Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Έχετε προβλήματα με την πιτυρίδα στα μαλλιά σας; Μερικές συνταγές πώς να την αφαιρέσετε!


Προβλήματα με πιτυρίδα στα μαλλιά σας;


Εάν έχετε δοκιμάσει όλα τα σαμπουάν, τα λάδια, τα τζελ κατά της πιτυρίδας και δεν καταφέρατε να την αφαιρέσετε, θα πρέπει να προσπαθήσετε αυτές τις φυσικές συνταγές που πραγματικά αποφέρουν εκπληκτικά αποτελέσματα.
Αυτές οι συνταγές, εκτός από την αφαίρεση της πιτυρίδας, θα σας βοηθήσουν επίσης να αποκαταστήσετε τη λάμψη των μαλλιών σας.
    Αποτέλεσμα εικόνας για Χυμός Λεμονιού
  1. Χυμός Λεμονιού
Χρειάζεται μόνο μια κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού (στραγγιστό φυσικό λεμόνι). Μετά την ολοκλήρωση του πλυσίματος των μαλλιών σας με σαμπουάν, απλώστε το χυμό λεμονιού στα μαλλιά. Θα πρέπει να περιμένετε 5 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλένετε τα μαλλιά σας και πάλι. Πλένετε τα μαλλιά σας με αυτόν τον τρόπο  για μια εβδομάδα και θα δείτε τα αποτελέσματα. Η πιτυρίδα θα έχει φύγει, και τα μαλλιά σας θα έχουν μια υπέροχη λάμψη.
    Αποτέλεσμα εικόνας για λευκή ρίζα τεύτλου
  1.  Λευκό Πατζάρι
Χρειάζεται μόνο μία λευκή ρίζα τεύτλου. Βράζουμε σε ένα λίτρο νερού. Κάνουμε μασάζ του τριχωτού της κεφαλής κάθε βράδυ πριν τον ύπνο και το πρωί, μετά από 7 έως 8 ώρες ξεπλένετε τα μαλλιά σας. Αυτή η διαδικασία διαρκεί επίσης για μια εβδομάδα. Τα αποτελέσματα είναι αξιοσημείωτα!
  1. Μηλόξυδο
Χρειάζεται 1 λίτρο νερό και 1 λίτρο μηλόξυδο. Τα αναμειγνύουμε σε ένα μπολ ή σε ένα μπουκάλι 2 λίτρων. Μετά το πλύσιμο των μαλλιών σας με το σαμπουάν, απλώστε το μείγμα και αφήστε το για 5 λεπτά. Στη συνέχεια ξεπλένετε πάλι με το σαμπουάν για να αντισταθμίσετε την έντονη μυρωδιά του ξιδιού.

  1. Νερό από Τριγωνέλλα
Αποτέλεσμα εικόνας για fenugreekΘα χρειαστείτε 2 κουταλιές της σούπας σπόρων τριγωνέλλας και ένα λίτρο νερό. Βάζετε τους σπόρους τριγωνέλλας στο νερό και αφήνετε το μείγμα  για 24 ώρες. Με τη βοήθεια βαμβακερού υφάσματος, εφαρμόστε το μείγμα στις ρίζες και κατά μήκος των μαλλιών. Το μείγμα θα πρέπει να παραμείνει για περίπου 1 ώρα στα μαλλιά σας, στη συνέχεια ξεπλένετε με σαμπουάν. Αναμενόμενα αποτελέσματα σε μια εβδομάδα.





ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα