Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Η Δύση ελέγχεται από μια ομάδα δολοφόνων και γκάνγκστερ, οι οποίοι πρέπει να συλληφθούν και να απομακρυνθούν από την εξουσία το συντομότερο δυνατόν!


Χάος και συγκρούσεις στην κορυφή του δυτικού χρηματοπιστωτικού συστήματος, έχουν δημιουργήσει μια μοναδική ευκαιρία για την ερχόμενη Παρασκευή, επέτειο της μαζικής δολοφονίας της 11ης Σεπτεμβρίου 2001, για να τεθεί οριστικά τέρμα στον έλεγχο της Δύσης από την μαφία των Χαζάρων.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΑΦΕΙΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ
Πηγές του Πενταγώνου αναφέρουν ότι η τράπεζα των Χαζάρων JP Morgan έχει "τεθεί υπό στρατιωτική επιτήρηση", γιατί ...
"είναι το λειτουργικό σκέλος της Federal Reserve Board." Οι πηγές του Πενταγώνου εξηγούν ότι η JPM χειρίζεται τα κουπόνια τροφίμων και τις ηλεκτρονικές κάρτες, που σημαίνει ότι με την απενεργοποίηση των θα μπορούσε να προκαλέσει ταραχές για τα τρόφιμα και γι' αυτόν τον λόγο ετέθη υπό επιτήρηση προκειμένου να αποτραπεί ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Επιπλέον οι ίδιες πηγές, αναφέρουν ότι πολλά από τα χρήματα της JP Morgan έχουν "εξαφανιστεί". Τώρα διεξάγεται έρευνα για το αν η Morgan Stanley και η Barclays Bank είναι υπεύθυνες για την κλοπή των χρημάτων, που αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, θα "λεχμανοποιηθούν", δηλ.θα πτωχεύσουν και θα διαλυθούν.

Ο Benjamin Fulford σημειώνει πως..
... "αν η εξουσία στο Πεντάγωνο αναληφθεί από μια νέα ομάδα ηγετών και, εάν είναι σε θέση να συντονιστεί με το Παγκόσμιο Κίνημα Αντίστασης, η ανθρωπότητα μπορεί να απελευθερωθεί από τη βαβυλωνιακή δουλεία χρέους αυτό το φθινόπωρο. Το σημαντικό πράγμα που πρέπει να γίνει είναι να ενημερωθούν οι επικεφαλής των ενόπλων δυνάμεων, της αστυνομίας και τα στελέχη των υπηρεσιών πληροφοριών σε όλο τον κόσμο, ότι η Δύση ελέγχεται από μια ομάδα δολοφόνων και γκάνγκστερ, οι οποίοι πρέπει να συλληφθούν και να απομακρυνθούν από την εξουσία το συντομότερο δυνατόν. Για να το θέσω πιο ωμά, πρέπει να εξηγηθεί στους στρατιωτικούς ότι η μαφία των Χαζάρων έχει ενεργά προσπαθήσει να εξοντώσει τους ίδιους και τις οικογένειές τους με τις βιομηχανοποιημένες ασθένειες, με τοξικές και χημικές ουσίες, με ανθυγιεινά τρόφιμα και έχει κάνει πολλαπλές απόπειρες για να ξεκινήσει ένα νέο Παγκόσμιο Πόλεμο, που σημαίνει ότι η αναποφασιστικότητα δεν αποτελεί πλέον επιλογή. Η αυτοάμυνα είναι υποχρεωτική".
Nicos Kastanias

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα