Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Τι καταστρέφει την αίσθηση του καθήκοντος;



Γιατί δεν ανταποκρίνεστε στην αίσθηση του καθήκοντος, στη συνείδηση του καθήκοντος; Όταν χρησιμοποιείτε ναρκωτικά και αλκοόλ, η συνείδηση του καθήκοντος πεθαίνει στο σώμα σας. Έχουμε εκατομμύρια ανθρώπους που δεν έχουν την αίσθηση του καθήκοντος, επειδή χρησιμοποιούν ναρκωτικά και αλκοόλ.

Δεύτερον, ορισμένες χαοτικές και δυνατές μουσικές καταστρέφουν τις αισθήσεις στον εγκέφαλο που σχετίζονται με τη συνείδηση του καθήκοντός σας. Δοκιμάστε το. Ακούστε πολύ βαριά μουσική και την επόμενη μέρα θα πείτε, "δεν με νοιάζει". Η μουσική σκοτώνει τα κέντρα που κρατούν τη συνείδηση του καθήκοντος.

Τρίτον, η κατάχρηση του σεξ καταστρέφει τη συνείδηση του καθήκοντος.

Το έχω παρατηρήσει αυτό. Είναι τόσο επιστημονικό. Αν θέλετε κάποιος να αχρηστευτεί και να αποτύχει στη ζωή του, δώστε του την ευκαιρία για όλο και περισσότερο σεξ και θα σκοτώσετε αυτόν τον άνδρα ή τη γυναίκα.

Οι προκαταλήψεις, οι δεισιδαιμονίες και ο φανατισμός καταστρέφουν την αίσθηση του καθήκοντος.

Η κόπωση καταστρέφει την αίσθηση του καθήκοντος. Είστε κουρασμένοι και λέτε, "δεν με νοιάζει".

Η υπερβολική ιδιοτέλεια σάς αποτρέπει από την εκτέλεση των καθηκόντων σας. Όταν δεν κάνετε τα καθήκοντά σας, τις περισσότερες φορές αυτό συμβαίνει γιατί ενδιαφέρεστε για το ιδιοτελές σας συμφέρον πάνω από το συμφέρον των άλλων. Το καθήκον σχετίζεται πάντα με τους άλλους.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Consciousness vol.1 


elenastral

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα