Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΟ ΥΠΕΡΦΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ



-- "Το Υπερφώς του Δημιουργού, προϋπήρχε του Αρχέγονου Πυρός. Το Υπερφώς δεν μοιάζει με το φως του Ήλιου ή των άστρων, ή με οποιοδήποτε άλλο φως, ορατό ή αόρατο. Είναι το παγκόσμιο φως των υπερυψηλών δονήσεων, που εκπέμπεται από την παγκόσμια νοημοσύνη. Δεν συγκρατείται και δεν παρεμποδίζεται από καμιά μορφή κοινής ύλης, βαριάς ή υπερύλης.

Το σκότος δεν είναι ικανό να παρεμποδίσει ή να αποκρύψει το Υπερφώς του Δημιουργού, γιατί αυτό διαπερνά τα πάντα, χωρίς να μειώνεται η ένταση του. Η αρχέγονη σφαίρα του "Σκοτεινού Πυρός"* κολυμπούσε μέσα στο Υπερφώς του Δημιουργού, το οποίο είναι πανίσχυρο, όπως και η επιθυμία του να δημιουργήσει τον κόσμο. Μεταδίδεται ακαριαία και φωτίζει και συντηρεί όλα όσα εμπεριέχει το Σύμπαν. Οι αχτίνες του Υπερφωτός του Δημιουργού αποτελούν την αρχή της Δημιουργίας και όχι το αρχέγονο σκοτάδι που διδάσκουν οι θρησκείες.



Το Υπερφώς του Δημιουργού συντηρεί με την ακτινοβολία του το φως των άστρων και του Ήλιου, όλες τις μορφές ζωής, όπως επίσης συντηρεί και φωτίζει το σώμα, το πνεύμα, την ψυχή και το Υποφώς (Αύρα) του ανθρώπου και αποτελεί την δύναμη ύπαρξης κάθε όντος. Η Αύρα του ανθρωπίνου σώματος είναι το αόρατο ψυχρό φως ή το "Ιερό Φως", το οποίο περιβάλλει τα εξελιγμένα αστρικά σώματα του Σύμπαντος.

Το υπερπέραν και ο χώρος των ψυχών, φωτίζονται από αυτό το ψυχρό φως.."

*Οι θρησκείες μιλούν για το απόλυτο σκοτάδι μέσα στο οποίο κρυβόταν το σκοτεινό πυρ, ενώ ο εσωτερισμός μιλάει για το σκοτεινό πυρ που κολυμπούσε μέσα στο απόλυτο φως.

Από χειρόγραφο της "Λευκής Αδεφότητας"





ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα