Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ


Θες να πηδήξεις την συμμαθήτριά σου, την γειτόνισσά σου, κάποια πωλήτρια στο σούπερμάρκετ, γιατί όχι και μια παντρεμένη, δέκα χρόνια μεγαλύτερή σου. Και πώς θα γίνει αυτό, ρε μεγάλε! Θα χρειαστεί να της δείξεις ότι την θέλεις. Ότι σ' αρέσει. Άρα, απαραιτήτως θα την φλερτάρεις.
Εδώ είναι τα δύσκολα. Ο νέος, ο 18χρονος και 20χρονος κωλώνει. Γιατί; Επειδή κλάνει το γατί. Επειδή είναι δειλός και επειδή δεν ξέρει να προσεγγίσει την γκόμενα. Κάνε μας τη χάρη τότε, ωρέ μάγκα, που έχεις άποψη και νταηλίκι για τη μπάλλα και για την πολιτική, όμως είσαι ο χέστης. Σα να μην κουβαλάς το εργαλείο μέσα στο παντελόνι.
Υπ' όψιν, ότι το κορίτσι γουστάρει. Όπως στο λέω.
Μιλάμε βέβαια γι' αυτήν που περιμένει να την φλερτάρεις. Δεν ασχολείσαι με την άλλην, με τις άλλες που δεν κάνουν κέφι. Αυτές τις γράφεις. Όπως στο λέω. Τις σνομπάρεις.
Για σκέψου μόνον τούτο. Τι θα λέει το κορίτσι όταν αποφεύγεις να της «μιλήσεις», να της δείξεις την προτίμησή σου γι' αυτήν, κι εσύ, ενώ καίγεσαι για πάρτη της, είσαι όρθιος μαλάκας.
Δεν υπάρχει πιο αρσενική εξήγηση από το να της πεις στα ίσα «Είσαι το κάτι άλλο. Και χθες, όπως και προχθές σε σκεπτόμουν. Θέλω να γνωριστούμε».
Τόσο απλά. Ρομαντικά και αντρικά. Όρμα!
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα