Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Προχωρήστε το - Η Μεγάλη Απογοήτευση

Χαιρετισμούς από την Εστία αγαπημένοι μας.
Είστε μαγικοί. Όλοι έχετε μια ξεχωριστή μορφή μαγείας, κάτι που φέρατε ειδικά από την Εστία. Θέλατε να εστιάσετε όλη τη ζωή σας στο να το φέρετε στη Γη κι αρχίζετε να το εν-θυμάστε με νέους τρόπους. Αυτή η εποχή στη Γη είναι μαγική αγαπημένοι μας, όπου όλοι αρχίζετε να εν-θυμάστε την πραγματική σας δύναμη και να την αναλαμβάνετε, έστω και ένα μικρό κομμάτι της. Οι ενέργειες και η αφοσίωσή σας δημιουργούν τον κόσμο σας, γιατί αυτή είναι μια νέα εποχή. Θα σας πούμε μερικά πράγματα για το τι υπάρχει εμπρός σας ώστε να μπορέσετε να το δείτε από τη δική μας οπτική. Όταν το κάνετε αυτό αγαπημένοι μας, θα ερωτευθείτε την ανθρωπότητα. Υπάρχουν στιγμές που ανάβετε την τηλεόρασή σας και βλέπετε πως ο κόσμος σύμφωνα με τα συστήματα πεποίθησής σας είναι ένα χάος. Όλοι μοιάζουν να πηγαίνουν σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Αν κι εσείς δεν μπορείτε να δείτε τι συμβαίνει πραγματικά, εμείς βλέπουμε και θα το μοιραστούμε μαζί σας. Αυτή η εποχή είναι εκπληκτική αλλά και λίγο δύσκολη για πολλούς από εσάς. Δεν καταλαβαίνετε ακριβώς τι συμβαίνει. Αυτές οι αλλαγές λαμβάνουν χώρα σε πολλούς τομείς ταυτόχρονα αλλά εμείς θα σας πούμε για έναν που κάνει τη διαφορά στην πραγματικότητά σας.
Πολλές Κυβερνήσεις δεν Εκπροσωπούν τη Συλλογική Καρδιά της Ανθρωπότητας
Ένα θαυμάσιο πράγμα συμβαίνει στις Η.Π.Α., οι προεδρικές εκλογές. Ανυπομονούμε να δούμε το χάος που προετοιμάζετε. Πρόκειται για ένα ταξίδι στο άγνωστο. Αρχικά χρησιμοποιούσατε τις εκλογές για να επιλέξετε τον καλύτερο για τη θέση. Φυσικά με το πέρασμα των χρόνων έγινε κάτι εντελώς διαφορετικό. Ας σας πάμε μερικά χρόνια πίσω, όταν άρχισε αυτή η αλλαγή. Ήταν στις αρχές του ’60 όταν οι εκλογές ήταν μεταξύ των R. Nixon και J. F. Kennedy. Το αποτέλεσμα βασίστηκε στο ποιος τα έλεγε καλύτερα στην τηλεόραση. Αυτή η εμπειρία είχε τεράστιο αντίκτυπο για πρώτη φορά στο σύνολο του κόσμου. Οι περισσότεροι πρόεδροι που εκλέξατε είναι δικηγόροι. Έχουν τέτοια ιστορία. Γιατί οι ηγέτες των χωρών σας θα πρέπει να είναι δικηγόροι;
Αυτό σημαίνει πως όλα θα πρέπει να λειτουργούν μέσω του νομικού σας συστήματος. Αυτό που συμβαίνει είναι πως σε πολλές περιοχές του κόσμου, οι κυβερνήσεις έπαψαν να εκπροσωπούν τη συλλογική καρδιά της ανθρωπότητας. Όπως σας έχουμε ξαναπεί, η συλλογική καρδιά της ανθρωπότητας θα ηγείται. Αυτό που βλέπετε τώρα είναι πως οι κυβερνήσεις σας τρέχουν για να προλάβουν κάτι τέτοιο. Οι προεδρικές εκλογές στις Η.Π.Α. είναι ένα απλό παράδειγμα αυτού του γεγονότος. Αυτοί οι άνθρωποι βγαίνουν στις κάμερες και παρουσιάζουν τον εαυτό τους πολύ καλά αλλά αυτά που λένε συνήθως δεν βγάζουν νόημα. Γιατί υπάρχουν τόσοι πολλοί που τους υποστηρίζουν και τους ενθαρρύνουν; Γιατί κάνουν channeling την απογοήτευση. Πολύ απλά. Είναι οι μόνοι που απευθύνονται στην απογοήτευση. Υπάρχει ένα κενό στο μέσον του οικονομικού σας συστήματος, όπου θα έπρεπε να βρίσκεται η μεσαία τάξη, αλλά δεν βρίσκεται. Γιατί δεν σας εκπροσωπούν με αυτό τον τρόπο οι κυβερνήσεις σας; Έχετε φτιάξει ένα καπιταλιστικό σύστημα κι επομένως τα χρήματα μιλούν δυνατότερα από τη συλλογικότητα. Αυτό όμως αλλάζει.
Τα Χρήματα μιλούν Δυνατότερα από τη Συλλογικότητα
Το πώς ακριβώς θα γίνει αυτή η αλλαγή, θα πρέπει να περιμένουμε να το δούμε. Πιθανόν να συμβεί λόγω μιας ολοκληρωτικής κατάρρευσης του συστήματος και ανοικοδόμησης σε στέρεο έδαφος, κάτι που κατά την εκτίμησή μας δεν είναι καθόλου κακό. Ελπίζουμε απλά να μπορείτε να το προχωρήσετε. Ή, μπορείτε να συνεχίσετε να το υποστηρίζετε προσποιούμενοι πως όλα είναι μια χαρά και να κάνετε μικρές αλλαγές κάθε φορά. Σας λέμε αγαπημένοι μας πως η πρώτη μέθοδος είναι σε εξέλιξη αλλά θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε πού θα οδηγήσει. Και η απογοήτευση, γιατί είναι εδώ; Πολύ απλά, γιατί έχετε βασίσει τα πάντα – ειδικά σε αυτό τον τομέα – στον καπιταλισμό. Ο καπιταλισμός ήταν το πιο σημαντικό και τον φέρατε στις κυβερνήσεις σας και μέσω των συστημάτων σας, αυτοί που μιλούν δυνατότερα, εκλέγονται. Τώρα θα δείτε τι λένε αυτοί που μιλούν δυνατά. Για την ακρίβεια, θα καταντήσετε να ψηφίζετε κυρίως αλλάζοντας κανάλι γιατί τα πράγματα τον επόμενο χρόνο θα γίνουν χαοτικά. Όταν αλλάζετε κανάλι, συνήθως το γνωρίζουν. Ναι, η φωνή σας μπορεί να ακουστεί με διάφορους τρόπους αγαπημένοι μας. Τώρα πρόκειται για μια αρένα αλλά είναι διασκεδαστικό να το παρακολουθούμε. Αντιπροσωπεύει αυτό που συμβαίνει; Αντιπροσωπεύει την απογοήτευση η οποία ακόμα δεν έχει αντιμετωπιστεί.
Η Απογοήτευση του Κόσμου
Γιατί υπάρχει τόση απογοήτευση; Μπορείτε να δείτε από πού προέρχεται. Σε κάποιες εκλογές όλη η συλλογικότητα εξέλεξε κάποιον αλλά άλλος έγινε πρόεδρος. Νιώθετε πως η κυβέρνησή σας δεν σας εκπροσωπεί. Έχει να κάνει περισσότερο με αυτούς που πληρώνονται από τις εταιρίες για να είναι εκπρόσωποι συμφερόντων. Αυτοί είναι που θα γεμίσουν τα κενά και θα κινούν τις κυβερνήσεις με εταιρικά χρήματα. Βρίσκεστε σε ένα σημείο όπου θα πάρετε μερικές σημαντικές αποφάσεις. Μιλάμε ειδικά για τις Η.Π.Α. αυτή τη στιγμή αλλά όπως γνωρίζετε, όλες οι ενέργειές σας συνδέονται μέσω του οικονομικού σας συστήματος. Έτσι, αυτό που είναι καλό για τον έναν, είναι και για τους άλλους. Όλος ο κόσμος παρακολουθεί αυτές τις αλλαγές καθώς συμβαίνουν γιατί όλοι επηρεάζουν όλους. Ανυπομονούμε να δούμε πού θα οδηγηθείτε με αυτό. Δεν τα βλέπουμε αυτά ως άσχημα και καλό θα ήταν να το έχετε στο νου σας αυτό, γιατί η οπτική μας είναι καθαρότερη από τη δική σας. Βλέπουμε τι χτίζετε στην άλλη πλευρά και γι’ αυτό ελπίζουμε να το προχωρήσετε και να κάνετε το επόμενο βήμα. Πάνω απ’ όλα, ελπίζουμε οι κυβερνήσεις σας να μπορέσουν να προσαρμοστούν γρήγορα, γιατί προς το παρόν δεν ακούν.
Κάντε τη Συλλογική σας Φωνή να Ακουστεί
Τώρα έρχεται μια φρέσκια ενέργεια νέων ανθρώπων. Το καλό είναι πως, τουλάχιστον στις Η.Π.Α., η συλλογική σας φωνή ακούγεται. Αυτό είναι συναρπαστικό γιατί φέρνει την προσοχή σε κάτι που είχε εξαφανιστεί. Πολλοί άνθρωποι έλεγαν, “Έτσι είναι αυτοί. Θα κάνουν το δικό τους έτσι κι αλλιώς. Δεν με θέλουν να συμμετέχω”. Αγαπημένοι μας, σας χρειάζονται. Είστε μέρος της συλλογικότητας με περισσότερους τρόπους απ’ όσους φαντάζεστε. Η έκφραση της φωνής σας σε αυτή τη συλλογικότητα θα είναι μια από τις σημαντικότερες δυνατότητες που έχετε. Θα δημιουργήσετε τον κόσμο σας σε μικρή κλίμακα αλλά και σε μεγάλη, όπου θα αλληλεπιδράτε με τους άλλους. Έτσι θα ενωθείτε σε αυτή τη μαγική εποχή. Τολμήστε να ονειρευτείτε. Τολμήστε να επαναφέρετε τις ελπίδες σας. Κοιτάξτε το μέλλον και τολμήστε να φυτέψετε τις μεγαλύτερες δυνατότητες για τον εαυτό σας. Φροντίστε τον εαυτό σας γνωρίζοντας πως είστε όντα που φέρουν όλη την ενέργεια αυτού που ονομάζετε θεό. Όλοι σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις δυνατότητες για να δημιουργήσετε τον κόσμο γύρω σας. Όταν φτάσετε στο ανώτατο επίπεδο όπου θα έχετε δημιουργήσει κάτι που θα σας υποστηρίζει πλήρως, αυτή θα είναι η εποχή που θα είστε περισσότερο χρήσιμοι στο σύμπαν. Αυτή η εποχή συμβαίνει τώρα.
Ήρθε η Ώρα να το Προχωρήσετε
Σας ρωτάμε λοιπόν, τι χρειάζεστε στη ζωή σας ώστε να το προχωρήσετε και να κάνετε το επόμενο βήμα; Περιμένετε τις εκλογές ώστε να ανοίξει με μαγικό τρόπο μια πόρτα; Σας λέμε αγαπημένοι μας πως τώρα έχετε την ευκαιρία… ξεκάθαρα. Αδράξτε την. Προχωρήστε μπροστά. Όλοι σας φέρατε ένα κομμάτι των σχεδίων για τη νέα Γη από την Εστία. Μπορεί να το ονομάζετε εσωτερική αλήθεια, αλλά έχει σημασία όταν μπορείτε να την πείτε με τέτοιον τρόπο ώστε να ταιριάζει με τις άλλες αλήθειες γύρω σας. Πώς το γνωρίζετε αυτό; Πολύ απλά. Με εξάσκηση. Μόνο αυτό χρειάζεται. Συνεχίστε να προσπαθείτε, προχωρήστε στην αγάπη και θα αρχίσετε να γεμίζετε μερικά κενά απογοήτευσης. Πώς θα αντιμετωπισθεί η απογοήτευση της μεσαίας τάξης; Μέσω της δημιουργικότητας και δίνοντας φωνή στους ανθρώπους. Δίνοντας τους τη δύναμη να δημιουργήσουν. Μέσα σε αυτούς είστε κι εσείς. Κάντε channeling με θετικό τρόπο. Ψάξτε για την αλλαγή. Γίνονται ταχύτατες αλλαγές στα συστήματά σας ώστε να κινηθείτε από τη μια περιοχή στην άλλη. Τις βλέπουμε έτοιμες να συμβούν. Το ωραίο είναι πως η συλλογική δόνηση κάνει θόρυβο που δεν γίνεται να παρεξηγηθεί στη Γη. Οι άνθρωποι αρχίζουν να προχωρούν μπροστά με προσοχή, γνωρίζοντας πως κάθε κίνηση που κάνουν επηρεάζει τους άλλους γύρω τους. Το πνευμονογαστρικό σας νεύρο αρχίζει να εξελίσσεται και νιώθετε τη συμπόνια εντονότερα. Αυτό είναι σύμπτωμα του αιθερικού σώματος το οποίο νιώθουν όλοι οι άνθρωποι. Μπορείτε να φέρετε περισσότερο από το φως σας. Αυτό που σας ζητάμε αγαπημένοι μας είναι να το προχωρήσετε. Προχωρήστε μπροστά. Έρχεται. Αντιμετωπίστε το όσο καλύτερα μπορείτε και μην περιμένετε την κατάλληλη ευκαιρία, γιατί βρίσκεται εδώ, τώρα. Συμβαίνουν τόσα πολλά κι όμως μπορεί να μην καταλαβαίνετε πως εσείς έχετε την ευθύνη. Τώρα αποφασίζει η συλλογική δόνηση. Αυτό σημαίνει πως αν αποφασίσετε να μείνετε σιωπηλοί, παραδίνετε τη δύναμή σας. Ήρθε η ώρα να μιλήσετε και να προχωρήσετε μπροστά, να αναλάβετε τη θέληση και τη σοφία σας. Δεν είναι πάντοτε τέλειες αλλά αν δεν τις προσφέρετε, δεν υπάρχει περίπτωση να αποκτήσετε αρμονία.
Μια Κρίσιμη Ημερομηνία
Φέρτε το μπροστά. Αυτή την εποχή αγαπημένοι μας, θα καθοδηγείστε καλά. Μερικές φορές θα ανοίγετε το στόμα σας με ξεκάθαρη πρόθεση να πείτε κάτι από την καρδιά σας αλλά δεν θα μπορείτε να βρείτε τις κατάλληλες λέξεις. Έτσι θα κάνετε channeling από την καρδιά σας με νέο τρόπο, κάτι που θα αποτελέσει την ευκαιρία για το πνεύμα να μιλήσει ξεκάθαρα μέσα από εσάς. Καθώς θα εφευρίσκετε και θα αναπτύσσετε αυτό το νέο τρόπο συνεργασίας στη Γη, θα ανυπομονούμε να δούμε τι θα κάνετε στη συνέχεια. Σας λέμε πως σας δώσαμε μια ημερομηνία. Η δεύτερη εβδομάδα του Νοεμβρίου θα ήταν ένα κρίσιμο σημείο. Όταν σας τη δώσαμε, η Ομοσπονδιακή Τράπεζα ήταν να κάνει κάποια κίνηση στα τέλη Οκτωβρίου. Τώρα σας λέμε πως αυτό πέρασε ήδη και μετακινήσατε αυτή την κρίσιμη ημερομηνία. Όχι λόγω προβλημάτων αλλά προς τη σωστή κατεύθυνση. Ναι, εν τω μεταξύ είχατε μια πτώση στις ενέργειες, παρουσιάζοντας μερικές αδυναμίες στις παγκόσμιες οικονομίες και η Κίνα έπαιξε μεγάλο ρόλο σε αυτό. Σταματήστε να δείχνετε με το δάχτυλο και να αποκαλείτε τους εαυτούς σας ξεχωριστούς και αναλάβετε την ευθύνη. Αυτός είναι το τρόπος της νέας Γης και να ξέρετε πως αποτελείτε κομμάτι της. Αναλάβετε τις αποτυχίες και τις επιτυχίες σας γιατί έτσι θα εξελιχθείτε και απλά απολαύστε το παιχνίδι. Ήρθε η ώρα να το προχωρήσετε.
Με τη μεγαλύτερη τιμή όλων, σας ζητάμε να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό. Να φροντίζεστε μεταξύ σας σε κάθε ευκαιρία. Να παίζετε το νέο παιχνίδι όμορφα μαζί.
Espavo αγαπημένοι μας.
Η λέξη Espavo είναι αρχαίος χαιρετισμός από τη Λεμουρία και σημαίνει “Σε ευχαριστώ που αναλαμβάνεις τη δύναμή σου”.

 Μετάφραση: Γιώργος Παπαχρήστος


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα