Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Το πρώτο κλειδί του Ιησού προς τους μαθητές Του


Κατά Μάρκον 16 κεφάλαιο.
  κα επεν ατος. πορευθέντες ες τν κόσμον παντα κηρύξατε τ εαγγέλιον πάσ τ κτίσει.


Μαρκ. 16,15             Και τους είπεν· “πηγαίνετε εις όλον τον κόσμον και κηρύξατε το ευαγγέλιον, το χαρμόσυνον μήνυμα της σωτηρίας, εις όλην την ανθρωπότητα.
Μαρκ. 16,16        πιστεύσας κα βαπτισθες σωθήσεται,  δπιστήσας κατακριθήσεται.
Μαρκ. 16,16             Εκείνος που θα πιστεύση και βαπτισθή, θα σωθή, εκείνος που θα απιστήση στο κήρυγμά σας θα καταδικαστή.
Μαρκ. 16,17       σημεα δ τος πιστεύσασι τατα παρακολουθήσει· ν τ νόματί μου δαιμόνιακβαλοσι· γλώσσαις λαλήσουσι καινας·
Μαρκ. 16,17             Υπερφυσικά δε σημεία στους πιστεύοντας που θα μαρτυρούν την αλήθειαν της πίστεώς των, θα ακολουθήσουν τα εξής· Με την πίστιν και την επίκλησιν του ονόματός μου θα διώξουν δαιμόνια· θα ομιλήσουν ξένας γλώσσας, νέας και αγνώστους εις αυτούς.
Μαρκ. 16,18       φεις ροσι· κν θανάσιμόν τι πίωσιν, ο ματος βλάψει· π ἀῤῥώστους χεραςπιθήσουσι, κα καλς ξουσιν.
Μαρκ. 16,18             Θα σηκώσουν με τα χέρια τους φίδια φαρμακερά, χωρίς να πάθουν τίποτε από το δάγκωμά των· και εάν ακόμη πιουν κανένα θανατηφόρον δηλητήριον, δεν θα τους βλάψη· θα βάζουν τα χέρια των επάνω στους αρρώστους και εκείνοι, θα γίνωνται καλά”. (Τα θαύματα, που έκαμεν Εκείνος θα κάνουν και αυτοί). Πηγή
Το πρώτο κλειδί που έδωσε ο Ιησούς Χριστός στους μαθητές του είναι η βάφτιση. Η οποία από ότι βλέπουμε μέσα από την δική Του θυσία, εμείς αποκτούμε πρόσβαση σε κάθε τι Υπερφυσικό. Αφού μας είχε πει πως ότι είναι Εκείνος είμαστε κι εμείς. Αρκεί φυσικά να κάνουμε πράξη όλα όσα μας έδωσε. 

Όσοι λοιπόν μαρτυρούν, δηλαδή αγωνίζονται για την αλήθεια ως προς Εκείνον και ως προς την περιουσία μας, θα έχουν τα εξής, λέει στο Ευαγγέλιο. Θα επικαλούνται το όνομά Του με Πίστη και θα έχουν τη δυνατότητα να θεραπεύουν αρρώστους, να βγάζουν δαιμόνια έξω, να μιλάνε ξένες γλώσσες και να βάζουν τα χέρια τους πάνω σε αρρώστους και να τους κάνουν καλά.
Θα σηκώνουν με τα χέρια τους λέει φίδια φαρμακερά και δεν θα παθαίνουν τίποτε, ούτε κανένα δηλητήριο μπορεί να τους βλάψει.
Φυσικά αφού το πρώτο αυτό κλειδί της βάφτισης έχει την απόλυτη απελευθέρωση από όλο το βιολογικό μας κομμάτι, από κάθε αλυσίδα του DNA. Η βάφτιση μας μηδενίζει απόλυτα αφού μας χρίζει ως δόκιμους Χριστιανούς Ορθόδοξους.
Στην πραγματικότητα μετά από τα βάφτισή μας είμαστε απόλυτα ελεύθεροι από δεσμούς που έχουν να κάνουν με πόνους, δυσκολίες, προβλήματα κλπ.
Αυτό το πρώτο κλειδί που μας έδωσε ως πλούτο ο Ιησούς Χριστός, δίνει την σωστή διάνοιξη στο πρώτο μας κέντρο. Απελευθερώνει απόλυτα και ολοκληρωτικά το πρώτο μας τσάκρα δηλαδή τις ορμόνες που είναι «δεμένο». Οι οποίες ορμόνες είναι υπεύθυνες για τις ορμές που δημιουργούν και όλες τις «δύνες πόνου» στη ζωή μας. Τα επινεφρίδια είναι δεμένα με αυτό το τσάκρα τα οποία είναι υπεύθυνα για κάθε μορφή άγχους, για τους φόβους και τις ανασφάλειές μας και για τον θυμό μας. Αυτό το κέντρο όταν είναι δεμένο με την γη αυτόματα επηρεάζει και επηρεάζεται από τους νευρώνες του εγκεφάλου και μας οδηγεί να βιώσουμε εδώ μία ζωή γεμάτη από προβλήματα. Προβλήματα που εναλλάσσονται. Δηλαδή το ένα φεύγει και έρχεται το άλλο. 

Γιατί μας συμβαίνουν όλα αυτά? Μα γιατί ακόμη και να έχουμε βαφτιστεί δεν ακολουθήσαμε τα βήματα Του για να ανοίξουμε αυτό μας το κέντρο και έτσι δεθήκαμε απόλυτα με την γη. Το σώμα μας έγινε υποχείριο των επιθυμιών και έτσι μας έχει εγκλωβισμένους σε πόνους, στεναχώριες και θλίψεις. Ξεκινώντας να κάνουμε βήματα Πνευματικής Ανάπτυξης αν αυτό το κέντρο δεν έχει βιώσει την Κάθαρση της Βάφτισης θα πέφτει πάντα σε παγίδες.

Συνεχίζεται… 

Δωροθέα 


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα