Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Οι Υπέρ-Συμπαντικές Δυνάμεις των Ατλάντων στη γη


Ιχθύς – Ιχώρ η γέφυρα.
Ήταν η εποχή της γνώσης. Η εποχή του Ιχθύ, η εποχή που άρχισαν τα γιατί, τα πως και τα επειδή να μπαίνουν στην τροχιά της γνώσης. Ο Μέγας Δάσκαλος Ιησούς ήρθε με σκοπό να μας δείξει και να μας διδάξει την τελειοποίηση των ανθρώπινων Νόων. Η γνώση αυτή έχει αρχίσει να μετατρέπεται σε επίγνωση για να ζήσουμε σε λίγο την επόμενη κλίμακα του βιώνω, Είμαι.


Έτσι η γέφυρα του Ιχθύ= γνώση ήταν αυτή που θα μας οδηγούσε στα σκαλιά της Ιχώρ ενέργειας. Μία Υπερ- Συμπαντική δονητική ενέργεια που βρίσκεται μέσα σε κάθε άνθρωπο σε μορφή κρύσταλλου, αμέθυστου. Ο οποίος όσο επηρεάζεται από τα τσάκρα δεν έχει την δυνατότητα να υγροποιηθεί. Όσο υπάρχουν συναισθήματα, ορμονικές διαταραχές, προβλήματα στις σχέσεις η Ιχώρ ενέργεια παραμένει ως έχει. Όσο παραμένουμε στην στάση του εγώ, ο κρύσταλλος αυτός θρυμματίζεται και έτσι απομαγνητίζει την ψυχή μας από τον στόχο της.
Από την στιγμή της ενεργοποίησης αυτής της Υπέρ δονητικής μέσα στον άνθρωπο, ο άνθρωπος αυτός περνά από την γνώση, επίγνωση στην απόλυτη αναβίωση του Θεοί Εστέ. 

Η γέφυρα αυτή της Ιχώρ ανοίγει τις Υπερ- Πύλες τις Ατλαντικής Οικογένειας. Από την Οικογένεια της Ατλαντίδας, που μπορεί εκείνη να χάθηκε, όμως η ενέργειά της όχι. Τώρα είναι η ώρα της επιστροφή της στον πλανήτη. Η οποία θα επιστρέψει με τα Ύδατα του Υδροχόου. Όπου τα Ύδατα αυτά δεν είναι το υγρό στοιχείο, αλλά το στοιχείο της Φλόγας. Ο Λόγος του Φωτός δηλαδή.
Η Φλόγα αυτή, αυτή τη χρονική περίοδο ετοιμάζει τους Υπερνόες. Αφού κάθε άνθρωπος έχει μέσα του, σε κοινή βάση αυτή την γέφυρα Ιχώρ  και αφού η διδασκαλία του δασκάλου Ιησού είναι εδώ τόσες χιλιάδες χρόνια, όσοι εφαρμόζουν αυτή τη διδασκαλία επακριβώς, θα λάβουν τα σκήπτρα.
Τα σκήπτρα αυτά δεν δίνονται στον καθένα, αλλά σε όλους όσους έχουν περάσει μέσα από τον λόγο στον απόλυτο ρόλο του Φωτεινού Απόστολου. Έτσι τα σώματα αυτών των ανθρώπων μετατρέπονται από γήινα και βιολογικά σε Υπερ- δονήσεις μέσα από την Υδροχοϊκή Φλόγα.
Τα σώματα αλλάζουν ως προς το ορμονικό σύστημα, ως προς το νευρικό σύστημα και ως προς τις αισθήσεις τους. 

Η ενέργεια της Ατλαντίδας επιστρέφει για να εξελίξει όλους αυτούς που είναι μέσα στην δόνηση του Θεού. Σε αυτούς που μέσα τους ρέει ο Λόγος της Φωτιάς, ο Λόγος της Αγάπης. Η αίσθηση της πείνας και της δίψας σε αυτούς τους ανθρώπους έχει αλλάξει απόλυτα. Το σώμα τους γίνεται ένας Ναός για να κατοικήσει εκεί ο Υπερ Συμπαντικός Νους. Κανένα συναίσθημα δεν ισχύει πια για αυτούς τους ανθρώπους καθώς είναι δεμένοι με την Θεία αγάπη και μόνο. Θετικό και αρνητικό γι αυτούς δεν υπάρχει παρά μόνο το Θεϊκό Κύτταρο ενεργοποιημένο μέσα τους.
Αυτοί οι Υπερ Ανθρωποι έχουν δεμένο έναν λώρο ο οποίος τους συνδέει με όλες τις Συμπαντικές Υπερ Δυνάμεις και τάσσονται υπερ της Σωτηρίας του πλανήτη και των ανθρώπων.  Ο Ανώτερος εαυτός τους πια κατοικεί εδώ στην γη και δεν υπάρχει καμία απόσταση για αυτούς ως προς τον Θεό. Το Θεοί Εστέ σε απόλυτη εφαρμογή.

Δωροθέα 


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα