Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Τα άστρα δείχνουν χάος μετά τις εκλογές

r24r234r234t


Το απόλυτο χάος «δείχνουν» τα άστρα τόσο για το αποτέλεσμα των κρίσιμων εκλογών όσο και για τις πολιτικές εξελίξεις του επόμενου διαστήματος. Η… αστρολογική «κάλπη» όχι μόνο δεν δίνει αυτοδυναμία σε ΣΥΡΙΖΑ ή Ν.Δ., αλλά σηματοδοτεί μια σειρά ανατροπών, με νέες εκλογές σε σύντομο χρονικό διάστημα!
Οπως αναλύει στην «Espresso» η αστρολογική σύμβουλος, εκπρόσωπος της American Federation of Astrologers Δήμητρα Παπανικολοπούλου, το διάστημα ανάμεσα στην ηλιακή έκλειψη που σημειώθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου και του τελευταίου «ματωμένου φεγγαριού», που έρχεται στις 28 Σεπτεμβρίου, ήταν πλανητικά ό,τι χειρότερο για επικείμενες εκλογές! «Οσο λανθασμένη ήταν η απόφαση του Αντώνη Σαμαρά να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές στις 25 Ιανουαρίου, άλλο τόσο επικίνδυνη αστρολογικά είναι και η 20ή Σεπτεμβρίου που επέλεξε ο Αλέξης Τσίπρας για τη νέα εκλογική αναμέτρηση. Δεν υπήρχε χειρότερο διάστημα για εκλογές από αυτό, αφού το αποτέλεσμα, αντί να επουλώσει, θα ξύσει ακόμα περισσότερο τις πληγές της χώρας. Με ανάδρομο Ερμή και μέσα σε εκλείψεις δεν πάμε ποτέ σε εκλογές, Αλέξη Τσίπρα, και ίσως θα έπρεπε να τον είχαν ενημερώσει εδώ και καιρό γι’ αυτό!» λέει η κυρία Παπανικολοπούλου.
«Αν η αποχή ήταν κόμμα, ο επικεφαλής της θα ήταν ο πραγματικός νικητής, αφού θα σημειώσει και πάλι υψηλά ποσοστά! Η Ν.Δ. είναι Ζυγός και ο αρχηγός της Βαγγέλης Μεϊμαράκης Τοξότης, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας είναι Λέων και το κόμμα του Τοξότης. Δεν θα υπάρξει αυτοδυναμία και το άνοιγμα της κάλπης θα θυμίζει το απόλυτο θρίλερ των εκλογών της 9ης Απριλίου 2000, οπότε το ΠΑΣΟΚ είχε κερδίσει τις εκλογές με μια διαφορά της τάξεως μόλις 1,05%, με δεύτερο κόμμα τη Ν.Δ.» συνεχίζει η ίδια και εκτιμά: «Πρώτο κόμμα θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, όμως με μια διαφορά που δεν θα του δώσει αυτοδυναμία».

Τα ποσοστά
«Ως αποτέλεσμα η χώρα θα οδηγηθεί και πάλι σε εκλογές. Η Χρυσή Αυγή θα αυξήσει τα ποσοστά της, με αποτέλεσμα να αποτελέσει την έκπληξη των εκλογών. Η Βουλή αυτή θα αποτελείται από έξι έως εννιά κόμματα, γι’ αυτό θα δούμε κόμματα που θεωρούνται δεδομένα να μην μπαίνουν και μεγάλα ονόματα πολιτικών να μην ξανακάθονται στα βουλευτικά έδρανα. Μετά τις εκλογές περιμένουμε να σχηματιστούν νέα όργανα από ΣΥΡΙΖΑ, Ν.Δ., ΛΑΕ και το Ποτάμι».
Οπως προβλέπουν τα άστρα, η χώρα μπαίνει σε νέες περιπέτειες: «Η “ματωμένη” σελήνη δείχνει έντονα την παρέμβαση του Στρατού, με πρόσχημα την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού. Ιδρύεται νέος πολιτικός φορέας. Βάσει της Πυθαγόρειας θεωρίας, ο αριθμός που σχηματίζει η ημερομηνία 20 Σεπτεμβρίου είναι το 10, το οποίο συμβολίζει μεν το παρόν, αλλά ξυπνά και σημαντικά γεγονότα του παρελθόντος. Αυτό για μένα σημαίνει πως επανερχόμαστε στο 1974 και στην εποχή που πολιτικό πρόσωπο με αυτοκυριαρχία, εμπειρία, πειθαρχία, αυτοπεποίθηση και κυρίως δυναμισμό ενέπνευσε τους Ελληνες και γύρισε σελίδα στην πολιτική ζωή του τόπου. Αυτό σημαίνει πως και στο “σήμερα” θα βιώσουμε νέα αρχή. Ο Κρόνος συμβολίζει την πολιτική αστρολογία του χθες και μαζί με τον Δία γράφουν την Ιστορία, χαράζοντας τον δρόμο για τον νέο πρωθυπουργό της χώρας».
Γεγονότα με Κρόνο στον Τοξότη
«Το “κερασάκι στην τούρτα” είναι η ενεργοποίηση ενός πολύ ισχυρού τετραγώνου Ποσειδώνα – Κρόνου και την είσοδο του Κρόνου στον Τοξότη στις 17 Σεπτεμβρίου. Αυτό σημαίνει πως η κατάσταση περιπλέκεται ακόμα περισσότερο, με αποτέλεσμα όσοι βρίσκονται στο πολιτικό προσκήνιο να πρέπει να επιδείξουν σοβαρότητα ώστε να μην οδηγήσουν τη χώρα για πάντα στα βράχια»! Σύμφωνα με όσα λέει στην «Espresso» η κυρία Παπανικολοπούλου, ο Κρόνος στον Τοξότη προκάλεσε τα αιματηρά γεγονότα του ποντιακού ζητήματος το 1927 στην Ελλάδα και την επάνοδο του Βενιζέλου το 1928, που δημιούργησε τη λεγόμενη βενιζελική τετραετία, ως το 1932.
Οι άξονες του τότε πολιτικού προγράμματος ήταν η εδραίωση της δημοκρατίας, η οικονομική ανάπτυξη και η εκπαιδευτική μεταρρύθμιση. Επίσης, το 1928 είχαμε την εξέγερση των Κρητικών, διότι -όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πρωία» στις 2 Φεβρουαρίου 1928 σε ειδική γελοιογραφία- το κράτος πήγε να εισπράξει τους φόρους με τη μορφή ληστών και πάνοπλων χωροφυλάκων. Αυτό ήταν η αφορμή να επεκταθεί η εξέγερση σε όλη την Ελλάδα. Το 1985 η Ελλάδα βρέθηκε στα πρόθυρα της χρεοκοπίας με πρωθυπουργό τον Ανδρέα Παπανδρέου και αντιπολίτευση τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.
Επιπλέον, με Κρόνο στον Τοξότη έγινε το οικονομικό Κραχ στην Αμερική το 1929, ενώ το 1987 έγινε η δεύτερη οικονομική κατάρρευση. Οι σεληνιακές εκλείψεις, επίσης, σηματοδότησαν την πτώση της Κωνσταντινούπολης το 1453, αλλά και τη γέννηση και τον θάνατο του Ιουλίου Καίσαρα.
Το «ματωμένο φεγγάρι» επηρεάζει την ψυχολογία των μαζών, την ψήφο, την εκδίκηση
Σύμφωνα με τη γνωστή αστρολόγο, οι αυριανές εκλογές θα μοιάζουν βγαλμένες από το μακρινό παρελθόν και για την ακρίβεια από τη δεκαετία του 1870, όταν η Ελλάδα είχε μπει σε τροχιά συνεχόμενων εκλογικών αναμετρήσεων: «Στις εκλογές του Μαρτίου του 1875 ο τότε πρωθυπουργός Δημήτριος Βούλγαρης έφτασε στο σημείο να διαπράξει μέχρι και εκλογική λαθροχειρία, με αποτέλεσμα τα τότε γεγονότα να μείνουν στην Iστορία με την ονομασία “στηλιτικά”. Αυτά έγραψαν οι ιστορικοί τότε. Τώρα να δω τι θα γράψουν!» αναφέρει η Δήμητρα Παπανικολοπούλου και προσθέτει: «Η χώρα αυτή τη φορά οδηγήθηκε σε εκλογές από τον τέως πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα χωρίς ουσιαστικό λόγο, γι’ αυτό πιστεύω πως το εκλογικό αποτέλεσμα θα μας οδηγήσει σε νέες εκλογές. Η οποιαδήποτε κυβέρνηση, εάν σχηματιστεί (μια και αστρολογικά φαίνεται ότι δεν θα γίνει), θα είναι πολύ μικρής διάρκειας. Οι εκλογές πραγματοποιούνται ανάμεσα σε δύο πολύ ισχυρές εκλείψεις, εκ των οποίων η μία είναι ηλιακή, στις 13 Σεπτεμβρίου, στο ζώδιο της Παρθένου και η άλλη είναι η τελευταία από τις τέσσερις σεληνιακές εκλείψεις του έτους, ονόματι “Blood Red Moon”, που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού στις 28 Σεπτεμβρίου, αλλά μέσα στον Κριό και επηρεάζει την ψυχολογία των μαζών, την ψήφο, την εκδίκηση».
Η ηλιακή έκλειψη θεωρείται πως επηρεάζει περισσότερο τους άνδρες, ενώ το μοναδικό θηλυκό που αφορά είναι η… πολιτική! «Η συγκεκριμένη έκλειψη είναι πάρα πολύ ισχυρή, διότι πραγματοποιείται μαζί με τη νέα Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου και θα είναι ορατή σε Νότια Αφρική, Ατλαντικό και Ινδικό ωκεανό, Ανταρκτική και Αμερική. Από την άλλη, όμως, η σεληνιακή έκλειψη στις 28 θα αποτελέσει έναν σαρωτικό τυφώνα για την κοινωνική, πολιτική και οικονομική ζωή της χώρας και όχι μόνο. Στην ιστορία του αυτό το τελευταίο σούπερ “ματωμένο φεγγάρι” (διότι είναι πολύ κοντά στη Γη) έχει δώσει πολέμους, δικτατορίες (1967), παιδομάζωμα, διωγμούς, προβλήματα με το Ισλάμ… Αρκεί να ρίξουμε μια ματιά στα γεγονότα του 1910, του 1946, του 1964 και του 1982 για να καταλάβουμε τη δύναμή του. Μάλιστα, η ιστορικά τελευταία τετράδα “Blood Red Moon”, παρόμοια με του έτους μας, ήταν τον 9ο αιώνα μ.Χ. Είναι η πανσέληνος της αφύπνισης, που θα ξεσηκώσει τους λαούς και θα προκαλέσει κοινωνικές εκρήξεις, ακραία καιρικά φαινόμενα και σεισμούς.
Τρόμος από την ισλαμοποίηση της Ευρώπης
Το επόμενο διάστημα, μας λέει η κυρία Παπανικολοπούλου, θα είναι δύσκολο για την Ελλάδα αλλά και όλο τον πλανήτη, φέρνοντας ανακατατάξεις και αλλαγές. Η ισλαμοποίηση της Ευρώπης αναμένεται να δημιουργήσει κοινωνικές εκρήξεις μεταξύ μεταναστών, τρομοκρατικά χτυπήματα, πτώσεις κυβερνήσεων, ενώ ίσως να φέρει και έναν πόλεμο! Θα προκληθεί πίεση στα χρηματιστήρια και γενικό οικονομικό χάος.
Επίσης, θα δημιουργηθούν ακραία καιρικά φαινόμενα, θάνατοι ζώων στο χερσαίο και το θαλάσσιο περιβάλλον, αύξηση εγκληματικότητας, εξαπάτηση, ανηθικότητα, ανομία και απώλεια ηθικών αξιών. Στην πολιτική δημιουργεί αποστασίες. Η Αμερική, η Τουρκία, η Γερμανία, η Αυστρία, η Γαλλία, η Ιταλία είναι χώρες που θα χτυπηθούν πολύ δυνατά. Η Τουρκία θα βιώσει εμφυλιακές καταστάσεις και ισχυρότατο σεισμό στην Κωνσταντινούπολη. Στη Συρία επεκτείνεται ο πόλεμος.
Στην Κύπρο θα υπάρχουν προβλήματα που έχουν να κάνουν με την ενέργεια και το μεταναστευτικό. Τη Γερμανία, που πιέζεται από τα ομόλογά της, κλονίζουν μεγάλα σκάνδαλα. Η Αμερική έχει κοινωνικές εξεγέρσεις λόγω των φυλετικών διακρίσεων. Ισχυροί σεισμοί και εκρήξεις ηφαιστείων στην Ιαπωνία, στο Λος Αντζελες, το Μεξικό και στην Ιταλία. Οι οικονομίες συνθλίβονται και έρχεται η γέννηση ενός νέου κόσμου, που θα οδηγήσει τους ανθρώπους στο φως της ειρήνης και της αγάπης. Παράλληλα, υπάρχει κίνδυνος για την υγεία του Πάπα
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα