Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Πώς να γίνεις δημοφιλής – 3 Τρόποι

πώς να γίνεις δημοφιλής
Τι σημαίνει για εσένα δημοφιλής; Μήπως είναι ένα κατάλοιπο της εφηβικής ηλικίας; Αναρωτιέσαι πώς να γίνεις δημοφιλής και δεν ξέρεις μία καλή συνταγή για να φτάσεις τον στόχο σου. Λατρεύεις να είσαι το επίκεντρο της παρέας και να διεκδικείς τον θαυμασμό των αντρών, θέλεις να γίνεται αισθητή τόσο η παρουσία όσο και η απουσία σου αλλά κάτι σε κάνει να πιστεύεις πως δεν το έχεις. Θεωρείς χαρισματικές τις γυναίκες που το καταφέρνουν χωρίς κόπο σαν να έχουν το κοκαλάκι της νυχτερίδας. Ψάχνεις κάποιες φορές και λίγο πιο πίσω ώστε να θυμηθείς πόσο δημοφιλής ήσουν στα εφηβικά σου χρόνια και διαπιστώνεις πως πάντα το ίδιο αναρωτιόσουν “πώς να γίνεις δημοφιλής”. Άραγε είναι μία ιδιότητα που την αποκτάς με προσπάθεια ή το έχεις μέσα σου; Κι εκεί που πας να απογοητευτείς πως μάλλον δεν γεννήθηκες με αυτό το άστρο σκέφτεσαι τελικά μήπως απλά δεν το έχεις συνειδητοποιήσει! Τότε αρχίζεις να ψάχνεις σε κάθε γωνιά του εαυτού σου να το βρεις ώστε να μπορέσεις να το εξωτερικεύσεις και να γίνει ορατό και κατανοητό από τους γύρω σου.
Μάθε λοιπόν πως μερικά από τα βασικά στοιχεία που θα σε κάνουν δημοφιλή είναι η αυτοπεπίθηση, ο δυναμισμός, το μυστήριο, η θηλυκότητα και η κοινωνικότητα! Ουσιαστικά αυτό που ψάχνεις είναι να γίνεις αγαπητή στους άλλους αλλά περισσότερο να αισθανθείς πως η απουσία σου γίνεται αισθητή σε κάθε περίπτωση. Θέλεις πολύ η γνώμη σου να μπορεί να πείσει και να τραβάς τα βλέμματα και το ενδιαφέρον γύρω σου! Άλλωστε πάντα αναρωτιόσουν γιατί στο σχολείο μερικά κορίτσια ήταν πάντα το επίκεντρο! Είναι άραγε μία έμφυτη αντίδραση που σε κάνει μοναδική όπου σταθείς ή μπορείς να το κερδίσεις;

Πώς να γίνεις δημοφιλής – Αυτοπεποίθηση, δυναμισμός
Οι γυναίκες δεν αποκτούν αυτοπεποίθηση επειδή είναι δημοφιλείς αλλά γίνονται δημοφιλείς επειδή έχουν αυτοπεποίθηση. Μπορεί να είναι αρκετά γραφικό να λέμε πως για όλα η λύση είναι η αυτοπεποίθηση αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση αυτή η γραφικότητα κρύβει μια μεγάλη αλήθεια! Αυτοπεποίθηση σημαίνει σιγουριά και έλλειψη ανασφάλειας οπότε αποκτούμε μία ισχυρή εικόνα προς τους άλλους. Σκέψου μια γυναίκα που θεωρείς δημοφιλή στον κύκλο σου! Πιστεύεις πως δείχνει ευάλωτη; Αντιθέτως δείχνει δυναμική, ανεξάρτητη και με έντονη προσωπικότητα. Η αυτοπεποίθηση της την κάνει να πιστεύει στον εαυτό της και απαιτεί το ίδιο από τους γύρω της, φυσικά με έμμεσο τρόπο. Το αντιλαμβάνονται στον αέρα της και στην σιγουριά που αποπνέει. Αυτό ακριβώς χρειάζεσαι, αυτοπεποίθηση και σιγουριά! Έτσι μπορούν οι γύρω σου να σε εμπιστευτούν και μην αγχώνεσαι και οι πιο δημοφιλείς έχουν τις ανασφάλειές τους! Το θάρρος της γνώμης σου είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο αλλά μην μπερδευτείς με το «πάντα έχω δίκιο και επιμένω μέχρι τέλους» γιατί θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα!
Πώς να γίνεις δημοφιλής – Θηλυκότητα, μυστήριο
Μπορεί να σου φαίνεται περίεργο αλλά η θηλυκότητα και το μυστήριο μπορούν να σου ανοίξουν τον δρόμο! Σκέψου πως η θηλυκότητα είναι σημαντικό όπλο σε μία γυναίκα και το μυστήριο που πλέκεται γύρω της ενθουσιάζει και ιδιαίτερα εξιτάρει την περιέργεια των ανθρώπων. Την θηλυκότητά σου θα την λατρέψουν οι άντρες και θα την ζηλέψουν οι γυναίκες! Στο χέρι σου είναι να γίνεις δημοφιλής και στις γυναίκες δείχνοντάς τους πως η θηλυκή γυναίκα δεν είναι η σνομπ! Μπορεί να μην είσαι η γυναίκα γατούλα αλλά σίγουρα η θηλυκή μαζί με την δυναμική σου πλευρά μπορούν να γίνουν το κέντρο του ενδιαφέροντος. Άφησε στους γύρω σου να ανακαλύπτουν ολόενα και κάτι νέο για εσένα, έτσι άλλωστε δεν θα βαριούνται ποτέ.
Πώς να γίνεις δημοφιλής – Κοινωνικότητα
Το πιο σημαντικό όμως από όλα είναι το πόσο κοινωνική είσαι! Πότε ήταν που αποφάσισες να ασχοληθείς και λίγο με την κοινωνική σου ζωή; Φίλες, φίλοι, γνωστοί! Μήπως έχεις κλειστεί λίγο στον εαυτό σου λόγω διάφορων καταστάσεων; Λοιπόν, αν αποφάσισες πως θέλεις να γίνεις δημοφιλής θυμίσου ξανά και στην πράξη φίλους και γνωστούς και φυσικά μην διανοηθείς να τους αναλύσεις τις άσχημες περιόδους της ζωής σου! Άλλωστε για να είσαι δημοφιλής πρέπει να είσαι ιδιαίτερα ευχάριστη, κοινωνική, να λύνεις προβλήματα και γενικότερα η ψυχή της παρέας! Αν το να συναναστρέφεσαι με πολύ κόσμο ταυτόχρονα δεν είναι το φόρτε σου καλό θα ήταν να το ξανασκεφτείς αν θέλεις να γίνεις δημοφιλής.
Το νόημα τελικά δεν είναι αν είμαστε «δημοφιλείς» αλλά αν είμαστε «αληθινές»! Πολλές γυναίκες από την πρώτη κατηγορία είχαν ξεχάσει και οι ίδιες ποιες πραγματικά ήταν βασισμένες σε μία εικόνα. Στην δεύτερη κατηγορία όμως είμαστε ηδη δημοφιλείς απλά δεν το έχουμε καταλάβει. Φρόντισε να έχεις γύρω σου μάτια που βλέπουν αυτό που είσαι και όχι αυτό που θα ήθελαν να είσαι!
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα