Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Δέν πρέπει να φοβόμαστε να φύγουμε-Πρέπει να φοβόμαστε το να μείνουμε!!

Δέν πρέπει να φοβόμαστε να φύγουμε-Πρέπει να φοβόμαστε  το να μείνουμε!!
Δέν πρέπει να φοβόμαστε να φύγουμε-Πρέπει να φοβόμαστε  το να μείνουμε!!


Γράφει ο Ευγενίδης Θ.

Δεν πρέπει να φοβόμαστε να φύγουμε από το ευρώ,αυτό που πρέπει να φοβόμαστε είναι το να μείνουμε.


Γιατί το να μείνουμε σημαίνει

-Εθνική Κυριαρχία -Δημοκρατία Μηδέν.
Το μνημόνιο το οποίο ψηφίστηκε στις 14 Αυγούστου,αναφέρει ότι η εφαρμογή των μέτρων ,θα ξεκινήσει από τον Οκτώβριο και αυτό γίνεται για να υφαρπάξουν την ψήφο του ελληνικού λαού.Ξέρουν πολύ καλά ,ότι αυτό το μνημόνιο,δεν μπορεί να εφαρμοστεί με απλή κυβερνητική πλειοψηφία.Χρειάζεται μια "δικτατορικού" τύπου διακυβέρνηση,αλλά επειδή είναι πολύ "Δημοκράτες"(για τους δανειστές μιλάω) και δεν θέλουν να επιβάλλουν μια νέα "χούντα",προσπαθούν με αυτές τις προσχεδιασμένες εκλογές,να εγκαθιδρύσουν μια κυβέρνηση συνεργασίας με όσο περισσότερα κόμματα μπορούν,ώστε να φαίνεται ότι υπάρχει κοινωνική συναίνεση.
Εθνική Κυριαρχία Μηδέν δηλαδή.

-40% μειώσεις στις συντάξεις μέχρι τέλους του '15



-25-40% αύξηση στά νέα εκκαθαριστικά της εφορίας μεσοσταθμικά. Το συνολικό χρέος των πολιτών προς την εφορία έχει φτάσει σχεδόν το 80 δισ ευρώ και από αυτά δεν μπορούν να εισπράξουν περισσότερα απο 1-2 δις ευρώ.Και ο λόγος είναι ότι δεν υπάρχει φοροδοτική ικανότητα πια στον κόσμο.Αφού το ξέρουν αυτό τότε γιατί συνεχίζουν να μας βάζουν "χαράτσια"?
Η απάντηση είναι απλή.
Για να μας φορτώσουν χρέος και να μας πάρουν ότι έχουμε και δεν έχουμε.



-Ένα καινούργιο μέτρο που ψήφισαν(όλοι μαζί,μην το ξεχνάμε!!) είναι και το περιουσιολόγιο.Σε αυτό πρέπει να δηλώσουμε και να καταγραφεί,κάθε ακίνητη και κινητή περιουσία που έχουμε.(Χρήματα που έχουμε σπίτι μας,κοσμήματα,πίνακες κτλ).Και αν δεν καταγραφούν και εντοπιστούν,ο κάτοχος θα αντιμετωπίζεται ως "φοροδιαφεύγων" με όλες τις νομικές συνέπειες.

Καλά θα μου πεις .Και που θα τα βρούνε αυτά, γιατί και εμείς δεν είμαστε μαλάκες να τα δηλώσουμε.!!

Αμ' δέ!!

Με τον καινούργιο  κώδικα πολιτικής δικονομίας που ψήφισαν(όλοι μαζί,μην το ξεχνάμε είπαμε!!),επιτρέπεται η είσοδος από τις ελεγκτικές αρχές στα σπίτι μας και στα μαγαζιά μας,χωρίς εισαγγελική παραγγελία!!!!..συν τους fast-track πλειστηριασμούς.

-Ιδρύουν δεύτερο μηχανισμό ιδιωτικοποιήσεων,(όπως το ΤΑΥΠΕΔ) με στόχο να ξεπουλήσουν 50 δις ευρώ κρατικής περιουσίας.
Αν κοιτάξει κάποιος τους χρηματοπιστωτικούς λογαριασμούς του κράτους,θα διαπιστώσει οτι οι συμμετοχές του σε εισηγμένες εταιρείες,οι περισσότερες είναι ήδη στο ΤΑΥΠΕΔ,και όσες δεν είναι,(όπως η ΔΕΗ) μαζί με τις αξίες των μη εισηγμένων,δεν ξεπερνούν τα 20 δις!!
Πού θα βρεθούν τα 50 δις??
Απλό.Θα πουλήσουν σχολεία,πανεπιστήμια ,νοσοκομεία και βασικές υποδομές,συν τις υποδομές των ενόπλων δυνάμεων.

-400δις ευρώ απο πώληση εξοπλιστικών συστημάτων.(γιατί έχουμε πολλά βρε παιδί μου!)

-Πιό συνταρακτικό όμως είναι ότι καταργείται ο μοναδικός δικαστικός έλεγχος των δημοσιονομικών του κράτους,το μοναδικό δικαστικό σώμα,το οποίο είναι το Ελεγκτικό Συνέδριο.
Παρά τις λίγες αρμοδιότητες που του έχουν αφήσει,κάθε χρόνο στην Έκθεση του καταφέρνει να παρουσιάζει τα κακώς κείμενα (σκάνδαλα,καταχρήσεις,διασπάθιση δημόσιου χρήματος κτλ).Καταργούν τον όποιο έλεγχο υπήρχε. Γιατί?? 
Γιατί το αλισβερίσι θα είναι άνευ προηγουμένου!

Και ποιός θα ελέγξει? Η βουλή?Δεν νομίζω.
Στην ιδρυτική συνθήκη του ESM(Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας) αναφέρεται ρητά οτι κράτος που ζητάει λεφτά και υπάγεται στον ESM οφείλει αμετάκλητα και ανευ  όρων να τηρεί τις δεσμεύσεις και τις οδηγίες που προέρχονται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή,στο όνομα του ESM.

Tί μένει?
Θα φτιάξουν Ανεξάρτητες Αρχές ,που θα διορίζονται απο την αγορά!!!!
Ιδιώτες δλδ που θα επιλέγονται από τους θεσμούς.Φανταστείτε τραπεζίτες να ελέγχουν τα δημόσια οικονομικά και θα διορίζονται από τους θεσμούς! ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ!!!

-Ρύθμιση του Χρέους.

Το ΔΝΤ αναφέρει οτι στο καλύτερο σενάριο,το χρέος το 2018,θα ξεπεράσει τα 200% και αυτό αν πετύχουμε όλους τους στόχους.
Μετά οι φίλοι μας οι δανειστές,θα έρθουν να μας το πάνε στο 180% πάλι (οχι με κούρεμα όμως)και έμεις θα τους ευχαριστούμε αιωνίως,που φρόντισαν τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας να πληρώνουν για όλη τους την ζωή ώστε να μην είναι "μπαταχτζήδες".


Και τελευταίο κάτι για το οποίο δεν έχει αναφερθεί κανένας,δεν έχει ακουστεί "κιχ" απο κανέναν δημοσιογράφο και ΜΜΕ.


Το νέο "Σχέδιο περαιτέρω οικονομικής και νομισματικής ενοποίησης της Ε.Ε" το οποίο δημιούργησαν οι 5 πρόεδροι των θεσμών της Ε.Ε (Νταϊζεμπλουνκ,Τάσκ,Ντράγκι,Σούλτζ,Γιούνκερ).
το οποίο μεταξύ άλλων αναφέρει

1)Μέχρι το 2025 δεν θα υπάρχει καμία εθνική κυβέρνηση και κανένα εθνικό κοινοβούλιο σε καμία χώρα μέλος της Ε.Ε

2)Μέχρι το 2025 θα υπάρχει μία Ευρωπαϊκή Κυβέρνηση ένα Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο και ένα Δημόσιο Ταμείο για όλες της χώρες μέλη της Ε.Ε. που θα εδρεύει στις Βρυξέλλες.

3)Μέσα στο 2016 θα δημιουργήσουν ένα υπερυπουργείο Οικονομικών στις Βρυξέλλες, το οποίο και θα αποφασίζει για την οικονομική πολιτική κάθε χώρας μέλος της Ε.Ε.


Για αυτό πρέπει να φοβόμαστε το να μείνουμε στο ευρώ και στην Ε.Ε αδελφέ!!
Για αυτο η μόνη λύση είναι να φύγουμε.
Για να μας φύγει ο φόβος,και να αρχίσουμε να ζούμε σαν άνθρωποι,όπως είναι το αναφαίρετο δικαίωμα μας.

Να σταθούμε στα πόδια μας...


                                                

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα