Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Πολιτικό Μήνυμα

Αποτέλεσμα εικόνας για Πολιτικό Μήνυμα ΑΡΚΑΣ

Η Αλήθεια δεν χρειάζεται επιχειρήματα, ούτε αποδείξεις, ούτε συζητήσεις. Είναι Ολοφάνερη! Μόνο η «ερμηνεία της πραγματικότητας» χρειάζεται επιχειρήματα για να «πείσουν» ότι «τα πράγματα είναι έτσι». Αλλά μόνο ηλίθιοι «πείθονται» από επιχειρήματα. Οι αληθινοί άνθρωποι απλά «Βλέπουν».

Γνωρίζουμε ότι Υπάρχει Μια Πραγματικότητα πέρα από το Κοσμικό Όνειρο. Γνωρίζουμε ότι Υπάρχουν Ανώτεροι Πνευματικοί Κόσμοι, Αόρατοι για τους ανθρώπους. Γνωρίζουμε ότι στο Σύμπαν υπάρχουν εκατομμύρια κατοικημένοι πλανήτες με πολιτισμούς ανώτερους από αυτόν της γης. Είναι ηλιθιότητα του ανθρώπου να πιστεύει και να διακηρύττει ότι το Σύμπαν «φτιάχτηκε» για αυτόν.

Συνήθως δεν ασχολούμαστε με τον κόσμο και την γη, πέρα από το να μαρτυρήσουμε την Αλήθεια, μέχρι το βάθος που την κατανοούμε. Μερικές φορές όμως, από ιστορική άποψη (αν και η γήινη ιστορία δεν έχει και πολύ σημασία) ασχολούμαστε με αυτά που συμβαίνουν γύρω μας.

Μια «Δημοκρατία» στην οποία οι συμμετέχοντες είναι εξαρχής «άνισοι» και όπου δεν υπάρχει προοπτική να αλλάξει η κοινωνική κατάσταση ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, δεν είναι ένα Σταθερό Πολιτικό Σύστημα Ελευθερίας, Ισότητας, Ισονομίας. Είναι ένα Ανελεύθερο Σύστημα που επιβάλλει ακόμα και με την απειλή τιμωρίας και ποινής μια ΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. Εμπεριέχει Αυταρχισμό, Βία, Αδικία, κι Ανισορροπία.

Ποιος είπε ότι αυτού του τύπου οι ψευτοδημοκρατίες είναι το καλύτερο πολιτικό σύστημα;. Μόνο όσοι εξυπηρετούνται από αυτή την κοινωνική κατάσταση το ισχυρίζονται και τα πρόβατα που τους ακολουθούν, είτε για να εξασφαλίσουν την βοσκή τους, είτε για να μην χάσουν την ησυχία του μαντριού.

Η Αλήθεια είναι πέρα από την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ της ψευτοδημοκρατίας, έξω από την βρώμικη κοινωνία που φτιάχνουν βρώμικοι άνθρωποι.

Όποιος γνωρίζει «ιστορία», γνωρίζει ότι η ελληνική πολιτική ιστορία τους τελευταίους δύο αιώνες είναι μια ΑΠΑΤΗ. Κανένας σοβαρός και τίμιος άνθρωπος στην Ελλάδα δεν ασχολείται με την πολιτική κωμωδία που εξελίσσεται σε αυτό τον τόπο χρόνια τώρα, ούτε ενδιαφέρεται να ενημερωθεί για τα «πολιτικά πράγματα», ούτε συμμετέχει στην γελοία διαδικασία των ψευτοεκλογών. Άλλοι κυβερνούν και δίνουν εντολές στους εκάστοτε αχυρανθρώπους που παριστάνουν τους κυβερνήτες σε μια χώρα που ούτε ανεξαρτησία έχει, ούτε σύνορα, ούτε αξιοπρέπεια, ούτε ιστορία πλέον. Ο Αριστοφάνης έγραφε καλύτερες κωμωδίες από την «σύγχρονη ελληνική κωμωδία».

Τελικά, οι πολιτικοί δικαιώνονται από τα γεγονότα (;). Έρχεται μια στιγμή, που όλοι, μα όλοι, αναγκάζονται να υιοθετήσουν την πολιτική που τους επιβάλουν τα «αφεντικά» τους. Συνέχεια συμβαίνει. Έτσι δίνουν άφεση αμαρτιών μεταξύ τους, γιατί καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι όλοι τα ίδια συμφέροντα υπηρετούν, όλοι τον ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ παίζουν, του σκυλιού που γαυγίζει για το αφεντικό. Και το συμπέρασμα των πολιτικών: «Όλοι ίδιοι είμαστε». Και το συμπέρασμα των λαών: «Όλοι ίδιοι είναι».

Το τι θα γράψει η ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ κάποτε (όχι η καθ’ υπαγόρευση ιστορία) είναι άλλο θέμα. Όχι μόνο για τους πολιτικούς αλλά και για τους λαούς που τους στηρίζουν.

Η «αριστερά» (ή η «δήθεν αριστερά») είναι μια πολιτική παράταξη διαφορετική από την «δεξιά». Αυτό δεν φωνάζουν στα μπαλκόνια; Εφαρμόζουν όμως την ίδια πολιτική, αυτή την πολιτική που τους επιβάλλουν τα κοινά αφεντικά τους. Σε τι διαφέρουν λοιπόν; Προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός; Ας δώσουν τα χέρια κι ας αγκαλιαστούν. Να ζήσουν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα. Έτσι δεν γίνεται στα παραμύθια; HAPPY END της ελληνικής κωμωδίας!

Τελικά, το ΘΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ είναι το πιο διασκεδαστικό σήριαλ. Χρόνια το παρακολουθούμε. Όλες αυτές οι σκιές, παραφουσκωμένες με θράσος και ψευτοϊδεολογίες, με τις φωνές και τους ομηρικούς καυγάδες τους μόνο γέλια προκαλούν, γέλια που σου αφήνουν μια πίκρα.

Τα αφεντικά τραβάνε τα σκοινιά και οι σκιές χορεύουν. Και οι θεατές ταυτίζονται πότε με την μια σκιά, πότε με την άλλη, ή περνούν πίσω από το «πανί» και γίνονται κι αυτοί σκιές. Τελικά κι οι θεατές συμμετέχουν στο ΕΡΓΟ. Γέλια πολλά, και πίσω από το «πανί» και μπροστά από το «πανί». ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΚΗΝΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ!

Το να είσαι νομοταγής πολίτης σε τόπους σαν την Ελλάδα σημαίνει να είσαι ηλίθιος. Τελικά οι κλέφτες δικαιώνονται, επιβραβεύονται και καταχειροκροτούνται. Ακούσατε ποτέ για ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;

Ω καιροί! Ω ήθη!


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα