Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Η ευκαιρία να μάθουμε τον εαυτό μας μέσα απο το "καθρέπτισμα"

Καλλιόπη Παπαχατζάκη


Τα 7 μυστήρια των Εσσαίων ή Οι 7 "καθρέπτες" των Εσσαίων





Μέσα από μία μεγάλη πορεία θεραπείας και αφοσίωσης στην αυτογνωσία εχω παρατηρήσει οτι παρόλο που ο καθένας μας είναι αδιαμφισβήτητα μοναδικός και ξεχωριστός  όλοι μα όλοι είμαστε ίδιοι μέσα μας και έχουμε να μάθουμε πολλά ο ένας από τον άλλο. 

Αυτό που χρειάζεται είναι να είμαστε πρόθυμοι να γνωρίσουμε τον εαυτό μας ειλικρινείς και ανοιχτοί να εξερευνούμε τις πιθανότητες.
Το παρακάτω κείμενο είναι μετάφραση απο ενα βίντεο του Γκρεγκ Μπράντεν παγκοσμίως γνωστός για την δουλειά του,όπου συνδέει τον κόσμο της πνευματικότητας με αυτόν της λογικής και της επιστήμης. Αποφάσισα να αφιερώσω αρκετές ώρες σε αυτή την μετάφραση για τον απλούστατο λόγο ότι πιστεύω ακράδαντα στους "καθρέπτες". Είναι μία τεχνική που παρατηρώ και εξασκώ εδώ και χρόνια και πραγματικά με βοηθά να προοδεύω σημαντικά.

Από την σκοπιά των αρχαίων Εσσαίων κάθε άνθρωπος στην γη είναι μύστης στην σχολή που ονομάζουμε ζωή. είτε έχουμε επίγνωση είτε όχι,ο καθένας απο εμάς θα βιώσει την παρουσία των άλλων ως "καθρέπτες" του εαυτού του στην δεδομένη στιγμή.


Αν έχουμε την σοφία να αναγνωρίσουμε αυτούς τους καθρέπτες μπορούμε να επιταχύνουμε σημαντικά την εξέλιξη του συναισθήματος και της κατανόησης.


Αυτό που οι  Εσσαίοι είπαν ήταν ότι προκειμένου να γνωρίσουμε τον εαυτό μας και να γίνουμε κύριοι αυτού,σε αυτό τον κόσμο,θα δούμε έναν οι και συνδυασμό πολλών μοτίβων συμπεριφοράς και σκέψης να καθρεπτίζονται στους άλλους.
Οι 7 καθρέπτες σταδιακά εξευγενίζονται. 


Πίσω στην δεκαετία του '70 όλοι είχαμε ακουστά για τον 1ο καθρέπτη,αυτόν που μας δείχνει ποιοί είμαστε στην δεδομένη στιγμή. Η ιδέα ήταν ότι αν βρεθείς περιτριγυρισμένος  από άτομα ανέντιμα ή θυμωμένα,τότε αυτά καθρέπτιζαν την δική μας έλλειψη τιμιότητας ή  τον θυμό μας. Μερικές αυτός ο καθρέπτης ισχύει και άλλες όχι.

Είχαμε ανακαλύψει τον 10 καθρέπτη  αλλά είχαμε ακόμα να βρούμε και τους υπόλοιπους όπως τον 2ο που αντικατροπτίζει αυτό που επικρίνουμε την δεδομένη στιγμή. υτός ο καθρέπτης είναι εξαιρετικά ισχυρός αλλα λεπτοφυής.


οι αρχαίοι  Εσσαίοι είχαν μια πολύ εξελιγμένη κατανόηση των διαπροσωπικών σχέσεων των ανθρώπων και τον ρόλο του συναισθήματος σε αυτές τις σχέσεις.
Τώρα καθώς κοιτάζουμε αυτά τα κείμενα των Εσσαίων βλέπουμε ότι είναι το συναίσθημα που αποδεικνύει την δύναμη και όταν συνδυάζεται με την λογική αληθινή μαγεία και θαύματα συμβαίνουν.

Οι Αρχαίοι Εσσαίοι προσδιόρισαν ίσως με τον καλύτερο τρόπο,τον ρόλο των προσωπικών και διαπροσωπικών μας σχέσεων και τις κατηγοριοποίησαν σε 7 μυστήρια των σχέσεων όπου κάθε άνθρωπος βιώνει στη πορεία της ζωής του,απλά ζώντας την ζωή ο ένας υπό την παρουσία του άλλου.


Κατηγοριοποίησαν αυτά τα μυστήρια ως καθρέπτες και αυτό που μας υπενθυμίζουν είναι ότι σε κάθε  δεδομένη στιγμή της ζωής μας,η πραγματικότητα η οποία υφίσταται μέσα μας,καθρεπτίζεται/αντανακλάται πίσω σε εμάς από τις πράξεις,τις επιλογές και τις λέξεις αυτών που είναι γύρω μας.

Ο 1ος "καθρέπτης" αυτών των σχέσεων είναι η αντανάκλαση της παρουσίας μας στην παρούσα στιγμή.Αυτό είναι το μυστήριο του 1ου καθρέπτη.
Tί είναι αυτό που εμείς αντανακλάμε στους άλλους γύρω μας στην παρούσα στιγμή; Οταν βρούμε τον εαυτό μας περιτριγυρισμένο από άτομα και μοτίβα συμπεριφοράς με π.χ. κυρίαρχα συναισθήματα θυμού,οργής ή φόβου ή ακόμα και αντίστροφα συναισθήματα χαράς,ευτυχίας και έκστασης στην ζωή μας ,αν ο 1ος καθρέπτης βρίσκεται σε δράση,τότε αυτό που βλέπουμε  είναι αυτό ακριβώς που είμαστε (νιώθουμε)την δεδομένη στιγμή. Αυτό είναι  που αντανακλάμε σε αυτά τα άτομα γύρω μας και εκείνοι το αντανακλούν πίσω σε εμάς.



Ο 2ος "καθρέπτης" των σχέσεων των Εσσαίων είναι παρόμοιας ποιότητας αλλά πιο λεπτοφυής. αντί να μας καθρεπτίζει αυτό που είμαστε σε αυτή την στιγμή,ο 2ος καθρέπτης μας δείχνει αυτό που κρίνουμε στην δεδομένη στιγμή.


Αν τύχει να βρείτε τον εαυτό σας περιτριγυρισμένο από άτομα που επιδεικνύουν μοτίβα συμπεριφοράς που ίσως σας εκνευρίζουν  η που πατάνε τα κουμπιά του θυμού και της οργής σας και νιώθετε ότι  ειλικρινά δεν είναι αυτό που είσαστε στην δεδομένη στιγμή ,τότε κατά πάσα πιθανότητα σας δείχνουν αυτό που κρίνετε αυτή την στιγμή. Τον θυμό,την οργή ή ακόμα και την χαρά που πιθανόν κρίνετε αυτή την στιγμή.


Αν συμβαίνει πολλοί διαφορετικοί άνθρωποι να σας καθρεπτίζουν το ίδιο επαναλαμβανόμενο μοτίβο,τότε κοιτάξτε με προσοχή τις σχέσεις γύρω σας.


 Φιλικές και οικογενειακές και αν οι συμπεριφορές που σας επιδεικνύουν σας εκνευρίζουν και σας θυμώνουν αναρωτηθείτε. "Μου δείχνουν αυτό που είμαι τώρα;" Κι αν η ειλικρινής απάντηση σας είναι όχι τότε ο 2ος καθρέπτης βρίσκεται σε δράση. Αυτό που κρίνουμε μας δείχνει ότι έχουμε μεγάλη συναισθηματική φόρτιση και προσκόλληση σε αυτό που δεν είμαστε την δεδομένη στιγμή που δεν επιτρέπω στους άλλους να βιώνουν και να είναι,αυτό που είναι τώρα.


Ο 3ος "καθρέπτης" των Εσσαίων είναι ίσως ένας από τους πιο κοινά αναγνωρίσιμους καθρέπτες. 


Αυτός είναι ο καθρέπτης που αισθανόμαστε κάθε φορά που βρισκόμααστε στην παρουσία ενός ατόμου,κοιτάμε στα ματια του και εκείνη την στιγμή συμβαίνει κάτι μαγικό,υπάρχει μια ηλεκτρική φόρτιση που αισθανόμαστε σε ολόκληρο το σώμα μας. 

Τί ακριβώς συνέβη εκείνη την στιγμή;

Κατά την διάρκεια της ζωή μας προκειμένου να επιβιώσουμε συμβαίνει να δώσουμε μεγάλα κομμάτια του εαυτού μας και την εμπειρία της  ζωής της ίδιας. Μπορεί να τα δίνουμε συνειδητά  ή ασυνείδητα ή ακόμα και να τα παίρνουν από εμάς άνθρωποι που έχουν εξουσία πάνω μας. 


Όταν λοιπόν βρεθούμε στην παρουσία κάποιου ατόμου που ενσαρκώνει αυτά τα κομμάτια που εμείς έχουμε δώσει,χάσει η μας τα έχουν πάρει και τα ψάχνουμε προκειμένου να νιώσουμε και πάλι πλήρεις μπορεί το σώμα να αντιδράσει φυσιολογικά,σωματικά και αυτό το ερμηνεύουμε ως μαγνητική έλξη προς το άλλο άτομο. Αν βρεθείτε στην παρουσία κάποιου και για κάποιο ανεξήγητο λόγο νιώθετε έλξη να μοιραστείτε χρόνο μαζί του,ρωτήστε τον εαυτό σας την εξής ερώτηση:

"Τί είναι αυτό το οποίο βλέπω σε αυτό το άτομο ,που ίσως έχω χάσει, έχω δώσει ή το έχουν πάρει από μένα;" Και ίσως εκπλαγείτε από αυτό που μπορεί να έρθει ως απάντηση.Καθώς η πραγματικότητα συμβαίνει,σχεδόν σε κάθε άτομο το οποίο συναντάμε,αναγνωρίζουμε αυτή την ομοιότητα ,νιώθουμε ένα κομμάτι του εαυτού μας,το βλέπουμε ο ένας στον άλλο.


Ο 4ος "καθρέπτης" είναι λίγο διαφορετικής ποιότητας.


Κατά την διάρκεια της ζωής μας υιοθετούμε συχνά μοτίβα συμπεριφοράς που γίνονται τόσο σημαντικά για εμάς ώστε είμαστε πρόθυμοι να αναδιοργανώσουμε ολόκληρη την ζωή μας έτσι ώστε να συμπεριλαμβάνει αυτό το μοτίβο.


Συχνά αυτά τα μοτίβα χαρακτηρίζονται ως παθολογικές /ψυχαναγκαστικές ή εθιστικές συμπεριφορές. Το 4ο μυστήριο είναι αυτό που μας επιτρέπει να δούμε τον εαυτό μας μέσα από αυτό τον εθισμό ή την ψυχαναγκαστική συμπεριφορά.


Μέσα από αυτή την συμπεριφορά βρισκόμαστε να δίνουμε (και να χάνουμε) λίγο-λίγο τα πράγματα που είναι σημαντικά και αγαπητά σε εμάς. και καθώς χάνουμε λίγο-λίγο αυτά που αγαπάμε μας δίνεται η ευκαιρία να αναγνωρίσουμε και να δούμε τον εαυτό μας μέσα από αυτό.


Συνήθως όταν σκεφτόμαστε τον εθισμό ή την ψυχαναγκαστική συμπεριφορά φέρνουμε στο μυαλό μας το αλκοόλ, τις χημικές ουσίες ή την νικοτίνη αλλά υπάρχουν και άλλες λιγότερο προφανής συμπεριφορές όπως θέματα ελέγχου στην δουλειά ή στις σχέσεις κ.α ή εθισμός στο σεξ,στα χρήματα κ.λ.π.


Το εκάστοτε μοτίβο δεν δημιουργήθηκε εν μία νυχτί. Το μοτίβο ξεδιπλώνεται σταδιακά μέσα στον χρόνο και επίσης μέσα απο αυτό δίνουμε/χάνουμε σταδιακά λίγο-λίγο αυτά που αγαπάμε στην ζωή. Αν αναδιοργανώνουμε την ζωή μας ώστε να ταιριάζει π.χ.με τον εθισμό μας στο αλκοόλ ή τις χημικές ουσίες πιθανόν να χάνουμε τους ανθρώπους που αγαπάμε,την οικογένεια μας,την δουλειά μας,την ίδια την ζωτικότητά μας. Η ομορφιά αυτού του μοτίβου είναι ότι μπορεί να αναγνωριστεί ανα πάσα στιγμή πριν φτάσει στα άκρα και τα χάσουμε όλα. Μπορούμε να το αναγνωρίσουμε ανα πάσα στιγμή,να το θεραπεύσουμε και να βρούμε την πληρότητά μας.


Ο 5ος "καθρέπτης" των σχέσεων των Εσσαίων είναι ίσως ο πιο ισχυρός καθρέπτης και μας επιτρέπει να αντιληφθούμε περισσότερα και σε ένα ευρύτερο πεδίο,γιατί ζήσαμε το είδος της ζωής που ζήσαμε ίσως περισσότερο από όλα τα άλλα καθρεπτίσματα.


Είναι ο καθρέπτης που οι γονείς μας μας έδειξαν στην πορεία της ζωής μας και τον χρόνο που περάσαμε μαζί τους. Μέσα από αυτό τον καθρέπτη μας ζητείται να επιτρέψουμε την πιθανότητα ότι ίσως οι πράξεις των γονιών μας προς εμάς καθρεπτίζουν τις πεποιθήσεις και τις προσδοκίες μας της πιο ιερής σχέσης που μπορεί να γνωρίσουμε στην ζωή μας.  Κι αυτή είναι η σχέση ανάμεσα σε εμάς και τον Θεϊκό Πατέρα και την Θεϊκή Μητέρα. Είναι μέσα από αυτή την σχέση καθώς βλέπουμε τους γονείς μας,που μας δείχνουν τον εαυτό μας μέσα σε αυτές τις προσδοκίες και τις πεποιθήσεις  αυτής της Θεϊκής σχέσης.


Π.χ.αν βρισκόμαστε σε μία σχέση με τους γονείς μας όπου νιώθουμε ότι μας κρίνουν συνεχώς ή νιώθουμε ότι το καλύτερο μας δεν είναι ποτέ αρκετό είναι η εσωτερική μας πεποίθηση ότι ίσως δεν είμαστε αρκετά καλοί ή ότι ίσως δεν έχουμε εκπληρώσει αυτό που προσδοκούμε σύμφωνα με τις αντιλήψεις μας γαι τον εαυτό μας και τον Δημιουργό μας.


Αυτός είναι ένας πολύ ισχυρός και λεπτοφυής καθρέπτης και είναι ένας καθρέπτης που ίσως μας πει περισσότερα σχετικά με το γιατί έχουμε ζήσει την ζωή μας με τον τρόπο που την έχουμε ζήσει.Αυτός ο καθρέπτης εξηγεί τις προσδοκίες μας απο την σχέση μας με τον Θεϊκό Πατέρα/Θεϊκή Μητέρα. Οι γονείς μας είναι ο,τι πιο κοντινό γνωρίζουμε με τον Δημιουργό μας.


Στην πραγματικότητα ο Δημιουργός δεν έχει φύλο,είναι μία δύναμη και οι γονείς μας,κρατάνε αυτό τον καθρέπτη για εμάς ώστε να δούμε πώς πιστεύουμε ότι ο Δημιουργός βλέπει εμάς και πώς εμείς βλέπουμε τον Δημιουργό. Και θεραπεύοντας αυτή την σχέση με τους γονείς θεραπεύεται η σχέση με τον Δημιουργό και αντίστροφα.


Ο 6ος "καθρέπτης" των σχέσεων,των Εσσαίων είναι αυτός που οι Εσσαίοι ονομάζουν " η σκοτεινή νύχτα της ψυχής"και προφανώς αυτός ο καθρέπτης δεν είναι απαραίτητο να είναι τόσο δυσοίωνος όσο υπονοεί το όνομά του.


Μέσα από την "σκοτεινή νύχτα της ψυχής" μας υπενθυμίζεται ότι η ζωή έχει την τάση προς ισορροπία και ότι χρειάζεται εξαιρετικά
ταλαντούχα και επιδέξια όντα προκειμένου να διαταραχθεί η ισορροπία στην φύση και στην ζωή μας.


Όταν βρεθούμε μέσα στις πιο δύσκολες συνθήκες της ζωής,είναι σε αυτές ακριβώς τις στιγμές όπου μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι ο λόγος που αυτές οι προκλήσεις είναι εφικτές,είναι ότι έχουμε ήδη κατακτήσει τις ικανότητες και ο,τι άλλο απαιτείται προκειμένου να ανταπεξέλθουμε σε αυτές και να μπορέσουμε να κινηθούμε μέσα από αυτές με χάρη και ευκολία.


Μέχρι να έχουμε κατακτήσει αυτά τα εργαλεία δεν πρόκειται να βρεθούμε σε καταστάσεις που απαιτούν απο εμάς αυτά τα επίπεδα μαεστρίας. Οπότε απο αυτή την προοπτική ,οι μεγαλύτερες προκλήσεις της ζωής,αυτές των σχέσεων ή και της ίδιας της επιβίωσης μας μπορούν να ειδωθούν ως μεγάλες ευκαιρίες που απαιτούν μαεστρία παρά σαν δοκιμασίες που πρέπει να επιτύχουμε και που ίσως και να αποτύχουμε.


Είναι διαμέσω αυτού του καθρέπτη "της σκοτεινής νύχτας της ψυχής"που μπορούμε να δούμε τον εαυτό μας γυμνό-ίσως για πρώτη φορά-χωρίς τα αισθήματα,τις σκέψεις,τα συναισθήματα,της δομής που έχουμε δημιουργήσει γύρω μας και πιστεύουμε ότι μας κρατάει ασφαλής στην ζωή. Είναι μέσα από αυτόν τον καθρέπτη που ίσως για πρώτη φορά έχουμε την ευκαιρία να δούμε τον εαυτό μας με αυτό τον τρόπο και να αποδείξουμε στο εαυτό μας ότι μπορούμε να εμπιστευτούμε την εμπειρία της ζωής και να εμπιστευτούμε τον εαυτό μας στην ζωή.


Η "σκοτεινή νύχτα της ψυχής" είναι μια ευκαιρία  για εμάς να χάσουμε ότι θεωρούμε πιο αγαπητό στην ζωή μας και να δούμε τον εαυτό μας σε αυτή την γύμνια,αυτό το τίποτα και καθώς βγαίνουμε έξω από αυτή την άβυσσο όλων όσων χάσαμε,να δούμε τον εαυτό μας με ένα καινούριο τρόπο,τότε είναι που βρίσκουμε τα πιο υψηλά επίπεδα της μαεστρίας μας.


Όταν βρισκόμαστε αντιμέτωποι με τις μεγαλύτερες προκλήσεις υγείας,σχέσεων ή ακόμα και επιβίωσης,το πιθανότερο είναι να το δημιουργήσουμε αυτό για τον εαυτό μας μόνο αφότου έχουμε κατακτήσει όλα τα απαραίτητα εργαλεία στον ύψιστο βαθμό που απαιτούνται ώστε να ξεπεράσουμε την πρόκληση.


Ο 7ος "καθρέπτης" σύμφωνα με τους αρχαίους Εσσαίους είναι ο πιο λεπτοφυής από όλους και για κάποιους ίσως ο πιο δύσκολος. Αυτός είναι ο καθρέπτης που μας ζητά να επιτρέψουμε την πιθανότητα ότι κάθε εμπειρία της ζωής μας ανεξάρτητα απο το αποτέλεσμά της  είναι τέλεια ως προς την φύση της. 


Ανεξάρτητα αν επιτύχουμε ή όχι τους υψηλούς στόχους που έχουν τεθεί απο εμάς ή απο άλλους ο 7ος καθρέπτης των Εσσαίων μας προσκαλεί να  δούμε τα επιτεύγματά μας στην ζωή  χωρίς να τα συγκρίνουμε με ο,τιδήποτε άλλο. Με καμία εξωτερική αναφορά.

Ο μόνος τρόπος για να δούμε τον εαυτό μας ως επιτυχημένο ή αποτυχημένο είνα όταν μετράμε τα επιτεύγματά μας σε σχέση με
μια εξωτερική μέτρηση. 


Και αναπόφευκτα τίθεται το ερώτημα: "Τί είναι αυτό που εμείς καταλογίζουμε στον εαυτό μας; τί είναι αυτό που χρησιμοποιούμε ως μέτρο σύγκρισης;" Διαμέσω αυτού του καθρέπτη καλούμαστε να επιτρέψουμε τηνν πιθανότητα ότι όλες οι όψεις της ζωής μας,ακόμα κι αυτές της προσωπικής μας ζωής ,είτε αυτές είναι είναι το σχήμα ή το βάρος του σώματός μας,είτε είναι οι αθλητικές μας επιδόσεις,είτε η δουλειά μας,ή ο,τι άλλο είναι τέλεια έτσι ακριβώς όπως είναι και μπορούμε να τις κρίνουμε μόνο εφόσον τις συγκρίνουμε με κάποιο εξωτερικό μέτρο σύγκρισης.

Καλούμαστε λοιπόν να επιτρέψουμε το να είναι ο εαυτός μας αυτό το μέτρο σύγκρισης ,το σημείο αναφοράς.


Eυλογίες,αγάπη και φως!

Καλλιόπη Παπαχατζάκη


Γεννήθηκα στο Ηράκλειο το 1975. Σπούδασα γραφιστική,ασχολήθηκα με την ζωγραφική,το ελεύθερο και το αρχιτεκτονικό σχέδιο. Μου αρέσει η αναζήτηση και η ανακάλυψη!
 Πάντα μέσα μου είχα μια αγωνία και πολλά αναπάντητα ερωτήματα. Με κάποιο τρπο γνώριζα πως υπάρχει κατι πέρα από αυτά που αντιλαμβανόμουν με τις φυσικές αισθήσεις,μέχρι που το 2000 έζησα ένα ανατρεπτικό και αναστρέψιμο γεγονός που έγινε η αιτία η αγωνία μου να μεγαλώσει και η ανάζητηση μου να ξεκινήσει!
 Τα χρόνια που ακολούθησαν πέρασα από τα χέρια πολλών θεραπευτών και δασκάλων όπου ο καθένας μου πρόσφερε ακριβώς αυτό που χρειαζόμουνα και ήμουν ετοιμη να μάθω και να λάβω την εκάστοτε χρονική περίοδο.
 Μου έμαθαν πως να γνωρίζω τον εαυτό μου,πως να θεραπεύω τα τραύματα μου,μου έμαθαν να αναγνωρίζω τις σκέψεις και τα συναισθήματα μου και σιγά σιγά να παίρνω τα ηνία της δικής μου ζωής και να δημιουργώ την πραγματικότητα μου.

 Ολη αυτή η πορεία ήταν και είναι ένα συναρπαστικό,πολλές φορές δύσκολο, μα πάντα αληθινό και αξιόλογο ταξίδι προς τον πραγματικό-Aνώτερο Εαυτό,προς την Αλήθεια.
 


-To 2003 μυήθηκα στον 1ο βαθμό ρεϊκι και το 2006 στον 2ο βαθμό, όπου άρχισα να μαθαίνω για την συμπαντική ενέργεια,πως λειτουργεί,πως μας επηρρεάζει και μέσα από εξάσκηση και παρατήρηση έμαθα πολλά.

-Το 2008 άρχισα να κάνω διαλογισμό συστηματικά μέχρι σήμερα όπου και καθοδηγώ και ενθαρρύνω άλλους να ξεκινήσουν η/και να συνεχίσουν αυτό το μαγικό ταξίδι προς τον Εαυτό!

-Το 2010 μυήθηκα στο 1o βαθμό της ενεργειακής θεραπείας Universal White Time Healing  το 2011 στον 2ο βαθμό και το 2012 στον 3ο και 4ο βαθμό και στην διδασκαλία της Νέας Γης.

-Τον Ιανουάριο του 2013 έλαβα τον συντονισμό στην Μπλε ακτίνα του Αρχάγγελου Μιχαήλ,καθώς επίσης και την μύηση στην Μετασχηματιστική Μωβ φλόγα του Αγ.Γερμανού και την μύηση στην ενέργεια του Yod που εξισορροπεί και εξαγνίζει την αρσενική και θηλυκή πλευρά.


Toν Φεβρουάριο του 2014 διδάχτηκα την θεραπευτική μέθοδο "Ο λαβύρινθος ως τρόπος θεραπείας". Μία μέθοδος που χρησιμοποεί το αρχέγονο σύμβολο του λαβύρινθου,οχι μόνο ως εξισορρόπηση αριστερού και δεξιού ημισφαιρίου,αλλα και ως θεραπεία φέρνοντας στο συνειδητό και θεραπεύοντας ο,τι μας μπλοκάρει.

Toν Δεκέμβριο του 2014 ολοκλήρωσα την εκπαίδευση στην θεραπευτική τεχνική "Dream Journeys".
Μια θεραπευτική μέθοδο που μας συνδέει με τον Ανώτατο εαυτό μας και υπό την καθοδήγηση του μας δίνεται η δυνατότητα να θεραπεύσουμε τραυματικές και μπλοκαρισμένες εμπειρίες από άλλες ζωές,να αντιληφθούμε και να βιώσουμε τον σκοπό που εξυπηρέτησαν και να προχωρήσουμε χωρίς την επιβάρυνση τους.


-Τον Οκτωβριο (4-5/10/2014) είχα την τιμή να παρακολουθήσω την διδασκαλία του Beyond απο την
  Channie West-ambassador & supreme teacher of Universal White Time Ηealing.

 
“Θεραπεύοντας τις οικογενειακές σχέσεις και την γενεαλογία”  (2015)
Με την άδεια και την εκπαίδευση απο την Yvonne Ritzen (θεραπεύτρια επί σειρά ετών και δασκάλα του White Time) εξασκώ μέσα από θεραπευτικές συνεδρίες ένα εξαιρετικό θεραπευτικό υλικό 
που εργάζεται με το παρόν μας  και 13εις γενεές πριν από εμάς.



Εύχομαι καλό ταξίδι σε όλους εσάς που τολμάτε να ξεκινήσετε την δική σας εσωτερική-πνευματική αναζήτηση!

Ευχαριστώ.


Ευλογίες,αγάπη και φως σε όλους!



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα