιλογές:
  • Χρησιμοποιήστε διάφορα είδη καλλυντικών που μπορούν να καλύψουν τις λευκές κηλίδες και θα σας δώσουν φυσιολογική εμφάνιση.
  • Προστατέψτε το δέρμα σας από τον ήλιο - φροντίστε να αποφύγετε τις βλαβερές ακτίνες UV καθώς ακόμη και η παραμικρή έκθεση μπορεί να προκαλέσει σημαντικές βλάβες στο δέρμα. Καπέλα, μακριά μανίκια και εφαρμογή αντηλιακών.
  • Κουρκούμη και έλαιο μουστάρδας- Αυτή η φυσική θεραπεία έχει χρησιμοποιηθεί από πολλούς ανθρώπους με λεύκη με πάρα πολύ σημαντικά αποτελέσματα στη μείωση των λευκών κηλίδων. 
  • Θα χρειαστείτε 250 ml βιολογικό έλαιο μουστάρδας τα οποία αναμειγνύεται  με 5 κουταλάκια του γλυκού σκόνη κουρκούμη, έτσι ώστε να μπορείτε να πάρετε μια λεπτή πάστα την οποία θα πρέπει να εφαρμόσετε στις λευκές κηλίδες, αφήνοντάς την για 20 λεπτά. 
  • Μετά από αυτό ξεπλένετε με καθαρό και υγρό πανί και κτυπάτε ελαφρά το ξηρό δέρμα. 
  • Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία 2 φορές την ημέρα για μια περίοδο 20 ημερών.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα