Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Τσίπρας παραδέχτηκε ότι ήρθε να “ξεσκ…” τη δουλειά των άλλων



«Για δες που η Αριστερά κάνει μερικές φορές τη δουλειά καλύτερα και από τη Δεξιά»! (Τζ. Ανιέλι, μεγιστάνας, ιδιοκτήτης της FIAT)

Τελικά ο Τσίπρας μας επιβεβαίωσε και με το παραπάνω θα έλεγα! Μιλώντας πριν λίγες μέρες στα συντρόφια του, προσπαθώντας να αιτιολογήσει το τρίτο μνημόνιο ανέφερε: «θα μπορούσαμε να παραμείνουμε αμόλυντοι και άσπιλοι, να υποκριθούμε ότι εκτός ευρωζώνης μπορούμε να εγγυηθούμε το ίδιο και καλύτερο επίπεδο για τους πολλούς, να παραδώσουμε τη μεγάλη πλειοψηφία του λαού στη μανία του παλαιού πολιτικού καθεστώτος. Αν δεν λερώναμε τα δικά μας τα χέρια ποιος θα ξελάσπωνε το μέλλον;» συμπληρώνοντας «είμαστε αντιμέτωποι με την πραγματικότητα και τις δικές μας αδυναμίες, προσπαθώντας να ανοίξουμε δρόμους, προχωρώντας μπροστά ακόμα και εκεί που δεν υπάρχουν».
Μόνο που μιλώντας, το… «ξελάσπωνε» ξεκίνησε ως «ξεσκάτωνε» και μετά διορθώθηκε. Δείτε το απόσπασμα:


Προφανώς ο Τσίπρας ή ο νέος του λογογράφος μας διαβάζει ανελλιπώς, γιατί αυτό ακριβώς είχαμε γράψει τον Ιούλιο: Ο Τσίπρας ήρθε για να καθαρίσει τα σκ@τά των προηγουμένων!
Και γλώσσα λανθάνουσα αλήθεια λέγει. Ίσως και η πιο ειλικρινής στιγμή του Τσίπρα, αλλά… στιγμή μόνο, γιατί θα έπρεπε να πει ότι το όλο σκηνικό παίχτηκε συνειδητά και στημένα και οργανωμένα, για να σωθούν τα μνημονιακά κόμματα.
Όπως είχαμε γράψει, «Ο Τσίπρας ήρθε να ολοκληρώσει το μνημόνιο με τις πιο σκληρές μεταρρυθμίσεις που υπολείπονταν, τις οποίες η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου αρνιόταν να περάσει για να μην λερώσει άλλο τα χεράκια της. Τώρα τις ψηφίζει όλες με χαρά, κάνοντας και μικρές γκριμάτσες δήθεν δυσανασχέτησης.»
Και τώρα θα τις εφαρμόσει ακόμα και χωρίς τον ίδιο, το πιο πιθανό, σε συνεργασία με κάποια άλλα αποκόμματα και με το δικαιολογητικό του Πόντιου Πιλάτου, όχι εμείς, οι Τσιπραίοι φταίνε για τη συμφωνία.
Γεια σου ρε βοθρατζή Αλέξη! Αν και ο βοθρατζής είναι μια πολύ δύσκολη και τίμια εργασία, καμιά σχέση με τη δική σου!!!
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα