Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Προσέξτε την Ατζέντα 30 και όχι την Ατζέντα 21 ...

Αποτέλεσμα εικόνας για neilkeenan

1. Οι Ιησουίτες κάνουν μια προσπάθεια να κλέψουν πίσω το Χρηματοπιστωτικό Σύστημα. Έχουν ήδη πάρει πίσω το Βατικανό από τους Illuminati και τώρα προσπαθούν να εφαρμόσουν τη Νέα Παγκόσμια Τάξη.
- Εμείς είμαστε αυτοί που σχεδιάζουν να σφάξουν!
Προσέξτε την Ατζέντα 30 και όχι την Ατζέντα 21 ...
2. Πολλές χώρες δεν έχουν κανένα χρέος. Οι περισσότερες χώρες δεν έχουν καν κυριαρχία, είναι εντελώς υπόδουλες σ' αυτούς. Οι περισσότερες κυβερνήσεις, αν και ονομάζονται έτσι, κάθε άλλο παρά κυβερνήσεις είναι. Στην πραγματικότητα αν ήταν πραγματικές κυβερνήσεις, τότε οι πολίτες θα είχαν κάθε δικαίωμα να κινηθούν με τους κανόνες της Πολιτικής Δικονομίας ενάντια σε αυτούς που τους εξαπάτησαν.
Για παράδειγμα, η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ στην Αμερική, - και όχι στις Ηνωμένες Πολιτείες - έχει την αρμοδιότητα να εκτυπώνει χρήματα και να τα δανείζει στην κυβέρνηση, με ένα επιτόκιο καπέλο 17%, το οποίο πληρώνουν οι πολίτες. Αυτή είναι η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ και αυτό κάνει. Και το κάνει αυτό επειδή οι πολίτες εξαπατήθηκαν από τις παρατάξεις των Ιησουιτών και των Illuminati.
Αν υπήρχε μια πραγματική κυβέρνηση, τότε δεν θα συνέβαινε το μηχάνημα εκτύπωσης που ονομάζεται FRB και που τυπώνει "χρήμα", να το έχουν και να το χρησιμοποιούν οι Rothschild και να εξαπατούν όλους όσους ζουν εντός των ΗΠΑ (και σχεδόν και όλες τις άλλες χώρες όπου έχουν οι Rothschild Κεντρικές Τράπεζες). Τώρα γνωρίζετε γιατί η "ελίτ" δεν πληρώνει ποτέ φόρους, παρά μόνον η μεσαία τάξη που πληρώνει πραγματικά.

Αυτός είναι ένας από τους λόγους που εξοντώνουν την μεσαία τάξη. Είναι η μεσαία τάξη που θα καταστραφεί, αν οι ΗΠΑ καταρρεύσουν. Το ίδιο ισχύει και για την Ευρώπη / Ασία / Αφρική / Ωκεανία / Μέση Ανατολή και οπουδήποτε αλλού, αλλά τώρα είμαστε σε θέση ισχυρή και μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε αυτό.
3. Η ομάδα "Keenan" βρίσκεται μέσα στις Τράπεζες τώρα.
Ναι, οι "σημειώσεις" έχουν κυρωθεί και ο Όμιλος Keenan κρατά την εξουσία πάνω στις σημειώσεις. Δεν μπορεί να αναφερθούν περισσότερα εδώ, αλλά ο αρχικός αριθμός είναι $ 1,7 τρισεκατομμύρια. Έχουμε μια πλήρη καταγραφή των λογαριασμών, ονόματα και αριθμούς και τις λεπτομέρειες με τα περιουσιακά στοιχεία στις τράπεζες.
Πολύ πρόσφατα έχουν αναφερθεί σε μια τεράστια έκρηξη που πρόκειται να λάβει χώρα και αυτό είναι κάτι που πρόκειται να συμβεί σύντομα. Δεν μπορώ να περιμένω, βλέποντας πως έχω καθυστερήσει για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα και ο χρόνος για δράση φαίνεται να είναι τώρα.
Nicos Kastanias

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα