Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Επιρροή από την ημέρα γέννησης


Η ημέρα που έχουμε γεννηθεί δίνει μια άλλη διάσταση στο χαρακτήρα και στην προσωπικότητά μας αλλά και κάποια αλλά ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που σχετίζονται με την εξωτερική μας εμφάνιση ή με την τύχη μας. Είναι μια επιπλέον δόνηση που μπορεί να έχει μικρή σημασία σε σύγκριση με τον αστρολογικό μας χάρτη αλλά αξίζει να τη λάβουμε υπόψη μας. Δείτε λοιπόν παρακάτω με τι ακριβώς σας προικίζει η ημέρα της γέννησής σας.




ΔΕΥΤΕΡΑ
Η Δευτέρα είναι μέρα που επηρεάζεται από τη Σελήνη. Σας δίνει λοιπόν αυτομάτως κάποια από τα σεληνιακά της χαρακτηριστικά όπως για παράδειγμα στρογγυλό πρόσωπο, χλωμή επιδερμίδα αλλά και έντονη διαίσθηση. Έχετε μια αχνή προδιάθεση να πέφτετε ψυχολογικά από μικροπράγματα που μπορεί να περνούν από το μυαλό σας και επηρεάζεστε λίγο παραπάνω από τους άλλους από τις διαθέσεις και τις σκέψεις των ανθρώπων του άμεσου ή έμμεσου περιβάλλοντός σας μιας και λειτουργείτε ως ψυχικός δέκτης. Είστε ρομαντικοί και ντροπαλοί και αν είστε γυναίκα έχετε το πλεονέκτημα να μπορείτε να εκφράζετε με απόλυτα φυσιολογικό τρόπο τη θηλυκή σας φύση με όλους τους τρόπους. Τις ημέρες που η Σελήνη κάνει διέλευση από το ζώδιο του Καρκίνου είστε λίγο περισσότερο φορτισμένοι συναισθηματικά και καλό είναι να αποφεύγετε συναισθηματικές εξάρσεις.


ΤΡΙΤΗ
Η ημέρα αυτή επηρεάζεται από τον Άρη και κατ’ επέκταση έχετε γεννηθεί με λίγο από αυτή την ενέργεια. Είστε άνθρωποι δηλαδή που προτιμάτε τις άμεσες λύσεις και σας αρέσει πάρα πολύ να κάνετε πράγματα χρησιμοποιώντας το σώμα σας είτε αυτό είναι ένα άθλημα είτε είναι σεξ. Εμφανισιακά είστε εντυπωσιακοί και με έντονη και χαρακτηριστική τη γραμμή του προφίλ σας. Μπορεί να έχετε γεννηθεί με κάποιο χαρακτηριστικό σημάδι, συνήθως στο πρόσωπο, και να έχετε έναν απαλό κόκκινο τόνο στο χρώμα της επιδερμίδας σας ή στα μαλλιά σας. Επίσης οι γεννημένοι Τρίτη έχετε την τάση για μικροατυχήματα και συνήθως αποκτάτε πολλά παιδιά και ασχολείστε με τις επιχειρήσεις. Τις ημέρες που η Σελήνη κάνει διέλευση από το ζώδιο του Κριού ή τη διμηνία που ο Άρης βρίσκεται στον Κριό να είστε προσεκτικοί σε ατυχήματα και οτιδήποτε σχετίζεται με φωτιά και μέταλλα.


ΤΕΤΑΡΤΗ
Η μέρα αυτή επηρεάζεται από τον πλανήτη Ερμή και εσάς που έχετε γεννηθεί τότε σας προικίζει με ευγλωττία και γρήγορη σκέψη. Συνήθως έχετε ένα ευχάριστο παρουσιαστικό με μακριά χέρια και πόδια και έναν πάρα πολύ ωραίο λαιμό. Το χαρακτηριστικό σημείο στο πρόσωπό σας είναι το έντονο και παιχνιδιάρικο βλέμμα σας και γενικότερα είστε άνθρωποι που αρέσκεστε στο να κάνετε κοινωνικές επαφές και να μετακινήστε συχνά. Μερικές φορές είστε και λίγο υπερκινητικοί ή μιλάτε λίγο πιο γρήγορα από τους άλλους. Πάντα προσπαθείτε να διατηρείτε τις ισορροπίες και συνήθως σας επιλέγουν για να κάνετε τον μεσάζοντα σε καταστάσεις. Από πολύ μικρή ηλικία πάντως πουλάτε και αγοράζετε τους πάντες. Τις μέρες που η Σελήνη κάνει διέλευση από το ζώδιο των Διδύμων να προσέχετε τις μετακινήσεις σας και όταν ο Ερμής είναι ανάδρομος είναι καλό για εσάς να σκεφτείτε περισσότερο προτού πράξετε και να σχεδιάσετε με περισσότερες λεπτομέρειες το μέλλον σας.


ΠΕΜΠΤΗ
Η ημέρα επηρεάζεται από τον Δία, τον πλανήτη της επέκτασης και ίσως γι’ αυτό το λόγο οι γεννημένοι αυτή τη συγκεκριμένη μέρα να είστε λίγο πιο γεμάτοι στο σώμα ή να δυσκολεύεστε να χάσετε τα παραπανίσια σας κιλά. Έχετε τεράστια καλοσύνη που ξεχειλίζει σαν ποταμός από τα μάτια σας και το βλέμμα σας είναι ικανό να θεραπεύσει. Σας αρέσουν τα ταξίδια και μαθαίνετε πολλά από ξένους πολιτισμούς και κουλτούρες. Έχετε μεγάλη οικογένεια με πολλά ξαδέλφια και αν αυτό δε συμβαίνει τότε το ταίρι σας θα έχει μεγάλη οικογένεια. Πέρα από το βλέμμα σας το πιο δυνατό σημείο στο σώμα σας είναι οι μηροί και αν είστε άνδρας θα είναι γυμνασμένοι και δυνατοί ενώ αν είστε γυναίκα θα είναι καλοσχηματισμένοι και προκλητικοί. Τις ημέρες που η Σελήνη κάνει διέλευση από το ζώδιο του Τοξότη προσέξτε την ισορροπία σας και όταν κάνει διέλευση στους Ιχθείς προσέξτε να μην πληγώσετε ή να μην πληγωθείτε από ψέματα.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Η ημέρα επηρεάζεται από την Αφροδίτη και γι’ αυτό το λόγο η εμφάνιση των ατόμων που έχουν γεννηθεί αυτή την ημέρα είναι πάρα πολύ αισθησιακή. Είστε άνθρωποι με ωραία καθαρή επιδερμίδα, κόκκινα χείλη και με νωχελική κίνηση. Ο χαρακτήρας σας έχει έντονα το στοιχείο της ηδυπάθειας και σας αρέσουν οι υλικές απολαύσεις. Είστε γεννημένοι για να πετύχετε στην αγάπη και γίνεστε πολύ επιθυμητοί από πολλούς κατά τη διάρκεια της ζωής σας. Έχετε όμως μέσα σας και το σεβασμό προς το ιερό και πρέπον. Για σας τα πάντα είναι μια τελετουργία είτε πρόκειται για τον κυριακάτικο εκκλησιασμό σας είτε πρόκειται για το καθημερινό σας αφρόλουτρο.Τις ημέρες που η Σελήνη κάνει διέλευση από το ζώδιο του Ταύρου φανείτε λίγο περισσότερο προσεκτικοί στο φαγητό σας και όταν κάνει διέλευση από τον Ζυγό καλό είναι να μην βγείτε για ψώνια.


ΣΑΒΒΑΤΟ
Η ημέρα επηρεάζεται από τον πλανήτη Κρόνο και αυτό σας δίνει από πολύ μικρούς έναν αέρα σοβαρότητας και ωριμότητας. Είστε λιγομίλητοι και ποτέ δε λέτε κάτι χωρίς να το έχετε σκεφτεί πολύ καλά και ίσως σε αυτό να οφείλεται η φήμη ότι αυτό που λένε οι Σαββατογεννημένοι πάντα πιάνει.Εμφανισιακά έχετε λίγο κυρτή πλάτη και η επιδερμίδα σας είναι ανοιχτή ενώ τα χαρακτηριστικά σας είναι σκούρα. Σοβαροί και με την τάση να πνίγεστε από τα προβλήματα του κόσμου είτε αυτά είναι της οικογένειας σας αρχικά είτε αυτά είναι της κοινωνίας όσο μεγαλώνετε.
Τις ημέρες που η Σελήνη κάνει διέλευση από το ζώδιο του Αιγόκερω καλό είναι να απέχετε από κάθε δραστηριότητα και να αναπαύεστε.


ΚΥΡΙΑΚΗ
Γεννημένοι την Κυριακή είστε η χαρά του Θεού. Η ημέρα επηρεάζεται από τον πλανήτη Ήλιο και αυτό σας κάνει ανθρώπους υπερήφανους με έντονα διαμορφωμένη την προσωπικότητά σας από πολύ μικρή ηλικία. Είστε συνήθως άνθρωποι που έχετε πλούσια μαλλιά τα οποία φροντίζετε και για τα οποία είστε ιδιαίτερα περήφανοι. Είστε ευχάριστοι και πολύς κόσμος σας θέλει για παρέα, για σύντροφο ή για συνεργάτη. Ο θώρακάς σας μπορεί να είναι μεγάλος και αν είστε γυναίκα έχετε τονισμένο το μπούστο σας. Τις ημέρες που η Σελήνη κάνει διέλευση από το ζώδιο του Λέοντα καλό είναι να προσέξετε να μην μπείτε σε διαμάχες που μπορεί να σας πληγώσουν σε προσωπικό επίπεδο αλλά είναι πολύ καλό να διεκδικήσετε τα δικαιώματά σας στα εργασιακά σας θέματα.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα