Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

ΓΙΑΤΙ ΚΕΡΑΤΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ


Δεν κάνεις σεξ, δεν το πολυκάνεις με την δικηά σου. Θα πάει μ' άλλον! Το φοβερό είναι ότι το κορίτσι δεν θα στο φορέσει το κέρατο επειδή θέλει να πηδηχθεί. Θα φθάσει στην απιστιία επειδή της την σπας.
Μιλάμε για την γυναίκα που είναι άλλο έργο, καμμία σχέση με τον άνδρα. Ανήκουν στο ανθρώπινο είδος και τα δύο φύλα, όμως είναι η μέρα με τη νύχτα, διαφορετική σκέψη, 
διαφορετικές ενστικτώδεις αντιδράσεις.
Δεν κατάλαβα! Και ο άνδρας είναι περίεργο τραίνο. Μανουλομάνουλο να έχει δίπλα του, κάθε μέρα στη διάθεσή του, πάλι θα ψάχνεται να ξενοπηδήξει. Να την πέσει ακόμα και 
σε κάποια γάμα εθνικής. Πρόκειται για βιολογική ανάγκη, τάση αρχέγονη. Γνωστά πράγματα, πολύ πριν η επιστήμη προσπαθήσει να φωτίσει τα σκοτάδια της ανθρώπινης ψυχής.
Λέμε για την γυναίκα. Τι λένε οι έρευνες.
Της κάνει σεξ δέκα φορές το μήνα. Η γκόμενα, η συμβία δεν σκέπτεται να τον απατήσει. Με 5 φορές το μήνα η δουλειά αρχίζει να βρωμάει. Όχι τόσο γιατί της λείπει το σεξ, όσο ότι ο άλλος την παραμελεί. Έτσι το παίρνει. Ότι δεν επικοινωνεί μαζύ της σα σύζυγος, σα συνεταίρος του γάμου τους, σα σύντροφος. Να γιατί στο μεγαλύτερο ποσοστό τις άπιστες θα τις βρεις στις γυναίκες που ο άνδρας τους το κάνει στην ξεπέτα, για 5 λεπτά.
Η κυρία είναι οκέυ όταν της δίνει χρόνο ο άνδρας. Ας μην της κάνει αλησμόνητο γαμήσι. Είναι τρισευτυχισμένη, αισθάνεται πλήρης αν ο άνδρας της χαρίζει σιγουριά.  Σταθερότητα. Ασφάλεια. Αγάπη. Κι αυτά τα εισπράττει όταν ο άλλος της δείχνει ότι υπάρχει. Ότι επικοινωνεί μαζύ της, ακόμα κι αν της μιλάει για την Ζωή Κωνσταντοπούλου, τον Βαρουφάκη, τον Ολυμπιακό, τον Μπερμπάτωφ, τον Σεφερλή, διάφορα θέματα.
Ο άνδρας και ευχαριστημένος να είναι με την γυναίκα του, να μην έχει πρόβλημα κανένα με το γάμο του, κατά 55% θα απιστήσει σεξουαλικά. Η γυναίκα θα γίνει «άτιμη» για το «γαμώτο» της. Για να τον εκδικηθεί. Να τον τιμωρήσει, όχι για την δική της ευχαρίστηση, όταν ο άνδρας δεν της ξηγιέται καλά.
Λέμε τι γίνεται σε χοντρά ποσοστά. Μην πέσουμε στις διάφορες περιπτώσεις. Μια γυναίκα να ξελογιαστεί π.χ. από μια φίλη της. Να ανακαλύψει το ζαχαρωτό, να της πέσει το λαχείο με κάποιον γλυκοτσούτσουνο.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα