Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Θεραπεία λεύκης με σπιτικά βάλσαμα της γιαγιάς!

Η λεύκη είναι μια κατάσταση που προκαλεί απώλεια της χρωστικής(αποχρωματισμός) του δέρματος.
Εκδηλώνεται όταν τα μελανοκύτταρα, τα κύτταρα που είναι υπεύθυνα για τη χρώση του δέρματος, πεθαίνουν ή γίνονται ασταθή στην εύρυθμη λειτουργία. Η αιτία της λεύκης είναι άγνωστη, αλλά οι μελέτες δείχνουν ότι μπορεί να προκύψει από αυτοάνοσες, γενετικές, νευρικές και ιογενείς αιτίες ή οξειδωτικό στρες.
Θεραπεία λεύκη με τη γιαγιά Εσωτερικών βάλσαμα
Η συχνότητα παγκοσμίως της νόσου είναι λιγότερο από 1%. Η πιο συνηθισμένη μορφή είναι η μη - τμηματική λεύκη , η οποία εμφανίζεται σε συμμετρικά σχέδια, μερικές φορές σε μεγάλα τμήματα του σώματος.
Όταν πρόκειται για θεραπεία της λεύκης με σπιτικά βάλσαμα - η γιαγιά ξέρει καλύτερα
Συνταγή:
Αναμείξτε 2 κουταλιές της σούπας φρέσκο ​​χυμό καρότου, ένα κουταλάκι του γλυκού ψυχρής έκθλιψης ελαιόλαδο και ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι.
Οδηγίες:
Βάζετε το βάλσαμο στην πληγείσα περιοχή τρεις φορές την ημέρα. Στη συνέχεια, μετά από 15-20 λεπτά αφαιρείτε το βάλσαμο με χλιαρό νερό. Εάν η πληγείσα περιοχή είναι μεγάλη, κάντε περισσότερο αυξάνοντας τα συστατικά του βαλσάμου αναλογικά.

Σημείωση:
Αποφεύγετε την έκθεση στον ήλιο, ειδικά αν είστε επιρρεπείς σε εγκαύματα του ήλιου.
Συνιστώμενη δίαιτα:
Καταναλώνουμε καθημερινά 200 ml φρεσκοστυμμένο χυμό καρότου, φίγγι, βατόμουρο πεπόνι, δαμάσκηνα, μούρα και εσπεριδοειδή: λεμόνι, πορτοκάλι, μανταρίνι, κ.λπ.
thuja occidentalis θούγια thugia thujia thougia
Έλαιο Thuja (φυτό: τούγια ή θούγια) για τη θεραπεία της λεύκης
Κόψτε 50 g άκρες  κλαδιών τούγιας, βάλτε τα σε ένα βάζο και καλύψτε τα με 200 ml ελαιόλαδο. Ανακατέψτε, σφραγίστε το βάζο καλά, και στη συνέχεια αφήστε το στην άκρη για δύο εβδομάδες σε ένα ζεστό, σκοτεινό μέρος, και περιστασιακά το ανακινείτε καλά. Μετά στραγγίξτε το λάδι, ρίξτε το σε ένα σκοτεινό μπουκάλι και φυλάξτε το σε σκοτεινό και δροσερό μέρος.
Αλείφετε τα μέρη που έχουν πληγεί με λεύκη  με το λάδι τρεις φορές την ημέρα, και στη συνέχεια βάζετε λίγο τσάι χαμομήλι στο αποχρωματισμένο δέρμα.
Βάλσαμο
Βαλσαμόχορτο... Βάλσαμο για τη λεύκη
Οκτώ κουταλιές της σούπας κονιορτοποιημένα φύλλα και άνθη βαλσαμόχορτου αναμειγνύονται με ένα λίτρο κονιάκ ή μπράντι δαμάσκηνο και αφήνονται όπως είναι σε ένα μπουκάλι για 20 ημέρες, σε ένα ζεστό δωμάτιο. Η φιάλη πρέπει να ανακινείται καθημερινά. Το βάλσαμο απλώνεται επί των προσβεβλημένων τμημάτων.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ



H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

1 σχόλιο:

  1. Θεραπεία λεύκης με σπιτικά βάλσαμα της γιαγιάς!
    Υπαρχουν αποτελεσματα ? η αδερφη μου εχει προβλημα με την λευκη εχει δοκιμασει πολλα αλλα δεν εχει δει βελτιωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα