Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Ζηλιάρης άντρας – Πώς να τον αντιμετωπίσεις

ζηλιάρης άντρας

Η ζήλια είναι ένα από τα αισθήματα το οποίο υπάρχει σε κάθε άνθρωπο αλλά σε διαφορετική μορφή στον καθένα. Ο τρόπος με τον οποίο νιώθει αλλά και εκφράζει την ζήλια του ο κάθε άνθρωπος δείχνει αρκετά στοιχεία για τον χαρακτήρα του. Όμως η ζήλια μπορεί να έχει καθιερωθεί ως γυναικείο προνόμιο εξάλλου υπάρχει και η φράση «γυναικεία ζήλια» η οποία δείχνει ότι η γυναικεία ζήλια υπερτερεί σε σχέση με την αντρική όμως υπάρχουν και άντρες που ζηλεύουν και μάλιστα ένας ζηλιάρης άντρας μπορεί να γίνει χειρότερος και από μια ζηλιάρα γυναίκα. Μερικοί άντρες ζηλεύουν τόσο πολύ τις κοπέλες τους που πραγματικά γίνονται ανυπόφοροι.
Ναι είναι αλήθεια η ζήλια δεν είναι μόνο γυναικεία υπόθεση μιας και υπάρχουν και άντρες οι οποίοι είναι ζηλιάρηδες και είμαστε σίγουρες ότι και εσύ θα έχεις γνωρίσει έναν τέτοιο άντρα ή μπορεί να έχεις δεσμό με ένα ζηλιάρη άντρα. Εάν και εσύ λοιπόν έχεις προβλήματα ζήλιας στην σχέση σου όμως θέλεις πραγματικά να προσπαθήσεις να καλυτερεύσεις ή ακόμα και να εξαφανίσεις την ζήλια από την σχέση σου μπορείς να προσπαθήσεις ακολουθώντας μια συγκεκριμένη τακτική.
Μπορεί να σκέφτεσαι ότι ο χαρακτήρας του ανθρώπου δεν αλλάζει εύκολα όμως εάν πραγματικά το θέλεις εσύ αλλά και ο ζηλιάρης άντρας σου τότε μπορείτε να καταφέρετε να διώξετε το τέρας της ζήλιας και να ανακαλύψετε πάλι τα αισθήματα της εμπιστοσύνης, την μοναδικότητας και της ηρεμίας που έχει μια σχέση χωρίς παράλογες ζήλιες.

Ζηλιάρης άντρας: τα χαρακτηριστικά του
Σίγουρα εσύ ξέρεις καλύτερα από την κάθε μια εάν ο άντρας σου είναι ζηλιάρης άντρας όμως εμείς θα πρέπει να δώσουμε τα χαρακτηριστικά του ζηλιάρη άντρα έτσι ώστε να τα μάθουν και αυτές που δεν έχουν εμπειρία με τέτοιου χαρακτήρα άντρα. Σε αυτό το σημείο πρέπει να τονίσουμε ότι όταν μιλάμε για ζήλια δεν εννοούμε τις καθημερινές μικρές εντάσεις οι οποίες φουντώνουν την σχέση και δείχνουν το ενδιαφέρον του άντρα σας προς εσάς αλλά μιλάμε για εκείνες τις σκηνές ζήλιας οι οποίες είναι αδικαιολόγητες, προσβλητικές, σας βγάζουν εκτός ορίων, δεν έχουν λογική και ξεπερνάνε τα όρια της υπομονής σας αλλά και της λογικής.
Εάν ο άντρας σου κάθε φορά που σε βλέπει με έναν άντρα να μιλάς σε κατηγορεί πως φλερτάρεις και σου κάνει σκηνή, εάν δε θέλει να μιλάς με άλλο άντρα και όποιος και εάν σε κοιτάξει ή σου μιλήσει σε κατηγορεί ότι προκαλείς τότε δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι είναι ένας ζηλιάρης άντρας.
Επίσης εάν σου κάνει συνεχώς παρατήρηση για τον τρόπο που ντύνεσαι και δεν θέλει να ντύνεσαι γυναικεία και ότι και εάν φορέσεις που τονίζει την θηλυκότητα σου το θεωρεί προκλητικό τότε επίσης αυτό είναι αναμφισβήτητα δείγμα ότι είναι ζηλιάρης άντρας.
Τέλος εάν ο άντρας σου ελέγχει συνεχώς τις παρέες σου, κριτικάρει τις φίλες σου, παρακολουθεί κάθε κίνηση σου στα social media αλλά και σε ρωτάει συνεχώς τι κουβεντιάζεις με τις φίλες και την οικογένεια σου τότε σίγουρα ο άντρας σου είναι ένας ζηλιάρης άντρας.
Εάν λοιπόν ο άντρας σου έχει κάποιο από αυτά τα χαρακτηριστικά τότε θα πρέπει να λάβεις τα μέτρα σου και να ακολουθήσεις τις συμβουλές που σου δίνουμε την συνέχεια του συγκριμένου άρθρου.
Ζηλιάρης άντρας. 4 τρόποι αντιμετώπισης
Η ζήλια είναι δύσκολο συναίσθημα και αυτό το ξέρουμε όλες μας, δεν είναι άλλωστε καθόλου τυχαίο ότι εάν μπει το μικρόβιο της ζήλιας ανάμεσα στο ζευγάρι αυτό έρχεται σε ρήξη. Σύμφωνα με έρευνες μέσα στις αιτίες για να πάρει ένα ζευγάρι διαζύγια ή για να χωρίσει είναι η ζήλια, μάλιστα η ζήλια βρίσκεται στις πρώτες θέσεις ανάμεσα στις αιτίες χωρισμού. Όμως πριν τα παρατήσεις πρέπει να προσπαθήσεις ειδικά εάν αγαπάς τον άντρα σου ή τον σύντροφό σου. Για αυτό τον λόγο κατέστρωσε την τακτική σου και δράσε με τους τρόπους που σου παρουσιάζουμε:
  1. Βρες τους λόγους ζήλιας
Για να αντιμετωπίσεις ένα πρόβλημα πρέπει πρώτα να το αναγνωρίσεις. Πρέπει λοιπόν να βρεις τις αιτίες, τους λόγους δηλαδή για τους οποίους ο άντρας σου έχει γίνει ένας ζηλιάρης άντρας. Συνήθως οι άντρες που ζηλεύουν είναι ανασφαλείς, έχουν χαμηλή αυτοεκτίμηση αλλά και δεν έχουν σωστή άποψη για τον εαυτό τους. Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να συζητήσεις με τον άντρα σου έτσι ώστε να αντιμετωπίσετε τα θέματα αυτά μαζί.
  1. Μην προκαλείς την ζήλια
Εάν έχεις να κάνεις με έναν ζηλιάρη άντρα θα πρέπει να πάψεις να κάνεις αυτό που συνήθως κάνουμε οι γυναίκες δηλαδή να προσπαθείς να τον κάνεις να ζηλέψει. Σταμάτα να προκαλείς αυτό το συναίσθημα στον ήδη επιβαρημένο χαρακτήρα του. Για να το πετύχεις αυτό θα πρέπει να είσαι λίγο πιο επιφυλακτική με τους τρίτους, λίγο πιο συγκρατημένη και σε καμία περίπτωση διαχυτική. Δεν σου λέμε να ξεκόψεις ή να είσαι ψυχρή με τις παρέες και τον περίγυρό σου απλά να κάνεις ότι πρέπει ώστε να βάζεις πάνω από όλα τον άντρα σου, να μην δείχνεις διαθέσιμη και σε καμία περίπτωση μην δίνεις δικαιώματα.
  1. Δείξε ότι είναι ο άντρας σου
Για να αποφύγεις όσο γίνεται την ζήλια του άντρα σου μπορείς να κάνεις κάτι το οποίο και θα τον κάνει να νιώσει καλύτερα αλλά και θα αναθερμάνει την σχέση σας. Όπου και εάν βρίσκεται ότι και εάν κάνετε μην ξεχνάς να δείχνεις με τον τρόπο σου ότι είσαι δική του και αυτός δικός σου. Να είσαι διαχυτική μαζί του, κολλημένη δίπλα του, να τον προσέχεις και αν τον κάνεις να αισθάνεται μοναδικός.
  1. Κάνε του το ίδιο
Για το τέλος σου αφήσαμε κάτι ακραίο αλλά αποδεδειγμένα αποτελεσματικό σε αρκετές περιπτώσεις. Εάν βλέπεις ότι ο ζηλιάρης άντρας σου δεν αλλάζει με τίποτα δοκίμασε να του κάνεις ακριβώς τα ίδια. Βλέποντας την συμπεριφορά του να αντικατοπτρίζεται μπροστά στα μάτια του σίγουρα θα καταλάβει το λάθος του αφού θα έρθει ακριβώς στην δική σου θέση.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα