Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΘΙΜΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ (ICLCJ) ΕΞΕΔΩΣΕ ΜΟΝΙΜΟ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑ (ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟΝ JORGE BERGOGLIO)


Παρόμοιο ένταλμα εξεδόθη εναντίον του Πάπα Βενέδικτου και εξαναγκάστηκε σε παραίτηση..
Στις 18 Σεπτεμβρίου, ο κατά κόσμον Bergoglio, κρίθηκε ένοχος από το εν λόγω Δικαστήριο για διάπραξη, συνδρομή ή υποκίνηση, εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας, συμπεριλαμβανομένης και της εμπορίας παιδιών, και καταδικάστηκε ερήμην σε είκοσι πέντε χρόνια φυλάκιση.

Σύμφωνα με πηγή στην Ιντερπόλ στις Βρυξέλλες, αντίγραφο του εντάλματος σύλληψης παραδόθηκε στο υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ με ειδικό ταχυδρομείο την Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου, μαζί με επίσημο αίτημα προς την Αμερικανική κυβέρνηση να συμμορφωθεί με τους όρους του εντάλματος σύλληψης και κράτησης του δράστη, φέρων το όνομα Jorge Bergoglio.

Η έκδοση παρόμοιου εντάλματος στις αρχές Φεβρουαρίου 2013, ανάγκασε τον πρώην Πάπα Βενέδικτο σε ξαφνική παραίτηση, ο οποίος ομοίως καταδικάστηκε από το ICLCJ κατά τον ίδιο μήνα.

- "Ο Jorge Bergoglio είναι δεόντως καταδικασμένος εγκληματίας, και το ένταλμα του ICLCJ φέρει μαζί του την ισχύ του Διεθνούς Δικαίου. Αγνοώντας το ένταλμα οι ΗΠΑ, δικαιολογημένα δυνατόν να κατηγορηθούν για παροχή βοήθειας και υπόθαλψης σε καταζητούμενο εγκληματία".

Nicos Kastanias


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα